Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Lejiņš: ja Saeimas “andele” ar aizklāto balsojumu nemainīsies, tiesībsargs būs jāieceļ prezidentam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
he he
h
Padomājiet kā bezdarbniekam atrast darba vietu.
he he
h
Vai nebūtu laiks nodarboties ar valstij patiesi svarīgām lietām?
he he
h
Kad , lejīt, atdosiet tautai tos 27 ļimonus, kurus caur budžetu piespēlējāt jenotu kempera druškiem?
socdems
s
Ati, man ir labāks priekšlikums! Tiesībsargs, un tad jau arī citas amatpersonas jāieceļ Vienotībai. Lai pārējās partijas iet bekot!
Taču beidz!
T
Ati, brauc atpakaļ! Ko tu tur ņemies ar tiem idiņiem un savus nervus bendē. Nav taču cerības, ka Antiņi pamodīsies. Lai guļ!
XXL
X
Paturpinot Lejiņa domu par politisko andeli arī prezidents ir jaieceļ... prezidentam!
nope
n
pie urnām mēs drīz vairs vispār nedosimies, jo tak novēlēt varēs netā ;)
Lelle
L
Nu piedod Tu tam Maizītim par pāridarījumu! Piedod un aizmirsti...tici man, ka uzreiz pašam paliks viegāk un dzīve ievirzīsies jaunā, labākā gultnē....Tā nu parasti tas notiek.
!
!
ZZS nākuši klāt jauni deputāti, bet jau tik samaitāti...
Ministry of Truth
M
Lejiņa uzvārds šo to pasaka priekšā. Un kā ar balsojumu Darba likuma sakarā, tovarišč Lejiņš, buģeķe po-russi goviriķ veģ?
He he...
H
Piektdiena, 18.februāris (2011), plkst.16:34 | Ziņu aģentūra BNS Latvija ir uzticams partneris Zviedrijai, piektdien pēc tikšanās ar premjeru Valdi Dombrovski preses konferencē žurnālistiem atzina Zviedrijas premjers Fredriks Reinfelts (Fredrik Reinfeldt). ____________ Nu ja...he he... svensonu kājslauķis... hi hi...
KLM
K
Tie, kuri iestājās par atklāto balsošanu, ir vienkārši nelieši - tad jau tie nelieši pieprasīs arī biedram jaun-pupam atklāt jenotīšu melno kasi no jekabpiles.
He he...
H
Lai nu kas muldētu par tirgošanos .... he he.... bet JENOTU pārteja jau nu varēja paklusēt.... hi hi... Kad , lejīt, atdosiet tautai tos 27 ļimonus, kurus caur budžetu piespēlējāt jenotu kempera druškiem?
pmlks
p
nē! nav skaidrs ko persona ar niku Berta vispār domā! šī persona tikai skaļi atkārto viņai simpatizējošo politikānu teikto1 maniuprāt, viņa vispār nesaprot, ko nozīmē demokrātija un lūgta to izskaidrot pītos nodrāztos neko neizsakošos lozungos kā vista pa pakulām
pmlks
p
kas tad nu Jums par demokrātijas izpratni Afgāņu modžahedu stilā? :D vai tiešām jūs domājat, ka atklāti balsojot dabūsiet citu rezultātu kā aizklāti? Vai domājat, ka jūsu kolēģi no ZZS vairāk baidās no žurnāla IR un nevis Lembja un avīzes NRA? Vai nebūtu laiks nodarboties ar valstij patiesi svarīgām lietām? Pierādiet vēlētājiem, ka neesat matu skaldītāji un tukšmuldētāji, ka par jums ir vērts balsot nākamajās vēlēšanās! Kazi, iegūsiet vairākumu parlamentā un vairs šis jautājums neliksies aktuāls!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas