Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

"Māmiņu klubs" meklē papildspēkus, lai vērstos Cilvēktiesību tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Māte
M
Māmiņas no attiecīgā kluba ir sašutušas, jo bizness vairs nebūs tik ienesīgs un kā jau tirgus ekonomikā, neatmaksāsies laist bērnus pasaulē, jo jauno vecāku dzīvi apgrūtinās laižot pasaulē bērnus par mazāku samaksu. Tā isumā var izvērtēt attiecīgā kluba morāli pēc publikācijas.
3bērnu mamma
3
Mani vairāk tracina, ka visa šitā kompānija ir uzmetusies par baigo ģimeņu aizstāvi un pat vārdu "māmiņa" ir padarījusi par izsmieklu. Salakai un viņas družkām ir mazi bēbji, tāpēc tālāk par savu degungalu neredz. Būtībā grūtākais ir nevis pirmais gads, bet gan, piemēram, 7. gads, kad jāsāk iet skolā. Vai 16., kad jāsāk domāt par profesiju un tālāko izglītību. Vai 18., kad jāsāk maksāt studiju maksa. Ziniet, ja Salaka trāpītos pa ceļam maksas studentu vecākiem, tad viņa dabūtu riktīgi dzirdēt par savām idiotiskajām (cita vārda šim gadījumam nav) prasībām. Nu un kaut kādas elementāras saprašanas par ST vai ECT arī tām "māmiņām" nav.
annika
a
ļoti apdraudēs vientuļās māmiņas ... jau apdraud, es ar savu pašnodarbinātā statusu nopelnu zem 100 ls mēnesī un man noņēma pusi no pabalsta, rīt eju stāties trūcīgajos :(((( neticami...
Re, kā!
R
nekaunība un domāšana tikai par sevi šim klubiņam ļoti raksturīga
Nodoklu maksatajs
N
Māmiņu klubs cīnās PAR strādājošo vecāku tiesībām, jo tie IR maksājuši un TURPINA maksāt nodokļus arī bērna kopšanas atvaļinājuma laikā - līdz ar to uztur gan pensionārus, gan citus, kam nepieciešama sociālā palīdzība. Un tā nav pabalsta prasīšana no valsts! Acīmredzot, esam tāda tauta, kas māk cīnīties PRET nevis PAR. Tad nebrīnieties, ka esam pēdējā vietā Eiropas Savienībā...
Lai gan
L
Ja tādai mamzelei Salakai patiesi rūpētu vecāki ar bērniem, tad būtu ar savu KRUTO auto izbraukusi ārpus Rīgas un tad redzētu, KĀ patiesībā dzīvo vecāki ar bērniem ... Jau piegriezušās šis BAGĀTO veču pe-žas ...Sorry! par brutalitāti! bet viņas jau PIEGRIEZUŠĀS!
mmm
m
A Salaka ta' smuka...
ha
h
Salaka & Co varētu labāk rūpēties par seksuālo audzināšanu meiteņu - sieviešu vidū, lai vientuļo māmiņu būtu mazāk, nevis atbalstīt izlaidību un vēl pieprasīt to sponsorēt.
DD1
D
Piekrītu: Māmiņklubs varētu beigt tukšu vāvuļošanu par nabadzību,- lai runā konkrēti par ļoti trūcīgu bērnu ģimenēm, kā tās iztiek. Iespaids tāds, ka gaužas labi situētās mammas un viņām patiesībā maz rūp konkrēti nepaēduši, nelaimīgi cilv'ēkbērni.
si
s
Kāpēc nevar samazināt pabalstus, ja vecāki strādā? Kam tad īsti Jūs bērnus radījāt, valstij?
ķekava
ķ
to Pienakrūze Beidz blefot! Ne Tev vienīgai bērni ir. Klubiņa tantiņas ! ejiet strādāt!
Dollija
D
Uzskatu, ka māmiņalgām jābūt diferencētām. Tātad jāpārstrādā šis likums. Bagātajiem ir!!! jādalās ar nabagajiem. Ir ciniski teikt, ka paši vainīgi, ja dzemdē bērnus, bet vai nav ciniski atņemt veciem cilvēkiem, kuri visu mūžu ir maksājuši nodokļus? Zāles, medicīna viņiem nav bez maksas kā bērniem. Bet kur tā valsts lai ņem? Teikt, lai ņem kur grib, ir tikpat ciniski kā "nevajadzēja laist bērnus pasaulē". Grūti laiki, tomēr katram jāpadomā, vai viņš maz ir tik nabags, kā izliekas?
Sviests
S
Tādu bagāto māmiņu kluba mamzeļu dēļ var nākties ciest tām māmiņām, kuras pelna pāris simtus mēnesī, jo sabiedrību bļaurīgās mamzeles ir pamatīgi nokaitinājušas. Ka tik nesanāk, ka naudas aizdevēji vispār neaizliedz tādu izšķērdību. Jo tā pabalstu nauda diemžēl nāk no aizdevēju maka un atmaksāt nāksies visiem, arī tiem, kuri nekad nav saņēmuši šādas māmiņalgas.
Pienakrūze
P
Var jau teikt, ka ģimenei pašai jāapzinās, ka bērni to materiālajā ziņā novedīs uz zemāka labklājības līmeņa, ka sievietes pašas vainīgas, ka dzemdē, bet nespēj mazuļus uzturēt! Iaču palūkosimies no cita skatu punkta! Sabiedrībai vajag, lai to atražo, lai rodas bērni, kas novecojušajiem sabiedrības locekļiem pelnīs pensiju, maksājot nodokļus utt. Tātad būt par mammu ir tāds pats sabiedrībai nepieciešams darbs, kā visi citi - skolotāja, ārsta, policista utt. Es kā trīs bērnu māte strādāju pamatdarbā, skienu mājās aprūpēt, pabarot bērnus, vakarā vēl piestrādāju papilddarbā. Tēvs ir bez darba, palīdzēt pat ar uzturlīdzekļiem nevar. Man ar bērniem jāizdzīvo par 400 Ls, no kuriem puse aiziet par dzīvokļa īri un komunālajiem. Ja es būtu bez bērniem, iespējams, dzīvotu pārticīgāk, bet tagad uz mani var rādīt ar pirkstu - pati vainīga! Manuprāt, tas ir tikai normāli, ja sabiedrība atbalsta tās ģimenes, kurās aprūpējamo ir vairāk, nekā darbspējīgo! Tāpēc daudzās ES valstīs ir pabalsti ģimenēm ar bērniem! Vēršoties Eiropas tiesā, laikus jāgatavo iesniegums arī par uzturlīdzekļu samazinājumu, jo ST vadīsies pēc šī lēmuma - valsts palīdzx kā var. Taču valsts vairāk palīdz bankām, ierēdņiem augstos amatos, ne mātei ar bērniem!!! Bankas pašas var pwelnīt, ierēdņi paši sevi var uzturēt, bet kā lai sevi uztur 5, 8 un 12 gadus veci bērni, kam ir gan apetīte, gan ātri no drēbēm izaug?!!
Piedodiet
P
Salaka man sāk atgādināt pensionāru priekšnieci Verzi. Gvelž tik un gvelž un pati nesaprot, ko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas