Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

NA un JKP "sarežģītā attiecību vēsture" netraucēšot konstruktīvam darbam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Priežu Jānis
P
Vai Bordāna kungs varētu paskaidrot šādu lietu: 1. Ja Jurašs pirms vēlēšanām teica, ka 2 NA pārstāvji ir kukuļnēmēji, bet pēc vēlēšanām to paslauka zem tepiķa, vai JKP ir par cīņu pret korumpantiem? 2. Ja Jurašam nav faktu, vai viņš nav melis? 3. Vai gan 1.gadījumā, gan 2.gadījumā varam uzticēties JKP?
Frīku partija
F
Netraucēs?! Bet Jurašs taču apvainoja Dzintaru ārkārtīgi smagos noziegumos, vicināja kaut kādas lapeles. Tad jau Jurašs gatavs sadarboties ar noziedznieku! Hei Potapovas liecinieku sekta, kur jūsu principi?
Students
S
Es par Na balsoju, kaut gan uzskatu, ka viņiem nedaudz jāmainās. Ļoti patīk Jānis Dombrava, kurš vieno tautu, veicina tās patriotismu, organizējot vienības braucienu maijā.
banānists——> XT
b
Tāpēc jau labāk dibināt jaunu partiju pirms katrām vēlēšanām, jo tai vēl neko konkrētu nevar pārmest. Vai tas ir ko tu saki?
  • 0
  • 0
XT>students
X
Man nav iebildumu pret Dombravu, diemžēl patriotims bez konkrēta darba valsts un tautas (ne sponsoru-bet visas tautas labā) ir viltus patriotisms, un riteņu braukšana te neko nedos...
  • 1
  • 2
NA patiesi sevi ir sašmucējusi
N
ar bezizmēra ambīcijām un varaskāri, ar neaprakstāmu naidu pret tiem pāris arābiem Muceniekos, kas neko ļaunu ne valstij, ne tautai nav nodarījuši (pretēji tiem 600 000 okupantiem), un ar partijas locekļiem, kuru morāle un dzīvesveids ikurāt atbilst maukas morālei un praksei.
>Tā gan!
&
Tukša muldēšana-vairāk nekas. protams, ka katram no Jūsu nosauktajiem personāžiem ir trūkumi, bet tad par tiem ar konkrēti jārunā....
  • 1
  • 0
Tā gan!
T
Kur nu vēl kolorītākus tipāžus kā nacionālo maukuru Parādnieku, ciklopu Gerhardu, maitu liju Bērziņu, velna advokātu Resnaču un mankurtu Iesalnieku, kas vēl jauns būdams jau elles dubļus brien.
  • 3
  • 3
cūcisks uzmetējs
c
NA savulaik deleģēja tieslietu ministra amatam. Bet, būdams valdībā, Bordāns sadziedājās ar Dombrovski, un sāka NA čakarēt.
sicher
s
Bordānu par premjeru...
ruksis
r
Tikpat labi varētu arī ķenuguru!
  • 0
  • 0
no problem
n
Ar šiem aktieriem Šekspīra komēdija ar traģēdiju pēdējā cēlienā uz četriem gadiem garantēta. Kārtējo reizi paldies par lielisku Dienas foto.
Larisa
L
Nacionālā apvienība pārāk sashēmojās līdzšinējā koalīcijā. Kļuva snobiski un varas pārņemti pretīgi egoisti. Tāpēc pirmoreiz par viņiem vairs nebalsoju, bet izvēlējos JKP!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas