Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināta - Algu nesamazināšanas dēļ atstādina SM uzņēmumu valdes un padomes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
banānu republika
b
Beidzot kaut kāda reāla darbība !!!!! Apsveicami......
Berta
B
Gerhardam ir jāsniedz prasība tiesā, lūdzot tiesu atzīt to nākoša dienā noslēgto līgumu par spēkā neesošu. Prasības pamats: šāds līgums nav atrodams.
Lelle
L
Nevajag gan ne padomes, nedz arī valdes! Ir jāieceļ uzņēmuma direktors konkursa kartībā ar atbilstosu izglītibu un darba spējam un jāprasa visa atbildība no šīs personas. Citādi sasēžas visādi jefiņi no partijām, beigās nav no kā pat atbildību paprasīt, viens uz otru ar pirkstiem rāda.
Berta
B
Viss iet pareizajā virzienā, un šai krīzei daudzi būs pateicīgi. Tikai žēl, ka pašu muļķība, vairākus gadus ievēlot saeimā vienus un tos pašus zagļus, tik dārgi maksā.
Lelle
L
Tas ir labākais, kas noticis pēdējo padsmit gadu laikā! Laikam Dombrovskim zuda pacietība un šis Gerhardam uz sitiena lika to izdarīt. Bet kad tiks likvidētas vēl n-tas parazītu paradīze?
993
9
Padomes atļauja valdi no atbildības neatbrīvo
Zigis
Z
Nekadas jaunas valdes.Jaatbrivojas no tam pilnigi un galigi!
garamgajejs
g
Gan jau ligums ar Fliku ir tik aizdomigi noslegts, tapec ari nerada. Bet kaa var vispar neradit ministram???
ASD
A
Gerhards ir izpratis situāciju un tā nav laba.
hm
h
Tā bija atbilde Ērglim.
hm
h
Ministrs, kā jebkurš priekšnieks, var izdot jebkuru rīkojumu, tam ir prioritāte un padotajiem tas jāpilda un, ja tiesa pietiesās kādu zaudējumu kompensāciju, ministrs (vai valsts) tos apmaksās... Tā ka ministram ir taisnība.
barons
b
nesapratu, kur te Šlesers vainīgs?
hm
h
Vienkārši - līgums bija parakstīts nelikumīgi un atceļams no parakstīšanas brīža. Iemesls -Šlsers kā ministrs rīkojies pretēji valsts interesēm un pārkāpis savs pilnvaras...:) Tikai, - kurš būs tas, kas to darīs?
Krists
K
Es jau izlasīju visu info, kas ir pieejama medijos un tieši BNS, atsaucoties uz Padomes priekšsēdētāju, ziņo, ka Pasta padome ir lēmusi par atalgojuma samazinājumu valdei, bet nevis ar 01.05 kā to nosaka likums, bet vēlāk - tad, kad spēkā stājās MK noteikumi. Kas, manuprāt arī ir pareizi, jo likumam nav atpakaļejoša spēka. Izņēmums, varētu būt tad, ja valstī tiktu izsludināts ārkārtas stāvoklis. Pēc būtības jau pareizi ir, ka sava saimniecībā ir jāieved kārtība, tomēr tas ir jādara lietpratīgi.
Revolucionars
R
Nākošais solis ko tieslietu ministrija ir ieviest legālās prezumpcijas deklarāciju. Finanšu ministrija varētu noskaidrot kur rodas "pelēkā " nauda un iekšlietu ministrija varētu ķerties pie darba.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas