Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Lai prezidents iedvesmotu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
citāts
c
Ja parlamentu ir noformējusi vēlēšanās uzvarējusi partija, tad tas nav tautas, bet attiecīgās partijas parlaments, kas pārstāv konkrētu partiju, nevis tautu. Tāda parlamenta nozīmētie varas izpildorgāni pārstāv uzvarējušās partijas, nevis tautas varu.
jā gan
j
Šī bija atlasīta mūsu smadzeņu skalotāju komanda, kas ar uzdevumu netika galā.
>TYT
&
Domāju, ka apzīmējums "inteleģences pārstāvji" ir padomju laika relikts. Vai tad zinātnieki nepieder pie inteleģences un inteleģence ir tikai aktieri, rakstnieki un tēlotājas mākslas pārstāvji? Vai čomu čomu (čomu partijas, biedrības) būšanas lielā mērā neizposta arī mūsu valsti?
  • 3
  • 0
TYT
T
Nedomāju gan, ka konkrētie cilvēki ir kādi īpašie smadzeņu skalotāji. Ja godīgi - tas ir nepatiess apvainojums viņiem. Cita lieta, ka daži šādai diskusijai bija piemēroti, daži, domāju, par konkrēto jautājumi ir domājuši virtuves līmenī apmēram divas reizes četros gados. Līdz ar to diskusijai bija grūti piesķirt formu, saturu un vispār kaut kādu jēgu. Kā jau teicu - diskusijas organizētāji ir vadījušies nevis pēc profesionāliem diskusiju veidošanas principiem, bet gan tikai pēc kaut kādas miglainas izpratnes par "inteliģences pārstāvjiem", kas patiesībā drīzāk ir savu tuvāku vai tālāku čomu čomu savākšanas.
  • 2
  • 2
TYT
T
Atklāti sakot es gribētu redzēt tieši to personu, kas sastādīja šo domātāju sarakstu. Katrs atsevišķi viņi ir jauki cilvēki. Tomēr šai diskusijai izlase izskatās ļoti savādi piegriezta.
Tā nu tas ir...
T
Biju starp tiem 50-60 kas internetā centās sekot tā saucamajai diskusijai par prezidentu,nebiju tik garlaicīgu pasākumu skatījies - aizmigu.Katrs runātājs monotoni noskaitīja kādu viņš vēlētos prezidentu,Balodim galvenais lai aizstāv seksuālās minoritāes.
Juhans
J
Mūziķis Goran Gora ir ļoti talantīgs kā mūziķis, taču viņš kā Prezidents vē nav nobriedis.
Herberts"
H
Jā, domātāji no Zirgu pasta izskatās ietekmīgi... Domājoši... Kur tad Langes kundze aizvēlusies? Un Inese Lūsiņa?
Par ko mums tas viss?
P
Pasaulē tik daudz piemēru, kā runā un darbojas prezidenti. Viens prezidents ar savu runu var tautu iedvesmot lieliem mērķiem, patriotismam. Labākais prezidents mūsu valstī bija Vaira Vīķe Freiberga- inteliģenta, ar valodas zināšanām, ar labu izglītību, ar runas prasmi, ar prasmi tautu iedvesmot.Nu nevar taču par prezidentu būt cilvēks, kura vienīgais nopelns ir Kājiņas, 3 miljoni eiro kontā, bars neoficiālu bērnu un ne pārāk godīgi iegūta astronomiska pensija, nesakarīga runa un acīmredzams nogurums.
ValdisL
V
Virzot Bondaru par prezidenta kandidātu, reģionālie pareizi norādīja, ka prezidentam ir jābūt ar stāju, labu izglītību un labām valodas zināšanām. Brigmanis ar smīnu noraidot šo kandidatūru (no tik mazas partijas nekas nesanāks) apliecina, ka patreizējai politiskajai eltitei ne jau valstiskās intereses ir svarīgākās (vispirms jau kāds mūsu prezidents izskatās mūsu un pasaules acīs), bet gan savas šauras intereses, virzot kandidātus no zoodārziem un " veco ļaužu pansionātiem"...
hm
h
"Vieni, piemēram, atbalstot juristu Egilu Levitu, bet lauku ļaudis tad varētu pavaicāt, vai viņš vispār ir bijis laukos un zina, kāda tur ir situācija, piebilda politiķis. " nu ZZS nevajag te liet, prezidentam ir reprezentatīas funkcijas, viņam ir jāspēj padot Latvijas vēsti pasaulē, lai Eiropā mūs dzird un redz, tāpat ASV. JA grūti saprast, kā tas ir jāpaskatās tik uz Igaunijas prezidentu vai leišu Gribaskauti. Latvijā prezidentam pa laukiem vismazāk ir jābrauc...
zvirbulēns
z
Dodiet mums caru tētiņu, dodiet mums pūķinu, dodiet idvesmotāju! :) Bļin, nodzīvojušies līdz līmenītim!
Kāpēc
K
tā vulgarizēt. Par prezidenta ievēlēšanu jārunā. Nevaram gaidīt līdz aprīlim, kad AB paziņos savu lēmumu. Un Brigmaņa un Lemberga un Sudrabas un Saskaņas gaume nav Latvijas cienīga.
  • 10
  • 1
zvirbulēns
z
Lai prezidents iedvesmotu -------------- Kas šitas ir? Kas ir cilvēciņi, kuriem, lai dzīvotu vajag iedvesmotāju? Tie ir vergi, nespējnieki!
Nav normāli
N
ka kaunā jāaizver acis pēc ikreizējas prezidenta iznākšanas publiskajā vidē. Domāju, ka daļa nācijas tajā vakarā, kad parādījās ziņa, ka AB varētu nepietikt balsu, sajuta atvieglojumu. Tas ir normāli?
  • 9
  • 0
valdis
v
Katrai Saeimā ievēlētai partijai vajadzētu izvirzīt savu kamdidātu,ko varētu pirms vēlēšanām publiski apspriest.Tā kaktu slepena apspriešana neko labu nedod.
runājiet vien
r
Lai runā, ko runādami - būs Solvita.
Himmelštoss
H
aizvakar Vidiņa kungs intervija izmeta , ka solvita ir stulba, viņ';s kaa dakters vareetu izdot taadu pašu izziņu , kaa bija mineets Šveiks deekaas , kur izziņa bija izsniegta valsts iereednei : "Stulba viņa ir , bet var pildiit jebkuru valsts dienestu"
  • 6
  • 3
Tits
T
Nesaprotu, kas ar mums noticis- tā kā lēmēti, noguruši, bez asinīm un dzīvības. Visi runātāji kā pēckāzu apātijā. nerodas pārliecība,ka kādam no runātājiem šis jautājums vispāri svarīgs. Un ne vārda par to, ka prezidents nedrīkst nākt no padomju nomenklatūras, nemaz nerunājuot par komunistiskās partijas piederību. Un nepamet sajūta, ka cilvēki nerunā to, ko patiesi domā, visu laiku kalkulē un cenšas būt "gudri". Sanāk vien gluma diplomātija.
Nieks
N
Vienkārša piebilde: lai nav kauns brīdī, kad prezidents runā.
  • 8
  • 0
realitāte
r
Tāpēc, ka nav jau cilvēku!Pabrauc pa Latviju! Redzēsi , kas noticis pēdējo 25 gadu laikā - milzīgs putekļu sūcējs it kā nosūcis cilvēkus. Es teiktu tā, Latvija ir neapasiņots pusmironītis, kas vēl mēģina kaut kā kustēt. Nev dzīvības, kustības, darbiguma.Cilvēki panīkuši un bez dzīvotspara.
  • 5
  • 6
zvirbulēns
z
Desmitniekā! :) Visi Saules nogurdināti! :) Var teikt : plebeji, zemnieki, vergi!
  • 5
  • 3
kapu apgānītājam brigmanim
k
jaa nu par lauku ļaudiim jau vecajam boļševikam vislabaak zinaams . katraa kolhozaa bija sekretaars ,katraa lauku maajaa aviize centraalkomitejas rupors cīņa, pat tagad tajaa lokaa nozombeetie ļautiņi viņiem uzticas un iebalso saeimaa politiskus miroņus , protams pilseetaas dzivojošie bija progresiivaaki , un redzeeja gaļas bodees tukšos aaķus gar sienaam , taapat privileeģijaam apkrautos iebrauceejus no austrumiem , kuri bija vajadziigi sabuuveetajos pabriiķos un gaļas kombinaatos , lai vareetu saržoto ešelonos nogaadaat aiz Zilupes , viesaas neuzticiiva komunisma ceelaajiem , bet laukos jau protams ķeizars bija poļitruks , kura uzdevums bija ne tikai ruupeeties par plaana izpildi , bet arii samierinaat ļaudis par nejeedziibaam sadziivee.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas