Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

LZS mērķis - uzvarēt nākamā gada pašvaldību vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
0a
0
nebusi uzvareti, pret pretbrigmanis ir mulkis
Ziloņu banda
Z
Mēs par ziloni Robertu Ķīli, kuram, cerams, izdosies samīt un iznīdēt IZM nelaimju celoni - Gruškevica. Štāles un Sīkas melu plīvurā ievīstīto nelietību, izmantojot sava amata pilnvaru.
Zilonēns no FM
Z
Atbalsts ziloņu bandai un ar Brigmaņtēva svētību nosauktajam tās loceklim Robertam Ķīlim. Lai beidzot saredz un sastampā īstenos 3 neliešus no IZM
  • 2
  • 0
Nav labi
N
Galīgi vecais nojūdzies! Kam vajadzīgs vecais komunists?
SC vajadzīgs -
S
tiem visi komunisti vajadzīgi!
  • 0
  • 0
Juzis
J
Zemnieki pietiekami ilgi ir bijuši pie varas, lai visās nelaimēs vainotu arī viņus.
antirus
a
Visi balsos par Visu Latvijai,jo tā ir vienīgā partija,kas strādā Latvijas interesē,Zatlera reformu partija jau tagad ir politisks līķis,bet zzs nav labāki par sc (sūkātāju centra) partiju.
asis
a
ZRP ir pagaidām labākie ministri. Arī Vilks, Viņķele ir labi, bet Bērziņš tieslietās ir sabremzējis visus iestrādēs. Tā runā, ka viņš ļoti simpatizē kādam Kurzemē dzīvojošam mazam vīriņam.
  • 3
  • 1
....
.
ZZS skuju taku! Nav iespējams klausīties tos lunkanos perdeļus. Lai nāk citi, ZZS jau 20 gadus nīcināja valsti. Pietiek!
zeme
z
nākošās vēlēšanās šo zemnieķeļu vispār nebūs,amen.
L.Grantiņš LRTT&H-86
L
Toties LRTT mērķis ir tevi tuvākajā laikā pakārt, pēc Huseīna scenārija, pēc visiem starptautiskajiem Likumiem:par genocīdu pret latviešu tautu !
Zilonis Roberts - tas ir OK
Z
Ja par Robčiku Brigmanius nosauc par ziloni, tad jau ir OK , jo tas ir laimes simbols! Un tā arī būs, jo visiem ZZS izgltītības ministriem, ka jau ezīšiem miglā, nevienam nepietika ne prāta, ne drosmes padrebināt IZM augstāko ierēdniecību 3 cilvēku sastāvā par sastrādātajām cūcībām. Lai Robertam izdodas Gruškevicam, Štālei un Sīkai samaksāt pēc nopelniem un beidzot aizrotēt tos par vec. referentiem uz kādu no IZM padotības iestādēm vai atlaist!
pilitikas ekspertu kolēģija.
p
Katru gadu klātienē informēts par visām LZS kopsapulcēm,bet tik motivācijas,ideiskuma tukšu vēl nebiju ne redzējis ne dzirdējis.LZS nevar atgūties no tām liktenīgajām kļūdām,kad viņi izvēlējās cieši sadarboties ar SC pret savas koalīcijas Dombrovska iepriekšējo valdību.Tas ir viņu norieta sākums un LP vēlēšanas būs viņu beigas.
K-K
K
... Gaidisim plasaki izverstu un dzilaku LZS partijas, latviskas Latvijas , valsts meroga attistibas planu. ... Velesanas platforma, kas sastav: 1. no uzvaras velmem vien, vai 2. no tikai no aprinku pasvaldibu merauga vajadzibu un to problemu parskata, un, 2. pasleptu kritiku par koalicijas pareizo nostaju visai svariga nacionala jautajuma - par patriotisma izpausmies vajadzibu ... ... zemteksta norada uz LZS pieturesanos pie kadas vecas ideologijas pamatprincipiem, un to vaditaju uztureto, vesturisko un vel joprojam kludigo pagatni ...
apsaukāšanās,bet reāli pats ir zau
a
šķēle arī mēģināja vienu labu politiķi salīdzināt ar sabrauktu ezīti,bet paskaties,par šķēli šodien neviens neinteresējās,jo viņš,kā burbulis ir uzplīsis,BET BET BET sabrauktais ezītis ir jau pazīstams politiķis,vadītājs visā pasaulē un Eiropā ļoti,ļoti cienījams vadītājs.Ticiet man, Brigmaņa salīdzinājums arī ir paša norakstīšana,bet zilonīts izstaigās netikai kristala veikalus un gūs ļoti labus panākumus vadot svarīgu nozari.
to Mjaa
t
Tikai vienkārši muļķis varēja būt rajona komunistu 1 sekretārs un ticēt murgiem par komunismu....
  • 0
  • 0
Mjaa
M
Brigmanis ir vienkārši muļķis, ko pierāda viņa kārtējā plātīšanās un valdības noniecināšana. Prognozēju, ka pašvaldību vēlēšanās viņi izgāzīsies tāpat kā izgāzās saeimas vēlēšanās. Redzēju viņu 100. pantā- nožēlojamas skats. Viņu laiks ir pagājis.
  • 9
  • 0
skolotāja
s
Ar vecajām, draudīgajām fizionomijām (Brigmanis, Staņa, Lembergs) - neceriet! Jums par maz jaunu "asiņu".
Arturs M.
A
Ja murgos par to,ka biedrs Lembergs ir naaaakotne,tad nekas tur nebuuuus!
tam es
t
a TAS VEL JAPIERADA. tAS KO MEDIJI UN VIENS OTRS DURIKS SKANDINA NEKO NENOZIME. tAS DOMATS TIEM NOZOMBETAJIEM, TADIEM KA TU.mUSU VALSTI NEVAINIGU PAR VAINIGU NAV PROBLEMA PATAISIT,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas