Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

papildināta - Dombrovska atbilde Dzintaram: Nav pieļaujama ministru dalība 16.marta pasākumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ekstrēma ideja bija izsūtīšana
e
16. marts nav ekstrēma ideja.
Juris
J
Nav valsti svarigakas problemas ko risinat.
daunitis
d
Igaunijā ar okupantiem gan neko daudz nerēķinās. Arī dzīvo igauņi daudz labāk. Varbūt to derētu ievērot tiem pļurkstekļiem, kuri murgo par izdevīgo biznesu ar krievu kriminālnoziedzniekiem.
daunitis
d
Nesaprotu tupeļu varoni Dombrovski...
demokratija
d
Zatlers ir pilnigs idiots, kurs ar varu censas uzspiest Latviajs tautai savas marazmatiskas iegribas.Ir tacu katram latvietim, sapratigam cilvekam Latvija saprotams, ka visas Latvijas vlasts skaloas ir jamacas Latvijas valsst valoda-latviesu valoda, 100%, bet katram ir briva iespeja izveleties svesvalodu apmacibu vai ta butu anglu, vacu, krievu, zidu, arabu.....
zb
z
zaplerpartija parāda savu antilatvisko stāju un gļēvulību. nekā jauna, protams.
kāds
k
sakars šeit ar Zatleru? Virsrakstā rakstīts- Dombrovska atbilde.
  • 0
  • 0
Lūgums Raivim
L
Varbūt Raivim ir zināms , ka Leģionām arī bija trešā divīzija, par kuru ļoti maz ko runā... pavisam nestrukturēta un neformāla divīzija kura sastāvēja no tiem daudziem tūkstošiem latviešu zēniem kuri bija vīlušies un gribēja palikt dzīvi, izvairīdamies no iesaukšanas, dezertējot. . Šie nebija nekādi komunisma līdzskrējēji, bet tādi kuri gribēja kalpot Latvijai paliekot pie dzīvības. Vini negribēja vergot vācu okupantu nāves aperātā kas bija Latviešu Leģions ( no visiem, visiem iekļautiem zēniem lielā plašajā leģionā vairums karā ir gājuši bojā... tikai mazākā daļa piedzīvoja kara beigas) Raivi, vai Tu lūdzu arī varētu izrādīt cieņu pret šiem patriotiem kuri izvairijās no leģiona pakļautības. Viņi to ir pelnijuši. Par viņiem arī pienāks runāt!
kobra
k
Raivim tādas lietas neinteresē; svarīgāk ir iet uz randiņiem ar krievu neo-nacistu Osipovu, ar puķēm atzīmēt nacistu armijas ienākšanu Latvijā, vai Ulmaņa antidemokrātisko apvērsumu...
  • 0
  • 3
Barons
B
Man nav saprotama viena datuma īpaša izcelšana. Tad, Dombrovski, uzskaiti arī 9.maiju, 13.oktobri, 14. jūniju, 25.martu un visus pārējos. Vēsture ir vēsture un katrs cilvēks var izvēlēties, kur piedalīties un kur nē, neatkarīgi no ieņemamā amata.
Janis skujanis
J
ivaram graudumam....... Vai LATVIESU pasapzinas celsana,krituso LEGIONARU atceras diena ir nacisms??????i Tas vis nak no muzigiem blavejiem jebreicikiem...kuri atbalstija Latvijas okupaciju,okupantus sagaidija ar salsmaizi.(sarkaniem karogiem)muzigie blaveji,krievu tautas aizstavji,smiekli nak ...vai tik stulba ir krievu tauta Latvija ,ka nemak atskirt vilkus aitas ada...Palestina slepkavo mierigos iedzivotajus...TAS IR TAISNIGIE STARP TAISNIGIEM.....DIEVS JAU SACIJA ,KA SO TAUTU IZNICINAS ,KAD OTREIZ PARADISIES CILVECEI....Jebrejiem par visu nodarito tad pienaks atmaksa..
kapeika
k
Dombrovskis sevi uzskata par austāko patiesību,vai svētais tēvs Aglonā,kur viņš skrien,to pilnvarojis būt par ministru biktstēvu? Pēc varas sitoties jūdzās nost.Varneši ,esiet sen tautai piegriezušies.
Ivars Graudums
I
Vai NA patiesi grib, lai visa pasaule muus tur par nacistiem? Legjiona dibinaashana toreiz bija briesmiiga kljuuda. Tas latvieshiem ir jaasaprot, lai cik saapiigi tas arii buutu!
veeleetaajs
v
Ivar Graudum, legiona dibinaasana bija kara laikaa pienjemts leemums. Ja esat kaut vai miera laikaa dieneejis, tad zinaasiet, ka armija ir kantoris, kur paveeles neapspriezh, bet izpilda. Ja neesat dieneejis, tad neesat kompetents spriest. Bet ja esat paarbijies no nacionaalaa naida kurinaataajiem, kuri juus vareetu saukaat par nacistu, tad veltiigi baidaaties. Vinji juus saukaas jebkuraa gadiijumaa, pat ja buusuet absoluuti paklausiigs un lociisieties vinju prieksaa trijos liikumos.
  • 3
  • 0
aie
a
Visi mani naidinieki, kad es naida cēlējiņš... Nacionālajai apvienībai, pirms izvirzīt visādus nosacījumus, vajadzētu padomāt par sekām. Latvijā ir pārāk daudz jaukto ģimeņu, kuras skar visi NA saukļi... lozungi... utt...
padomju migrantam
p
Fakts, ka Latvija ir nacionaala valsts, nekaadaa veidaa nevar nevienu aizskart, jo visas valstis ir nacionaalas. Bet ja nu tev tik sausmiigi nepatiik Latvija, tad ir divas iespeejas, vai nu tomeer iemaacies dziivot Latvijaa bez naida vai pameklee sev citu miitnes zemi.
  • 2
  • 0
padomju migrantam
p
Fakts, ka Latvija ir nacionaala valsts, nekaadaa veidaa nevar nevienu aizskart, jo visas valstis ir nacionaalas. Bet ja nu tev tik sausmiigi nepatiik Latvija, tad ir divas iespeejas, vai nu tomeer iemaacies dziivot Latvijaa bez naida vai pameklee sev citu miitnes zemi.
  • 5
  • 1
Tā gan
T
bet tās jauktās ģimenes absolūti neskar sarkano fašistu saukļi..lozungi...Atveriet vienreiz acis!
  • 5
  • 1
Gunars
G
Dzintar nesteidzies, pagaidam vel daudzi nesarprot taisnibu ka 1940 gada viri nema ierocus rokas jo atklajas komunistu pastradatie noziegumi, tukstosiem cilveku aizsutiti uz Stalina katorgu, nosauti Latvijas armijas virsnieki Litene, centralcietuma pagalma atrakti kumunistu spidzinatie un nosautie cilveki, Stalins ir galvenais fasistu atbalstitajs, pat pec ,,kristala nakts,, kad visa vacija Hitlers aresteja ebrejus un nosutija uz naves nometnem Stalins turpinaja Hitleram piegadat naftu strategiskos materialus.
melnam caurumam
m
Protams, ka ne 15, ne 19 divīzijām nekādi šausmu darbi nav piešujami, bet diemžēl ar to vien nepietiek, jo kā jau zinam, bija Lielais Leģions...... kurā ietilpa itin visas latviešu vienības vācu nelegālās okupācijas laikā. Policijas bataljoni, gaisa spēki, 15. 19. divīzijas, Arāju komanda un tā tālāk, u.t.t. ..... un nu tur ir tā problēma. Abi Silgailis un Himlers piekrīt, ka tajā militārā grupējumā ko viņi nodēvē par Latviešu Leģionu, līdzdalību ņēma vairāk kā 150,000 karotāju...... 15. un 19. divīzijas bija gan tikai maza sastāvdaļa šajā skaitā. Un tādēļ uz 15. un 19. divīzijas leģionāriem tik daudz dubļi tiek mesti. Un ar to mums nu jātiek galā.
  • 4
  • 0
melnais caurums komunista smadzenee
m
Pirmklasniek, 16. marta kaujaas nekaadas reziimu zveeriibas nenotika, bet notika brunjota ciinja frontee. Varbuut vispirms noskaidro, par ko ir runa, un tad bljausties?
  • 2
  • 2
melanis caurums smadzenēs
m
"Stalins ir galvenais fasistu atbalstitajs" - tad atbalstīt fašistus ir labi, vai slikti, Gunar!? Pat pirmsklasnieks atbildētu uz šo jautājumu, tikai neo-nacista Dzintara aizstāvji, tāpaši ir saputrojušies, ka vairs nezin, kas melns, kas balts. Vai tas, ka komunisti spīdzināja un izsūtīja cilvēkus ir attaisnojums, lai piedalītos un atbalstītu otra tāda paša režīma zvērības?
  • 2
  • 1
Pensionāre
P
Kārtējais jenotiešu mīkstmiešu izgājiens,jo tālāk jo pretīgāk.
Teodors
T
1. Visas valstis (to skaitā Vācija, Krievija/psrs, Francija, Japāna, ASV) godina savus karā kritušos karavīrus. Latvieši to dara 16.martā. Bezatbildīga ir vienīgi zatleriešu runāšana. 2. Aizliegt ministriem, deputātiem vai sētniekiem kritušos šajā datumā godināt ir anti-demokratiski. 3. Piespiest kādu polītisko frakciju, vai jebkuru iedzīvotāju grupu, ieņemt viedokli, ka krievi nenes morālo atbildību par Baltijas valstu okupāciju (vai arī Ukrainā izraisīto badu) ir sabiedriskās domas manipulācija. Tas nav demokratiski, tas atgādina Orvela 1984. 4. Aizstāvēdami vēlētāju nesankcionēto „bilingvālās izglītības modeli”, zatlerieši pārkāpj Satversmi. Latvijā NAV bilingvālisms. 5. Zatlers grib aizliegt ziedu nolikšanu16.maijā, bet attiecībā uz okupantu 9.maija pasākumiem, Zatlera ideologi saka tikai, ka tajos „valdības ministriem nevajadzētu piedalīties”. Tas ir dubultstandarts par labu okupantiem. Vai Zatlers vēl arvien stūrē uz koalīciju ar Maskavas diriģēto „Saskaņas Centru”?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas