Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Nodokļu pieaugums mājsaimniecībām maksājumus par gāzi palielinās par 12%-14%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Biruta
B
Kungs, atver viņu acis, lai viņi varētu redzēt tevi mūsu brāļos un māsās. Kungs, atver viņu ausis, lai viņi varētu dzirdēt izsalkušo, nosalušo, nobijušos un apspiesto saucienus. Kungs, atver viņu sirdis...
Ministry of Truth
M
Līdz 2010. gada nogalei pabalstu dzīvokļa maksājumiem vismaz reizi bija saņēmuši apt. 200 000 cilvēku. 2011. gadā to skaits būs 500 000? Pašvaldības ir iztukšojušas savus budžetus, sedzot sociālās vajadzības 80% apmērā, kur valdība, kas vāra visas ziepes, sedz tikai nieka 20%. Būs pamatīgā d*sā.
pensionāre
p
Vai tiešām atkal jāveido komunālie dzīvokļi, jāizīrē kāda istaba, jo vieni paši pensionāri (kurim pensija nir virs Ls 150) nevarēs vairs samaksāt elektrību, gāzi, nekustamā pašuma nodokli un pārējos komunļos pakalpojumus? Vēl jau vajadzētu apmaksāt ārsta vizītes, nopirkt medikamentus un kat ko ēdamu...
dakša
d
kamēr neiesim ielās , nekas nemainisies - mūsu vaina ka neesam vienoti un ļaujam sevi izmantot ,sākam 1.aprili pie latvenergo un uz priekšu , uz ko gaidīt?
Fiksais
F
Ja neesi pamanījis, tad tevi nemāc šaubas par vēlēšanu patiesumu? Vai tiešam domā, ka mēs te tā demokrātiski savēlēsim un dzīvosim laimīgi? Vai tev viss šis process neatgādina marionešu iecelšanu, kuri pēc tam vīzdegunīgi uzvedas absolūti ignorējot tautas intereses? Vai tiešām domā, ka vēlēšānas ir patiesas?
fedja
f
ja gribam kā neatkarīga valsts pastāvēt arī turpmāk, tad no gāzes jākratās vaļā visiem līdzekļiem. arī ar nodokļu celšanu.
bumbumbum
b
Visvairāk cietīs atkal nabadzīgā tautas daļa, bet turīgā birokrātija un bagātie iedzīvotāji nemaz netiek adekvāti iesaistīti budžeta glābšanā. Jā, vārna vārnai acī neknābj!!!
RD
R
kopš neatkarības atgūšanas visneprofesionālāka..prettautiskākā valdība!!!!!!!!!!!!..jenotība jau kļuvusi pretīga..ar savu politiku..meliem utt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jukums
J
Un te vēl viena svaiga ziņa, par ko Diena, ka jau parasti - klusē. Latvijā sliktākie mājokļu apstākļi ES; šaurībā spiesti mitināties 58% iedzīvotāju. Tik liels saspiestībā dzīvojošu cilvēku īpatsvars kā Latvijā nav nevienā citā bloka valstī, un pat divās nabadzīgākajās ES valstīs - Rumānijā un Bulgārijā - mājokļu situācija ir labāka nekā Latvijā.
Jukums
J
Sit ar elektrību, smacē ar gāzi, bet progresīvo nodokļu sistēmu joprojām neievieš. Būs viena dzirkstelīte un visi būs ielās...
Vadzis lūzīs!!!!!!!!!!!!!
V
Jau tagat ar visiem maksājumiem knapi tiekam galā-bet redzu ka idioti kurus sauc par ministiem dara visu lai izputinātu tautu.
Idiotu valsts
I
Labi ka ievekot gāzi paturēju arī malkas katlu -jau šo ziemu pārsvarā kurinu ar malku par nākamo vispār nav runas. Man aizdomas ka valsts pārvaldē ir tikai idiotu izlase!
nuja
n
Ar katru dienu nostiprinās pārliecība, ka tautu no šīs valsts drib izēst, lai netraucē. Ja ne neļaujot nopirkt kvalitatīvu pārtiku, tad vismaz nosaldējot. Līdz šim likās, ka valdība ir priekš tam, lai uzlabotu iedzīvotāju dzīves līmeni. Kļūda. Ņemsim vērā un atcerēsimies visos iespējamajos balsojumos.
Stulbums
S
Un tik maksās unmaksās! Bet tie idioti ir padomājuši no kā?
Buba
B
Ja melu lielmeistari LG vai Latvenergo saka - pieaugums 12 - 14%, reāli jārēķinās ar divreiz vairāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas