Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

LSDSP par savu nākotni lems 3.oktobrī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lija
L
Parasti saka, pie pilna katla draugu daudz! L varētu būt problēmas ar sabiedrotajiem, jo viņiem reāli nav nekā. Pašlaik nav pārstāvēti ne saimā, ne RD! Jautājums ko L var piedāvāt, šobrīd? Vai L ir apzinājuši savus biedrus kas ir palikuši pēc vēlēšanām? Jo L šobrīd nav personību! Pēdējās vēlēšanas pierādīja ka Dinēvičs un Īvāns negūst sabiedrības atbalstu. Par ko noteikti būtu jāpadomā. Vai uz nākamajām vēlēšanām likt šos cilvēkus priekšgalā? Negribās jau viņiem pašiem atdzīt, ka viņu laiks ir pagājis.
Silakrogs
S
Dinēvičs normāls vīrs - jāāc tik spēcīga komanda un jāstrādā!
Zigurds
Z
Tgadējie sociādemokrāti tie paši kretīni vien ir, ja varēja ievēlēt savā vadība lielākos kretīnus pazīstamus afēristus Bojāru jaunāko un Dinēvišcu - bankrotu lielmeistaru. Viņi izbalsoja pasaulē atzītu poltiķi Vilni Zaļkalnu un ja tagad par socdemu priekšsēdi nebūs Atis Lejiņš, tad skuju taka šiem muļķiem ir vēl grezns novēlējums.
dŽins
d
LSDSP jāvienojas ar SCP un jauno Sūnas partiju! Tas ir vienīgais ceļš, lai kreisās partijas Latvijā gūtu panākumus. Savā starpā tās konkurējot neko neiegūs, tikai sadarbojoties. Un cits neviens neaizstāvēs viduslāņa un strādnieku intereses! Turaties un lai izdodas!
100%
1
Nu, neesam izauguši līdz normālai sociāldemokrātijai. LSDSP neizturēja pārbaudījumu ar varu un naudu, SCP - vecie blēži štuko, kādu virzienu šoreiz mālēt uz jaunās kulītes, Sūnas un Lavrinoviča jaunveidojums - tāds žīdiski bezkaunīgs projektiņš uz mazizglītoto apjāšanu.
Debets
D
Mosties,celies, strādā!
Debets
D
Mosties!Celies! Strādā !
mja
m
LSDSP... bija kādreiz tāda partija Latvijā. Ar tās nodošanu čekas majoriņam pārvaldījumā, tā pārvērtās par zaglīgu biznesšeptmaņu kompāniju. Savu darbu izdarījis un labi nopelnījis čekists aizvācās, jo ģimenīte jau kļuva par miljonāriem, bet partijas vairāk nav. Kā pārdevāties Karginam ar Šabašovu, tā i iznīcinājaties. Tātad jāsaprot ka līķim nav cita likteņa kā smirdet, ja nav nobērets.
ko dara KNAB
k
no oficāliem avotiem, 17.08.2009 10:37, delna no Latvijas strādniekiem-remontdarbi Spānijā... aizbrauc čaļi strādāt-būvēt māju....strādā būvē viss kā vajag, tikai kad pienāk naudas maksāšanas diena, darbinieki prasa pārvaldniekam kad maksās... šis saka ka atbrauks saimnieks un samaksās-OK gaidam un atbrauc saimnieks-ticat vai nē Godmanis Vai sociķu ieliktenis Vilnītis pārbaudīd šo ziņu?
JP
J
Pašlikvidācija - vienīgais ceļš.
Rukmanis
R
LSDSP ir jāpastāv - vai nu koalīcijā/apvienībā ar kādu, bet ir jāpstāv. LSDSP idejasir spēkā Eiropā un Pasaulē, bet Latvijā pagaidām visu nosaka nauda un latviešu stulbums, piedodiet!
Tā nu tas ir...
T
Lai saglabātu LSDSP Dinēvičam un vēl dažiem vajadzētu no tās izstāties. Dineviču jau novērtēja pašvaldību un EP vēlētāji. Laiks prasties.
prezīc
p
Nākotni jāsāk, izmetot Dineviču un citus valdošajā kliķē aizsēdējušos.
ups!
u
ja arī LSDSP nosprāgs, gan jau sociķīši kārtējo reizi apmetīs kažociņu un ielīdīs kādā citā partijā
partijas biedrs
p
Ar Dineviču šai partijai nav nākotnes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas