Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Nesaņemot vienotu frakcijas atbalstu savam premjera amata kandidātam, Vienotība varētu vērtēt ZZS piedāvājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr.Raitis
M
es esmu siet ...nedoma kaut ko ..ko sooooooooooo Mr.Raitis ‏@RaitisMr · 6m6 minutes ago View translation ko viņa tieca ...taa man neder ...un sis ari ...citas ...yoo ..un vinas iespeja ..57 % daUDZ JAA CRAZY ..JAAA ...KAS SEKOS ...LASI TALAK VINAS IESPEJA ?JA RUNASIM SPELE RUNA OK ATTIEKSME OK VINA MAN DER JAA MES ESAM CRAZY People UN NEDOMA MUMS CAKARET https://www.youtube.com/watch?v=TlJvc0xSq5Q nave kas seko talak ....pasakam prieksa bet jaa ari tad ..kāds bus likis ...uoooo
Politiskais
P
"Vienotības" ļaudis tik stulbi nevar būt.
Lelle
L
V ar lielgabalu sašāva pati sev abas kājas. Man kauns par Solvitu un to liberastu šestjorku. Tagad mēs visi dabūsim kaklā kādu pamatīgu zzs kropli...
>>Andrim
&
Muļķīt, kiš pagalde!!!!!
annna
a
Недавно подарила мужу капли которые посоветовала подруга, так была в шоке от нашего секса: в место 10 минут теперь секс по 2-3 часа и бешеный стояк!Кстати о них уже в журналах пишут, вот сами почитайте --- http://dum.ps/maxxxim
Ikentija
I
No ZZS labaka kandidate Ministru prezidentam ir Dan aRezniece- Ozola, kur air izglitota, sakariga, logiska, kura spej sakarigi runat un izskaidrot pienemto slemumus, kurai ir pozitiva reputatici Latviajs iedzivotaju vidu, bet minus ir, ka ZZSvirtuve saimnieko ciganbarons, zaglens, bandits Lembe.
Andris
A
ZZS ,aiz SC ir ,kā SMAGS BETONA KLUCIS Latvijas valstij visus 25 .... , un tikai tagad ir par;adījusies --- Rezniece ,bet viņai nebūs ILGS MŪŽS ,tādi CENSOŅAS zzs neder.. Nu gan varēs BLOĶĒTIES ar SC un PUTINA REBES griezt ....... .
  • 1
  • 1
lol
l
Lieciet brigmani par premjeru! Izcila kandidatūra!
Feja
F
Vai tiešām Vienotībā nav neviena/as, pilnīgi neviena/as, pilnīgi pilnīgi neviena/as fejas vai labā troļļa, kas varētu baudīt koalīcijas un vēlētāju uzticību ? Savādāk jāsāk domāt, ka šī ir pilnīgi bezcerīga partija !
Biezoknis
B
Šausmas ! Dēļ dažu politiķu iegribām mēs esam atdot valsti visādu diletantu rokās ! Loģika un veselais saprāts tajā galaktikas pusē nestrādā !
Kalvīšs
K
Esmu gatavs upurēties tautas labā.
VVZ
V
Man kaut kā pie kājas, kurš šarikovs vai švonders atkal kaut ko stūrēs. Kleptokrātiskā partokrātija kā sistēma ir pagalam sapuvusi.
eu
e
Dodiet iespēju Āboltiņai pavilkt to nastu. Bija Straujuma tagad Āboltiņa. Ministri iepriekšējie!
Finks
F
Dziest rudās smaids...
0.7
0
ķirzakas smaids
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas