Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Neesam Baltijas naba

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zancha, pirmais, ko tu varētu izdarīt - iemācīties rakstīt, tad tev, iespējams, rastos cerība kādreiz sasniegt kaut nelielus laurus.
Arnis
A
Nav nemaz tik traki.Kad spridzinājām Skrundas lokatoru noorganizējām varenu koncertu ar dziesmām un dejām.Vēl ir ko nojaukt!
to 14.04.2011 17:16 .
t
Lai taču izdara beidzot kaut ko. Sēž tik uz veciem novītušiem lauriem.
Rasmuss
R
Protams, kā pakaļas caurums var būt naba...
Ezis
E
Ja nav kabatā tad neko nevajag,kāda jēga no kāda projekta ,ja man nekas no tā?? Vienkārša loģika.
Igors
I
Zandera kungs bildē tāds domīgs ..... . Manuprāt tās saknes meklējamas mūsu nesenā pagātnē , tajos labajos laikos , kad Latvija bija Baltijas republiku priekšpostenis komunisma celtniecībā . No Krievijas plūda nauda , un mēs centīgi sitām roku pie cepures - būs ! Mums bija paraugrūpnīcas , kolhozi ......un Baltijas Kara apgabala štābs - tas viss ļāva noraudzīties uz leišiem un igauņiem no augšas. Tagad māte Krievija mūs pametusi , un mēs pēkšņi nokļuvām bārenīša lomā - apjukuši un nespējīgi paši kaut ko uzsākt. Droši vien mēs cerējām , ka Krieviju aizstās ES , bet šie nekā , kārpies un domā pats ! Man šķiet , ka jāpaiet labam laiciņam , lai mēs nolaistos no debesīm un sāktu paši parūpēties par savu labklājību !
Zancha. Man liekas Zanders ir izdarījis daudz vairāk nekā Tu. Ko te raksti visādus kritiskus komentārus, aizej kaut ko izdari pats/ pati, pirms tam gan iemācies, ka latviešu valodā vārdu stulbs raksta ar īso u. Pirms "l" burta "u" vienmēr būs īsais, piemēram, gulbis, bullis u.c.
Zancha
Z
Zandrea kungs, mums nekad nekas arī nebūs, tīri viena iemesla dēl: tiklīdz kāds kaut ko sāk darīt un kustināt varbūt pat nereālus un neticamus projektus un ir tikai pašā pašā sākuma stadijā, tad tādi kā Tu (kam par to samaksā, kā kuru reizi, tad Ventspils, tad Krievija, tad kāds cits) uzreiz bļauj, ka viss ir farss, cik visi mēs stūlbi un ka nekas tāpat nesānāks un ka nereāli. Nu tad Zandera kungs, paņem un paveic vienreiz arī pats kaut ko, nevis tikai visus kritizē, turklāt ar ļoti nabadzīgu analīzi un faktiem.
Fakts
F
zanders ir krievijas ietekmes aģents.
Andris
A
Nepiekrītu. Neizceļamies mēs šajā ziņā ne pozitīvi, ne negatīvi uz kaimiņu fona. Lieši, piemēram, nomuļļāja AES projektu, tikmēr krievi un baltkrievi ar saviem prjektiem tā realizācju padara vēl neiespējamāku. Mums izdevās izsist Afganistānas tranzītu, bet nevis igauņiem (viņu tehniskais potenciāls nebija mazāks, lai paceltu šo projektu). Pavirša analīzīte, Zandera kungs. Dominē emocijas un tipisks latvieša "ko tad mēs? mēs jau neko. mēs mazi un nevarīgi čīkstētāji".
Bezdievis
B
Piekrītu Zanderam. Latvija neprot mērķtiecīgi veikt saimniecību. Pārsvarā plūcās savā starpā, katru ideju norok ar skandāliem, kamēr kaimiņi klusi un mērķtiecīgi panāk savu. Par slānekļa gāzi gan jāsaka, ka Latvijai uz to nav lielas cerības. Vairs nevaru atrast šo slānekļa gāzes atradņu karti, kuru nesen kāds publicēja, bet cik tur bija redzams, tad galvenās slānekļa gāzes atradnes atrodas Polijā un uz Dienvidiem no Liepājas - tātad Lietuva, Kaļiņingrada, Polija. Latvijai, salīdzinot ar Lietuvu tiešām no slānekļa gāzes sanāk tikai dažas piles. Interesanta info atrodama neogeo lv. Vēl gribu Zanderam ieteikt painteresēties, kas notiek ar tām naftas atradnēm uz robežas starp Latviju un Lietuvu jūrā. Agrāk tak bija tik daudz runas, investoru meklēšana u.t.t. Tagad naftas cenas ir krietni pieaugušas, bet par Latvijas naftas atradnēm vēl jo projām nekas nenotiek! Kāpēc? Vai atkal gaidam, kad leiši klusu uzsāks pirmie naftu pumpēt?
Zigismunds
Z
un par ko tad tavuprāt būtu balsot - vai nu ir vecie vēži vai arī dāzi vecie vēži un daudzi jaunie no 'tā saucamās "parastās" tautas vai "inteliģences. Ja tu pats būtu tik gudrs, tad spētu apvaldīt savu dumību un saprast, ka vaina nav politiķos, kas mainoties neko nemaina. Vaina ir visā mūsu sabiedrībā, kas ir ķildīga, izsalkusi, melīga utt. Gandrīz katrs no mums. Un politika tikai to atspoguļo.Tāpēc nevajag brīnīties,ka lai vai kas nāktu pie vadības, nekas daudz neuzlabosies. Tas viss notiks pamazām, kamēr mēs visi kopā sāksim saprast savus klupšanas akmeņus un kļūdas. Ceru, ka tā reiz notiks..
biete
b
Āži par dārzniekiem - domā tikai par to kā pašam kāpostu iegrauzt, bet nedomā par dārzu!!!
papuasu
p
rakstā minētie fakti kā kulaks uz acs! paldies Mārim Zanderam! stulbeņi valdībā un saeimā! citiem redz skabargas, bet paši sev neredz baļķus acīs! nožēlojami, par ko jūs visi balsojāt? par jenotiem? pajoliņi....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas