Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

LDDK: Valsts pārvaldē joprojām ir gana daudz lieku resursu tēriņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
2x gadā veic testēšanu ko nosauc par konsultāciju ,galīgi bezjēdzīga nodarbe .vai es gada laikā palieku 2x gudrāks vai dumjāks no bezjēgas pasākumiem pēc tam NVA saka ka daudz darba kā nebūs ja dara bezjēgas lietas
Ieva
I
Lai kāds būtu šaubījies (ieskaitot vaininiekus), tikai vienalga gribētos dzirdēt konkrētāk, jo piem., veselības aprūpē uzskata, ka lieki ir ārstēties....
Bezizeja
B
Protams, ka veselības un izglītības nozarēs, kā arī Zemkopības ministrijā ir vajadzīgas reformas. Kam, piemēram, ir vajadzīgs tas lērums augstskolu? Bet tad paskatīsimies, kas šīs jomas mūsu valdībā kūrē - ZZS. Vai Vienotība un Dombrovskis spēj kaut ko darīt pret ZZS, t.i., Puzes pundura gribu? Nekā. Jo sasietas rokas koalīcijā.
muldetaju konfederacija
m
Ka parasti - pietukusi seja, ambicijas, velme pagozeties masu medijos un....ideju seklums!
Nu ja
N
Daudzās Eiropas valstīs uzturlīdzekļus(alimentus), ja kāds no vecākiem nemaksā bērnam pēc tiesas nolemtā, izmaksā Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra, bet Latvijā tiek barota atsevišķa Uzturlīdzekļu garantiju fonda administrācija, kur priekšnieks priekšnieka galā. Un kāpēc man kā nodokļu maksātājai tas jāuztur?
BLEFOTĀJA
B
Es uzskatu, ka vēl joprojām uzņēmēji algu ja maksā, tad maksā aploksnēs. Algas ir tik zemas ka ELĪNAI EGLEI jau sen bija jāatkāpjas. Vai tu Elīnīt nezini kāpēc tavi tā saucamie uzņēmēji (starpnieki) nemaksā nodokļus. Cik es zinu, tad īstie uzņēmēji ar tevi ielikteni kontaktējas tikai galējas nepieciešamības gadījumā
ai, ai
a
"fundamentālas izmaiņas izgl''itības un veselības nozarēs" - pasakiet, lūdzu, pēc "a" arī "b": par kādām izmaiņām iet runa? zinu abas nozares, izmaiņas neredzu, problēmas aug, ikdienas situācija ar absurdo atalgojumu patiesībā sen sevi ir izsmēlusi. cilvēki ir gatavi reformām, kas uzlabotu darba apstākļus un darba kvalitāti. vai kādam ir tādas reformas padomā, un kad tādas reformas var gaidīt? jeb ar "reformām" arī šādā kontekstā tiek saprasta kārtējā finansu apcirpšana, kas uz papīra izskatās skaisti, bet reālajā dzīvē nozīmē tikai algu samazinājumu reālā darba darītājiem, kuri jau tā ir bezpalīdzīgā stāvoklī? vienkārši pavaicāju... ;)
vilis
v
Otra acī saredz skabargu,savā pat baļķi nesaredz!
slieka
s
Nepārprotami! Vai kāds nevar uz tām varžacīm uzkāpt tā nopietnāk! Mums tik stāsta par nodokļu celšanas nepieciešamību, bet patiesībā valsts pārvalde ir uzpūsta līdz nemaņai un paši viņi ir bezspēcīgi! Kaut kāds sviests!
Ministry of Truth
M
Pusi atlaistu, iedzīvotāji pat nepamanītu. Kafijas patēriņš kristos par 30%. Valsts administrācijai jābūt mazai un efektīvai. Dombrovska padomnieku un sekretāru skaits liecina, ka taupīšana nav valdības mērķis. Valdība ar taupīšanu saprot iedzīvotāju un uzņēmēju saražotās vērtības pārdalīšanu. Tiesa, pat labi iedegušais Amerikā nule ir aizrunājies, ka republikāņu ierosinājums samazināt valsts administrācijas izdevumus esot mēģinājums sarīdīt nāciju, vai kas tur. Absurds.
Laucenieks
L
Zemkopības ministrijā un tās iestādēs vairāk darbinieku un ierēdņu kā laukos iedzīvotāju! Lauksaimniecība iznīcināta, bet ierēdņu skaitspieaudzis- pilns skābbarības tornis Vecrīgā. Pat aģentūras ir izveidotas uz mums nabagu zemnieku rēķina. Visas pakalpojumu maksas pieaugušas. Vai tā ir valsts funkcija lopu numuru iespiešana ko veic ZM aģentūra datu centrs? Cik tur nesēž to darbinieku- mums taču viņu algas jāaapmaksā-5grāmatvedes, referente, departamentu un nodaļu vadītājas. Kad vajag nokārtot jautājums, tad viens sūta pie otra, paši nezin, kas par ko atbildīgs. Kāpēc nevar apvienot un to darbu veikt Laukju atbalsta dienests. Nē, paralēli ļaukos vēl jāiet pie datu centra darbiniekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas