Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Laikraksts: kvotu sadalē jaušamas JL tuvu uzņēmēju intereses

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skaugis
s
nu, gan sacepiens par principaa neko - rakstaa tacu nav neviena fakta - tikai kaut kadi pieneemumi un teksti ar iespejams utml. izskatas jau pec tada riktiga pasutijuma raksta no oranzo un macitajpartijas puses
qwerty
q
Vienkārši palika mute vaļā godīgi.Pēc šitāda skandāla ko tas kampējs ar godmeli izdarīja uzpeld ka Kampars un viss JL ir tieši tāds pats.Nu fantastiski vienkārši
Oi, oi
O
Hmm, es arī gribētu papusdienot kopā ar kādu Berķi vai Stepanovu. Ka tik izmaksā! Diena, nepalieciet smieklīgi!
Berta
B
Kādēļ Diena piepelnās ar pasūtījuma rakstiem? Ak, tad lasītāju ir palicis mazāk? Gribētos gan vairāk faktus, citādi pa visām šķirbām spiežas ārā žurnālista neprofesionālisms. Tiem, kuri te kaut ko nesaprot vai kuriem ir vāja atmiņa - vai šī ir pirmā reize, kad mafija neļauj strādāt Jaunajam laikam? Sarunas ar SVF Jaunais laiks ir beidzis sekmīgi, tagad TP un LPP/LC var taisīt provokācijas un virzīties uz SVF naudas "apgūšanu" savā vecajā stilā. Bet ak, tu, nelaime - tagad traucē Jaunais laiks!
asharaf
a
pieļauju ka laikraksts pieļauj kļūdas, kampars pusdienoja un palika bešā un tamlīdzīgi
Bravo!
B
Stepanovs - Berķis - Jaunups - Kampars = šķīstības , atklātības, godīguma un tiesiskuma etalons. ++ Kāpēc Jūs apvainojat JL dāmas? Tiesiskuma etalons taču ir vēl Āboltiņa un Mūrniece.
toto
t
Tas taču ir JL. Vai tad tur ir kāds savādāks? Nav pirmā reize, kad repšēni izmanto varu savtīgās interesēs.
Lurike
L
Lasot šito visu, negribas darīt vispār neko. Iznāk tā, ja esi ministrs, nedrīksti pusdienot kopā near vienu, lai tevi neturētu aizdomās par lobēšanu. Ja esi ministrs, stājies ārā no partijas, tik un tā teiks, ka tu palīdzi saimniekot saviem partijas biedriem. Pie velna partijas! Vai beidzot kāds sāks veidot darba vietas bez politiskās piederības?
lno
l
x 09:38 nabaga lno :))) __________________________ Es jau laikam vienam otram sapņos rādos:)
lno
l
Es neatradui nevienu lno rakstījumu, bet tad manai senajai galvai pieleca, kāpēc Jūs izsakiet līdzjūtību. Es arī sākumā viņu pažēloju... ___________________________ Vai nevajadzēs atkal zvanīt klauvētājam, lai glāb no "agresīviem" uzbrukumiem? Laikam jau tiešām esat tik sens, ka brīžam pats vairs nesaprotat, ko īsti gribat?:))
Batons
B
Nu, ko jaunlaicēnu aizstāvji, bikses pilnas? Pasviestā vara pie kājām, izrādījās izdevigs darījums, kā vadības pārņemšanas aizsegā izbīdīt savas lietas. Nez kas dienai noticis, līdz šim jau visu laiku stabulēja Jaunlaicēnu stabulītē,tagad, pēkšņi, kļuvusi objektīva, baigi aizdomīgi, bet patīkami. Sāk izklausīties, ka Lācītis ir vienīgias kas kaut ko cenšās darīt idejas vārdā, bet pārējiem kolēģiem ir savas lietas darāmas.
fiksais
f
Nu ko? Valsti var glābt tikai revolūcija?
Lelle
L
Nu pilnīgs VĀKS! Tautai ir jāiet un jāpadzen visi šitie kretīni. Trakākais, ka ekonomika nekust ne no vietas, uzņēmēji bankrotē un bezdarbs aug kā milzīga sēnē. Arī par kredītņēmējiem, kuri ir iegādājušies vienīgo jumtu virs galvas, neviens pat nedomā, bankas izdarās kā vien ienāk prāta ar šiem cilvēkiem, bet valdības rīcība joprojam nulles līmenī. Dzird vien stulbu murmulēšanu, bet ne valsts vīru cienīgu rīcību, aizstāvot savus cilvēkus. Vienīgais ko šie dara -skraida pa pasauli naudu ubagodami, lai tā Rīgas ierēdņu armija var turpināt parazitēt un pašiem glaunas algas sanāk.
bez vārdiem...
b
šodien valdība atbalstījusi Straumes iecelšanu brīvostas valdes locekļa amatā. Faktiski viņš turpinās veikt šos pienākumus, vien līdz ar valdības maiņu no iepriekš tēvzemiešu pārvaldītās Ekonomikas ministrijas (EM) pārstāvja kļūs par Satiksmes ministrijas pārstāvi ostā. Savukārt EM pārstāvēs Rīgas domes deputāts Olafs Pulks (JL). ++ Jaunā laika liekuļi rullē. Kāda starpība Pulkam un šofera dēlam?
Nu jā,
N
izskatas gan, ka JL ir tādi paši mēsli kā TP. Labi, ka es savulaik tur neiestājos un vairāk šitie mērgļi arī manu un manu radu balsis neredzēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas