Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

papildināta (4) - Urbanovičs: Garantēju, ka SC nesaņems nekādus ieteikumus no Krievijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivars
I
Gribu tikai piebilst, ka mans mazdēls jautāja man ,vērojot fotografijā J.Urbanoviču sarunā ar korespodenti -Kas ir tas nepieklājīgais onkolis ,kas sarunājoties ar sievieyi tur roku kabatā ?
dddd
d
vajadzetu sakt sastadit to krievu valoda runajoso cilveku sarakstus kas stingri iestajas par demokratiju, latviju, eiropu un tos kas apsauba latvijas ka valsts pastavesanu. Sadi krievvalodigie butu izraidami no Latvijas uz Krieviju.
jābeidz izzagt Rīgas nauda
j
pērkot bomžu balsis...................u.t.t.t.t.t.t
nu jā, bet no partijas
n
puse trako jāpadzen, kravcovu ieskaitot
el Paso
e
jau pirmā kļūda: "Mēs tuvināsim Latviju Krievijas tirgum, lai mūsu uzņēmēji un ražotāji varētu pārdot Krievijas tirgū savu produkciju..." un tiklīdz mūsējie atkal pārorientēsies uz Krievijas tirgu tad arī redzēsim kādā Krievijas ietekmē esam ievilkti- vinā jaukā dineā Krievija aizvērs robežu un viss! precedenti jau ir bijuši, piemēram, Polijas gaļas exports.
Opa
O
Šitās garantijas nav plika graša vērtas.
Jā...
J
Ja SC vēlas tikt valdībā, tad es kā šīs valsts pilsonis vēlētos iepazīties sadarbības līgumu ko SC noslēdzis ar mums, ne visai draudzīgās valsts, vadošo partiju ''Vienotā Krievija''. Kur šis līgums publicēts? Vai arī tas ir slepens kā savulaik ''Ribentropa - Molotova'' pakts?
borcinsh
b
"Urbanovičs: Garantēju, ka SC nesaņems nekādus ieteikumus no Krievijas " ------- nu, to teikto var komentet tikai krieviski: "зарекалась свинья в огород не лазить" ! PS. bishkin jau ir lidzigs !
scorpio
s
Ja kāds latvietis tic tam Urbanovičam, tas nu tiešām ir nelabojami stulbs!
x
x
Maskavas pakalpinam Urbanovicam un dailajai kremla lakstigalai Usakovam nekadus noradijumus no Maskavas nav jasanem, vini pasi zina kas jadara kai Latvija izprovocetu Biskekas notikumus piemeram janosuta savas partijas biedrus uz ebreju kapiem jasazime uz cilveku kapiem kaskrustus un uzrakstus latviesu valoda. Protams Latvijas Drosibas policija (laikam Maskavas nopirkta) seit nekadu naida kurinasanu nesaskata un ierosina lietu tikai par ipasuma bojasanu.
Latviju var glabt pilniga deokupaci
L
Ja gadijuma izceltos kars ar Krieviju tad ja saskanas centra veletaju rokas butu ieroci, pret ko vini paverstu ierocus? pret Latvijas valsts brunotajiem spekiem vai pret krievu zaldatiem? skaidrs ka pret Latvijas aizstavjiem. Mums ir vajadziga sada partija saeima?
Galka
G
Stulbais kretins Urlabnovics, tads pats garants kads bija aprobezotais Kalvi9tis...no kurienes Latvija tadi kretini rodas, Godmanis, Skele, Gailis, Birkavs, Sleseris, Kalvitis, Krasts, Berzini, Urbanovics...?
Eriks
E
angkliski - Bull Shit!!!!
Pīle
P
Ko nu muldi Urbanovič. Tu jau esi saņēmis pavēles no Pūķina. Kā ir ar tiem'" sadarbības līgumiem " kurus Tu parakstiji ar Vienoto Krieviju ?
pārliecinātājs
p
Slimās galvas , mieru neliek Krievija, paši sūdos līdz ausīm , bet vāvuļo. Nenormālā skaudība. Ja tik liela skaudība , tad pārsprāgs pušu. Jādomā , kā pašiem savu zemi ar joni uzcelt. 20 gadus tik vāvuļo un vāvuļo.Pa to laiku visi kaimiņi iet uz priekšu , šie tik Kremļo.
daunitis
d
Tavi izteikumi par plaukstošo Krieviju liecina 1)par to, ka tu Krievijā neesi bijis, 2) ar krieviem, kuri mūk no Krievijas paradīzes, runājis neesi. Tā kā tavs teksts ir tik stulbs un orientēts Antonijas ielas mājas iedzīvotāju-propogandonu virzienā, tad esi tik laipns un pastāsti, cik tev maksā par taviem smērējumiem!
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas