Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

No zelta vērtās ierēdnes par ministri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasitaja
l
Tada sajuta, ka zurnalistei vienakrsi nebija ko teikt, tapec uzskaitija amatus un aptuveno algu.
BOMIS
B
Jānovēl Laimdotai patiesi izprast Latvijas visu lauksaimnieku vajadzības , gan lielo , gan mazo , gan bagāto , gan nabago ! Neskatīties uz uzpūstajiem Dāņu un cittautu shēmotājiem kuri itkā labāk strāda , bet patiesi rūpēties par to , lai Latvijas cilvēkiem būtu motivācija dzīvot un strādāt savā zemē.
Cerīgajam kāpostam
C
Vai tik cerība un kāposts nav viens un tas pats cilvēks, jo pēc stila un gramatikas kļūdām tā izskatās. Varbūt varētu cilvēkiem izskaidrot Dūklava lielos nopelnus, jo man personīgi liekas, ka šis kungs ir Gorbunovs nr.2, kurš ar savu frizūru un izskatu paņem cilvēkus ! :))))) Bet eš tiešām neredzu neko tādu dižu un konkrētu, ko tieši izdarījis Dūklavs!!!
kaposts
k
Laimdota, Valsts sekretara amata panem J.Duklavu un tad jus sapratigo, izglitoto, pieredzejoso , zinoso cilveku pajugs vilkiet veiksmigi Latviaj laukus no posta un tragedijam kuras Kina, Godmanis, Skele tos iegruda.. No Zemkopibas ministrijas ir japatriec tas lipigais, divkosigais lidejs, pielidejs A.Lapins, no kura nelaba dusa metas pat zemniekiem.
ceriba
c
Jacer, ka L.Straujuma nepinas ar Stokenbergu un Pabriku, kuri ir Skeles kalpi un sulaini, glumji, bledigi smerdseli? Ja straujuma bus gudra vina sagl;abas Jani Duklavu ZM, lai abi sparigi un at pilnu atdevi saktu sakartot un uzlabot dzivi Latviajs laiukos, kurus iznicinaja kretins J. Kinna (ZZS) un zaglu banda ZZS, zids Godmanis un LC un zaglis Skele un TB banditi. Lai veicas L. Straujumai un Janim Duklavam.
Ha
H
Nu par L.Straujumas kundzi viss skaidrs - lauksaimnieki no viņas tikai iegūs, bet kas būs nākamā persona aiz viņas (valsts sekretāre), D.Lucaua vai kāds cits, jo patiesībā tas ir tikpat svarīgi, vai pat svarīgāk par to, kurš ir ministrs, jo ja pēc neilga laika ministru nomet, tad Valsts sekretāri paliek!!! :)
zemnieks
z
LŪZU, atceries arī MAZOS zemniekus .
Aija
A
Lai Tev, Laimdota, veicas!
Žanis
Ž
Jā,domāju, ka daudzi piekritīs, ka Laimdota Straujuma ir viens no retajiem augsta līmeņa ierēdņiem, kā priekšā var noliekt galvu. Skumji, ka tās ir kārtējās politiskās spēlītes, šoreiz, ar mērķi iznīcināt ZRP - jefiņš Sprūdžs bez Straujumas tagad pamatīgi ieberzīsies. Puķītis, Gēme, Eglājs drīzāk atbilstu savulaik Šķēles minētajam Jūrmalgeitas sakarā(lielākie kret.) vai Šlesera minētajam Rīdzenē(šļura)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztau...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas