Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

LM par bezdarbu: cilvēkiem jādod makšķere, nevis zivis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sipiks
s
Piekritu Ringoldam, baisi jau ka krize bet , nav ko raustities bus ok kamer dzivi nenomirsim!
Pingvīns
P
Piekrītu rēgam. Tikai idiots var sasalušā ekonomikā sķiest valsts līdzekļus un bezatbildīgi muldēt par aktīvu iesaistīšanos uzņēmējdarbībā. Jājautā par ko šis cilvēciņš no valsts nokāš katru mēnesi 3000 latus. Laiks sākt strādāt!
Rēgs
R
Par to makšķeri, godajamais Beinaroviča kungs, bija jādomā tad, kad jūs vadijāt Nodarbinātības valsts aģentūru. Un to, ka bezdarbs augs, arī vajadzēja paredzēt jau tajā laikā. Un "makšķere" var noderēt normalā ekonomiskā situācijā. Gribētu redzēt, kā jus, cik saprotu cilvēks ar kādu-nekādu izglītību, uzsāktu savu biznesu brīdī, kad tirgus grimst. Bet pie valsts pārvaldes samazināšanas, iespējams, jūs varesiet to izmēģināt. Lai jums tad veicas.
t
t
jau vasarā mierīgi var būt 30%
meitene
m
pie shaadiem cipariem vieniigais ko shii impotentaa valdiiba var dariit tas ir dot papildus liidzekljus policijai
Lasītājs
L
Человек - демагог, лишь бы языком почесать...
ABC
A
Pareizi, Purne. Vārds vietā. Piemēram, policistiem, kuri atlaisti no darba, visprātīgāk būtu nodibināt kooperatīvu "Murder Incorporated", kas specializētos pasūtījuma slepkavību pakalpojumu sniegšanā, vai "Criminal Consultations", kas sniegtu konsultācijas noziegumu pēdu slēpšanā. Vajag tikai gribēt, vai ne, Purne??
Terorists
T
No ziņojuma galvenajam rēderam I.Godmanim.Uz grimstošā tralera viss mierīgi,grimstam,bet makšķerējam.Lai uz klāja saglabātu mieru un labklājību izsniedzām makšķeres no kuģa neparedzētiem gadījumiem.Grimstošā tralera Titāniks kapteine Purne.
resnā
r
Es to makšķeres auklu apvīšu ap kaklu mūsu tautas badinātājam Šleseram.
jupis
j
Skaidra lieta -tautai bada pātagas-Šleseram miljardus.Vai kāds vēl šaubās ?
q
q
"cilvēkiem jādod makšķere, nevis zivis", teica ministre, kad haļava bija beigusies.
smaidish
s
uz šodienu jau stipri viss ir novecojis, to jau pateica, ka šadi dati tiek vākti izvazāti pa kabinetiem, tomēr laiks paiet, un tad tiek pasniegti plašākai sabiedrībai !!!
bezdarbnieks
b
Man nevajag makšķeri- dodiet man bisi, nevis cūku un es gan priekš sevis gan citiem treknās cūkas nomedīšu!
optometrs
o
foto personāžiem katram uz deguna pa 500 ls karājas briļļuku izskatā.. kas skaisti ataino ilggadējas valsts 'rūpes' par, viņprāt, lūzeriem bezdarbniekiem.Nu ko jūs gribat no manikērētajiem birokrātiem, valstī, kur visu nosaka pazīšanās ar piesiles vienšūņiem?Vienīgais viņu mērķis- atmest jums kaulu no sava smalkā galda, lai vēl gadus 10 pacietīgi pagaidiet kad kungs kļūs vēl laipnāks un atmetīs aizkostu maizes riku.
laipnajiem makšķeres
l
es arī biju bez darba! iemācījos uzņēmējdarbību, aizstāvēju biznesa plānu, kā iesācējs saņēmu it kā eiropas atbalstītu aizdevumu - protams, ar lielākiem procentiem un pamatīgāku nodrošinājumu solīto grantu vietā, ... nu, darba nebija, taisīju ar augšā to biznesu. tagad, kad HIPOTĒKU banka un ALTUM novilks pēdējās caurās apenes... pakāršos uz makšķeres. veiksmi, muldešanā, kungi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas