Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Latvijas inteliģence prezidenta amatam vēlētos virzīt Stradiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ww.vakars.lv
w
bet par vecuma faktoru. Nu tādā gadījumā ir svarīgi, kas ir Saeimas priekšsēdētājs. Āboltiņu vajadzētu nomainīt pret kādu mazāk impulsīvu cilvēki.
ww.vakars.lv
w
No inteliģences viņs tiešām būtu labs kandidāts. Varētu arī vēlreiz virzīt VVF
Jānis
J
Stradiņa kungs būtu labs kandidāts pirms gadiem 15,bet nu jau laiks atpūsties no sabiedriskās darbības.LR vajag prezidentu ,kas Latviju izvestu no krīzes un izveidotu prezidentāru republiku līdzīgu Krievijai vai Francijai.Jaunu gados un ar stingru mugurkaulu,kurš nelocītos ne Krievijas ne ASV priekšā.
treknie gadi
t
Kur bija vērīgā " inteliģence" visus šos gdus
!
!
Tas būtu skaisti.
yess
y
kāda vēl Latvijas inteliģence? tā tagad sarukusi līdz 6 cilvēkiem????
ojārs
o
Eģils Levits taču arī sorosīts - vairākus gadus sēdēja Sorosa fonda valdē. Bet šis Jums tomēr der? Tas labi, jo nav sliktākais variants, varētu būt tomēr mazliet atrauts no Latvijas dzīves, un viņam būtu šis tas jāpaskaidro par Latvijas Ceļa laikiem.
Vācietis
V
Tukšas valodas. Bābotība-vienotība mēģinās iestūķēt amatā Elerti - ne velti Soross apmaksāja viņas apmācības īpašos sorosiešu kursos Šveicē. Koalīcijas biedri zzs - Lembergu, taču zzs trūkst intelektuāla potenciāla, lai to īstenotu...Visdrīzāk jau amatā paliks Zatlers - kā kompromisa figūra! Lilitai arī patīk būt svarīgai. Zoodārzs vismaz ir Rīgā, nevis kaut kādos svešzemju bunkuros kur nu tas Soros ir nobēdzinājies. Stradiņš, Lancmainis, Žīgure? Un kāpēc ne Uldis Dumpis, Māra Zālīte vai Knuts Skujenieks? Manuprāt vislabākais un valstij noderīgākais būtu Egils Levits, bet vai man kāds prasīs!!!
students
s
Pareizi daudzi raksta - par vēlu.
juris
j
Jā ... Tas gan būtu interesanti: basndītu ( Lembergu ) par prezidentu. Ēlerte ar;i nav atbilstoša, jo nav atbilstošu īpašību.
juris
j
Te būtu vietā publicēt Stradiņa biogrāfiju. Jo īpaši viņa gaitas PSRS laikā. Kādas šim akadēmiķim bijušas attiecības ar komunistiem. Dzimtai šeit maza nozīme, jo tā domājot Latvijai var iet secen patiešām vērtīgi cilvēki un amatos iebīdīti dažādi nejēgas un ...
es
e
A vai nav vienalga, kas ir prezidents? Jēga ta kāda?
Carlito
C
Stradiņa uzvārda parādīšanās, kuru iesaka veci ķīmiķi, nav radusies pati no sevis. Ir cilvēki, kuri : 1. Grib atdarīt Zatleram par nezuticību TP oranžajiem ideāliem, lai tie būtu kādi būdami; 2. Sākt jezgu ap jautājumu, pabāžot vienu vai otru galēji vecu cilvēku, kas ar grūtībām pārvietojas, kā prezidenta kandidātu; 3 neticamas veiksmes gadījumā zinot Stradiņa galējo konformisku un pirmsvēlēšanu pļāpāšanu, ieveltu pilī cilvēku, kam vispār nav savas gribas un kas ir par vecu aktīvai darbībai, kas šajos krīzes laikos ir būtiski vajadzīga. Tādejādi Šķele-Kozjola avīze ir sākusi iet uzbrukumā plašiem tautas slāņiem vairums no kuriem ir, teiksim tā, ne sevišķi gudri
bet es par prezidentu
b
gribētu redzēt Juri Dobeli, reāli forši būtu kad Krievijas delegātam prezidents pateiktu: "Turi muti ciet, tu vispār esi pilnīgs nejēga!"
Carlito
C
Nerunā par lietām, kuras tu nepārzini. tas par tevi.:DDD Par prezidentu :I TIKAI LMĀRS LEJIŅŠ, PULKVEŽLEITNANTS, LATVIJAS PATRIOTS, ASV UN ZVIEDRIJĀ AUDZIS UN IZGLĪTOJIES, NĀCIS NO LABAS UN PATRIOTISKAS LATVIEŠU ĢIMENES. ILMĀRS LEJIŅŠ. NEKĀDU BOTĀNISKĀ DĀRZA TEĀTRA ZINĀTNIEČU, AR PLEĶAINIEM ĢĪMJIEM!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas