Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

papildināta (21:23) - Svinības Uzvaras parkā apmeklējuši ap 150 000 cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mahmut
M
Jauki, ka diskutēs. Tikai mani mulnisa, ka runās par bibliotēku blogosfēru, bet blogu autorus neaicina piedalīties,visu noteiks lieli speci, vai ne? Labi,ka ieskatījos Jāņa blogā:) Vispār slimoju, bet ļoti jau gribētos dzirdēt. Manuprāt, jo vairāk blogos un dažādāk, jo labāk. Bet ar to ticamību nevajag pārspīlēt.Nu nevajag visu ielikt mutē. Un cilvēku uztveres līmeņi ir tik dažādi!:), ka pilnīgi visiem viedokļiem uz pasaules pietiks vietas. Un nevajag jau iedomāties,ka ir kāda ļaužu grupa,kura ir pārāka par citiem un tāpēc labāk zina,ko tiem pārējiem vajag:) Diemžēl presē strādā daudz zaļknābju, kas raksta pilnīgi aplamas lietas, tā ka uzticību nevar vairot piederība pie liela avota. taču cilvēkiem caur vilšanos ir pašiem jāsaprot,ka arī lielajos mēdijos pārsvarā ir tikai viedokļi, jo tādas absolūtas patiesības nemaz nav . Un vienas patiesības laiks tā kā jau būtu garām. Interneta rīki visiem jāizmēģina praksē, lai vispārsaprastu, vai to vajag un kāpēc. Tomēr vienmēr ir svarīgi apzināties, kas to saka, kāpēc saka, ko grib ar to panākt:) Jā, brīvdomība ir pamatīga sērga, kas plešas plašumā:) Un ar to es arī gribētu jūs visus apsveikt!
sargs
s
Parakstīsimies par Uzvaras laukuma atjaunošanu , patreizējā padomju okupācijas armijas monstra vietā !
Loid
L
Beidzot! Cik ilgam laikam vjdaazēja paiet, lai nonāktu līdz lēmumam par divvirziena kustības atjaunošanu?! Bet vispār.. no visām pusēm tas (Driksas/Katoļu) krustojums ir neērts..visur gājēju pārejas.
Latvijas Patriots
L
Nozheelojami veci atkritumi te gan rej pret 9. maiju, bet kaartiigam latvietim tie ir lieli sveetki, uzvara paar vaacu hitleriskajiem necilveekiem, kurus Latvijas tauta kopaa ar PSRS tautaam, sadzina atpakalj to midzenii un izglaaba Eiropu un vairaakus miljonus zhiidu, ko vaacieshi sapnjoja nogalinaat.
Jā jā
J
un tagad,kad esat tos necilvēkus "sadzinuši viņu midzeņos",paši velkaties un pērkat viņu sagrabējušās automašīnas ,ar kurām lepni dodaties "na Berlin",dzīvību glābt savus idejiskos elkus sūtat uz tiem midzeņiem ,jo paši neko nevarat .No viena viņu midzeņa jau esat iztaisījuši miskasti pēc sava ģīmja un līdzības (Kenigsberga).Un viņu midzeņu dzīves līmenis priekš jums joprojām ir nesasniedzams sapnis.Lasiet un apskaudiet-jūsu dzimteni sauc Putinlande.
  • 1
  • 1
Atnuga
A
Izskatās, ka iestājusies čekistu pirmsnāves agonija.
Ilmārs
I
Latvija kļūst par arvien lielāku Krieviju un šo procesu nekas neapturēs. Latvieši balso ar kājām, dodoties pasaulē laimi meklēt, bet vara, kas pagaidām it kā ir latviska, demokrātijas vārdā atrunājas no jebkādiem kardinālākiem risinājumiem, lai Latvijas latviskumu saglabātu. Tas ir tikai laika jautājums, kad latvieši te būs mazākumā un neko vairs neizlems. Krievijai visdrīzāk būs izdevīgi formāli saglabāt Latvijas neatkarību, jo caur to tā varēs ietekmēt procesus Eiropā, bet, ja tas neliksies tik būtiski - būs jauna autonomija. Tikai paredzu, ka mūsu krievvalodīgie, nokļuvuši atpakaļ Krievijā būs stipri vīlušies, jo tur jau labi klājas galvenokārt oligarhiem, Maskavai un Pēterburgai, pārējā ir cita Krievija, kur dzīve līdzīga kā šeit.
Tā jau ir,
T
bet - "cerība mirst pēdējā..." Ir vēl tāda partija "Visu Latvijai!" Ja vien neaizies pa "tēvzemiešu" ceļu...!
  • 5
  • 6
Veļķis
V
Dalībnieku skaits okupantu dzerstiņā ir 10 x mazāks - ne vairāk kā 15 000. Vieni un tie paši plenči tur pusdienu pavada, ik pa brīdim aizvelkoties uz Āgenskalna bodēm pēc jauna spirtotā trauka.
vai viņi dzer, vai nedzer...
v
bet viņi ir tās okupācijas sekas, kuras nav integrējamas... Tās ir likvidējamas ar tiesisku un starptautiski pamatotu dekolonizāciju...!
  • 8
  • 9
Domāju, ka
D
Sakarā ar Molotova - Ribentropa pakta eksistenci un tā slepeno protokolu atzīšanu - arī šī kara noslēguma apstākļi juridiskajā aspektā ir mainījušies un abām pasaules kara izraisītājām valstīm (arī Krievijai - PSRS mantiniecei) ir zaudēts jebkāds juridiskais pamats viņu uzvaru svinībām....
lux-Haris
l
Ja jau tikai tā ālēšanās pie Okupantu pieminekļa! Viņi jau ikdienā neliekas mierā ar savām cūcībām. Nez kur tad Antonijas ielas Raiņi un Ausekļi palikuši. Vismaz internets tīrāks. Nodemontrēja savu galvu reibinošo kultīūras līmeni, nu "uzvarētāji" un "atbrīvotāji" izguļ dzērumu. Interesanti, kādam notikumam par godu būs jauna šo tirliņu mobilizācija. Lai visiem jauka diena!
Haris
H
Nu tās vēstures pabiras tak visiem pie kājas, nav vērts rakstīt, lai iet un dzerstās, redzēju, kādi ģīmji uz turieni velkas, nelabi palika!
Marita
M
Apsveicu, kapiedzimi WC, atlieka:D
  • 10
  • 2
selga
s
Dīvaina tauta tie krievi,karš sen beidzies ,tie paši sakautie vācieši un pārējā sagrautā Eiropa savas valstis ir uzcēluši no jauna un dzīvo ,savus kaimiņus neapdraudot,bet krieviem nekā cita nav ko svinēt ,kā mītisku uzvaru karā ,kuru paši kopā ar hitleru izraisīja un pusotru gadu roku rokā plosīja savas kaimiņvalstis,un arī pašlaik ne paši dzīvo kā cilvēki,ne citiem to ļauj darīt,kremlī ielikuši kārtējo staļintētiņu un cer,ka tiks pie jauniem laupījumiem,jo izrādās ,ka ar savu lielo valsti nepietiek un godīgu darbu nevajag ,tik kā siseņu bariem jāskatās apkārt,ko atkal sagrābt.Bet nekas nav mūžīgs,kā sakot laiks dzīvot,laiks mirt,vēsturē visādas impērijas ir pazudušas no zemes virsas,arī šī tādā garā nebūs izņēmums.
Humoriņš
H
Izlasi krievu publicista Dmitrija Bikova dzejoli (ja, protams, saprot krievu valodu) un visu sapratasīsi. Atsauce: Dzejolis nu gan rakstīts 2005. gadā, bet nekas jau nemainās. Неправильная победа Президент Латвии Вайра Вике-Фрейберга (в 2005 г.) отказалась приезжать в Россию на предстоящий праздник Победы. Недавно Вике-Фрейберга (она рулит покуда Латвией свободной) сказала, что она раздражена российской хамоватостью природной. Мы не вольны, промолвила она, внушить манеры русскому соседу. Пускай они там пиво пьют до дна за эту их несчастную Победу, пусть на газете чистят воблин бок и, оторвав куски от рыбьей тушки, под рев гармони шпарят назубок свои неэстетичные частушки — нам варваров исправить не дано. История загонит их в парашу. Мы будем пить не пиво, а вино, и не за их победу, а за нашу. Простите этот вольный перевод, но суть сводилась к этому, ей-богу. Итак, латвийский доблестный народ не хочет пить за нашу Перемогу. Не мне Европу гордую учить, — ее авторитет не поколеблен, — но Фрейбергу я должен огорчить. Она, похоже, будет в меньшинстве, блин. Не зря полки шагали на убой. Не только в Новом, но и в Старом Свете за ту победу станет пить любой, раскладывая воблу на газете. И англичане, дружно разложив на свежей Times бекон и чикен-карри, поднимут крепкий эль за тех, кто жив из тех, кто фрицам надавал по харе. Французы, разложив на "Фигаро" свои сыры и жирные паштеты, — о, как течет слюной мое перо, о, Франция упитанная, где ты! — поднимут тост среди парижских крыш за тех, кто в Resistance отличился, а вовсе не за тех, кто сдал Париж и под Виши от страха обмочился. И даже в Штатах, кажется, полно таких, что в память доблестного года свое калифорнийское вино закусят сочным лобстером Кейп-Кода — и, положив на "Вашингтонский пост" отваренного краба-исполина, возьмут его за ярко-красный хвост и скажут: "Ну, за взятие Берлина!" О Вайра! Я пишу вам из Москвы. Простите, я известный безобразник. Мы выживем, ей-богу, если вы в Россию не поедете на праздник. Пятнадцать лет мы, кажется, живем без Латвии — пленительной простушки, и нашу воблу жесткую жуем и распеваем грубые частушки. И пусть глава свободных латышей, угрюмая, как гордая гиена, разложит пару заячьих ушей на доблестном таблоиде Diena** — оскалится, как нильский крокодил, который плачет, если безутешен, — и выпьет не за тех, кто победил, а за того, кто в Нюрнберге повешен. ;))))
  • 0
  • 0
Nesmejāna
N
Bet es, lūk, no visas sirds vakar apsveicu nepazīstamus cilvēkus, kuriem 9. maijs ir vislielākie svētki. Un, piemēram, klausoties, "Voina sviaščennaja", man vienmēr jāraud, iedomājoties kara šausmas, kurās tika ierauti un gāja bojā miljoni.
Nesapratu
N
un par to visu domājot un raudot ,tu vēl vari SVINĒT SVĒTKUS?Tad jau ikvienam arī sava tēva vai mātes nāves dienā jāsvin svētki ,nevis jāsēro viņus pieminot.
  • 3
  • 3
lets
l
Kamēr viņus nepadzīs miera nebūs.
sarkanais mēris
s
Ir amorāli agrāk okupētajās teritorijās svinēt okupētāja svētkus. Vai tad nebūtu amorāli Izraēlā svinēt Hitleriskās Vācijas karaspēka uzvaru gadadienas? Tāpat ir slimi gribēt, ka okupētie uz to labvēlīgi noskatīsies un ļaus papriecāties. Tas, ka latvieši tikai kaut ko pakurn internetā, liecina, ka latvieši ir ārkārtīgi toleranta un iecietīga nācija.
manuprāt
m
galerijas pēdējā bilde visprecīzāk ataino manu attieksmi pret šo pasākumu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas