Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis
"Man ir arī bažas par populistisku priekšlikumu vilni – ir jau dzirdētas vēlmes par Latviju bez nodokļiem utt."

Kučinskis: Valstij jānostājas uz kājām, jāveido kārtīga sistēma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kučinskis nodevējs ?
K
Kučinskis nodevējs ?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Bez barikādēm Latvija joprojām būtu prasta Krievijas guberņa ! Bet vecie barikāžu varoņi mirst...nespēdami pat zāles nopirkt ...! Un Kučinskis vēl viņiem slaidi uzčurā !
[email protected]
w
Vai jums ir nepieciešams aizdevums. Mēs esam likumīgi un garantē kredīta aizdevēju. Mēs esam uzņēmums ar finansiālu palīdzību. Mēs izsniedzam aizdevumu līdzekļus personām, kurām vajadzīga finansiāla palīdzība, kuriem ir slikta kredīts vai kuriem vajadzīga nauda, lai nomaksātu rēķinus, lai ieguldītu uzņēmējdarbībā. Es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai informētu jūs, ka mēs sniedzam drošu labuma guvēju palīdzību, jo mēs priecāsimies piedāvāt jums aizdevumu. Sazinieties ar mums, izmantojot [email protected]
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET,KĀPĒC K.ULMANIS VĒL NAV LATVIJĀ ???
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Laikam Latvijā vēl ir mūdži kuriem pat no miruša PREZIDENTA ir bail ! Pat ļoti bail ?
  • 5
  • 1
ej tu uz īriju
e
Laba pensiju sistēma??!! Laba tikai baņkiereļiem. Mātei, kas izaudzējusi 5 bērnus, pensijā sarēķina 50 Eur. Strādāt vajadzējis nevis vairoties....
Aha!
A
Un, A.Š. "Tautas" grupējums būs tie īstenie veidotāji...
latvietis ar mietu !
l
Lai Latvija nostātos uz kājām ,mums ir jāklonē īstais K.Ulmanis vai jāgaida pilnīgi jauna paaudze ! Ne jau Kučinski to būs spējīgi veikt ! Ne jau kučinski, kuri joprojām nespēj apjēgt ka bez barikāžu vīriem Latvija joprojām būtu tikai Krievijas guberņa !
hrv0301
h
Tiem kas nebaidoties ka viņu nošaus krievu zaldāti ,tomēr bija barikādēs šodien būtu jāpasniedz ordeņus ! Tikai...šodien viņi nespēj noirkt pat zāles.....
  • 7
  • 0
Jülis
J
Jeedziens - ja to par tädu var nosaukt - "kärtiiga sisteema" gadiem aizlaistas un noplukushas valsteles, kas pülas bobsleja kamanas stumt, gadiijumä izklausäs vismaz smiekliigi.
Enģeļa viesis
E
Valstī , kurā ir visi attīstības un labklājības nosacījumi ir viena problēma: Cilvēki nemīl viens otru. Nevar labi dzīvot nabags, kas nemīl vai neciena bagāto! Latvijā laimes nav kaut ko sasniegušam, jo viņš spļauj virsū, tam kas mazāk ko var un neatbalsta to, kas nezina kā …. Nav mierīgs bagātnieks, jo zina , ka viņam skauž un jāsargā , lai kāds neatņem …. Nav laimīga arī kāda sieviete , jo viņa grib to un to, bet vīrietis var kaut ko citu, bet tas nav īsti tas …Nav laimīgs kāds vīrietis, jo viņa sieva nav modele un ABU JŪTAS NAV vērtība….Latvija nav piekāpības, kompromisa un mīlestības starp cilvēkiem. Bizness tādos apstākļos buksē, darbi ķeras. Psihiatriskajā slimnīcā ir veselīgāks mikro klimats nekā valsts pārvaldē … Un lai kurš nebūtu valdībā, viņš būs slikts tiem , kas nav tur, kaut vai dāvātu zeltu par velti. Lai kādas gudrais būtu pārvaldē, jebkurš tiks uzskatīts par muļķi. Lai cik gudrs nebūtu padotais, viņu nevērtē uzņēmējs un pat nezina par viņa talantiem. Tāda ir Latvija,
kājnieks
k
kamēr Latvijā nav ceļu , kāju ar nebūs
Kučieris
K
Kamēr Latvijā nebūs zirgi un tā neatgūs suverenitāti, Latvija gules ka mitrs koku skaidām pildits mais celmales grāvī. Miroņu ķermeņi ir divreiz smagāki, ka dzīva miesa.
  • 0
  • 0
URRRĀĀĀ...
U
Labā kāja grims PSKP/TautPartijas un Nalopu pieķēzītajā žļurgā, bet kreisā līdz celim iesprūdusi hroniskājā masveida debīlbalsošanas vircā.
MAZLIET SMIEKLĪGI...
M
Nu un kāpēc Vienotības Carienes zaņķi piemirsi? vai neesi jaunais PARietis?
  • 2
  • 4
MAZLIET SMIEKLĪGI...
M
...JA NE BĒDĪGI. Kā var valsts nostāties uz kājām, ja katru brīvu brīdi Valstī parādās kāda jauna miljonu lieta (pat miljarda kā Revertas gadījumā)... Un visur aizmugurē mūsu mīļotās, demokrātiskās partijas ar saviem šefiņiem un saimniekiem... Zagšana lielos apmēros ir pastāvošās politiskās sistēmas pamats un neviens Premjers, ne Prezidents par to nerunā un necīnas pret to. Un tauta tik maksā... un kā tautai tikt uz kājām?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
jā ,tiešām mums būs vēl ilgi jāgaida līdz izaugs pilnīgi jauna paaudze ! Kučinskveidīgie tak ir spējīgi domāt tik par savu labumu !
  • 1
  • 0
Oikāns
O
oiku aizmirsi
  • 7
  • 0
Kas
K
Valstij jānostājas uz kājām un jāmaksā normālas algas.
smeiklīgi
s
kā var nostāties uz kājām tas, kuram nemaz nav kāju?
  • 7
  • 4
Matīss
M
Jānostājas ,jāveido, jārisina,jādomā, jārada, jāizrunā,jāizveido ,jādibina,jāpalīdz, jāpalielina,jāsamazina.......utt. kilometra garumā VĒLAMAJĀ izteiksmē mēs dzirdam jau N-tos gadus !
Enģeļa viesis
E
Mums ir jāvar pārvarēt pāri darījumi. Ja nespējam piedot, ir jāstāv augstāk, jo citas zemes mums nav. Mums visiem jāsaprot, ka tikai godīgi izturoties vienam pret otru, cienot un no sirds mīlot, varam atjaunot valsti. Te nav variantu , jo jebkura cita uzvedība, ir vājuma izpausme. Ja uzsāksim attiecības : iemācamies piedot, pieņemt , spēt būt kopā. Ja taisām biznesu: saprotam ka vadām savus cilvēkus un esam atbildīgi par viņiem un viņu ģimeņu labklājību. Ja vadām valsti : tie ir tie paši cilvēki – nemelojam sev un citiem! Esam patiesi ,un pieņemam tos , kas ir tuvi , bet ja izraidīti no sirds – saucam tas atpakaļ, jo citu mums nav. Mums nav citu, jo no Dieva esam radīti, lai balstītu viens otru!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas