Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

papildināta - Eksperti Godmaņa valdības darbu vērtē viduvēji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eksperts
e
Populārā profesija Latvijā - eksperts. Arī mēs, mīļie kolēģi- komentētāji zem Nikiem esam baigie eksperti, vai ne? Da padodiet jebko, tā noekspertēsim, ka zāle ilgi neaugs! Un par to inteliģenci... nu jā,labāk tomēr neizteikšos...
karlēns
k
Laba zīme ārvalstu investoriem, valdībām, SVF, pašmāju uzņēmējiem un citiem "civļiem" (kā reizēm tiekam apzīmēti no valdošo puses) būtu Slaktera steidzama nomaiņa!! Nav jau par daudz prasīts?
zvirbulēns
z
Domburs ar nav trīs dienas mazgājies :)))
Dita
D
Lai nu žurnālisti ar augstākajām izglītībām būtu kaut uz pusi tik kompetenti kā Domburs.Diemžēl sen jau pierādīts,ka augstākā izglītība inteliģenci nevairo,tā vai nu ir,vai nav.Domburam šajā jautājumā viss ir labākajā kārtībā,daudzi varētu no viņa vēl pamācīties.Tā ka nevajag tukšu pļāpāt,ja neko prātīgu nav ko teikt.Attiecībā par Skauģi,cilvēks ir savā vietā,kaut arī izglītība nav saistīta ar maizes cepšanu.Pateicoties tādiem kā viņš,cilvēkiem ir darbs.Viņš ir viss īstākais eksperts valdības izvērtēšanā,jo ir darītājs nevis muldētājs.Un savā godīgumā un inteliģencē par daudz labi novērtējis tās darbu.Neko vairāk par švaku truli viņi nav pelnījuši.
sviests
s
Kaut kas jādara,jāmaina ministri,varbūt jāveido ,,varavīksnes valdība,jo valstiskā ineterses ir pāri visam,citādi ielidosim trubā !
liikais
l
es tacu nesmejos, man vins tiesaam patiik! Cilveeks vismaz aktiivi ciinaas, nevis tikai vaimanaa! man Riigaa vina bilde (cita) pie ledusskapja staav, blakus Kluunijam un Robertsai :)
līkais
l
ja būs laiks , uzrakstīšu arī savas domas par valdības darbu, :)) vakar noskatījos pēdejo knl - baisi! Pat naktī nabaga nelgas sapnī radījās :(((( un rakstu nosaukšu "ČIKA KALŠANA" tas ir tas, ko dara valdība. jau vairākus gadus. vērtējums -2 (no 10), par pūlēm un "darba" stundām.
tāpat vien
t
Domburs ir talantīgs un darbīgs cilvēks, kurš nu nemaz nenobāl uz citu, līdz galam izglītotu, Latvijas žurnālistu fona. Un arī bilde laba.
!
!
Vēl jau ir arī ministrs fotogrāfs - cukuriņš. Laikam par viņu. Vietnē internetaklauni vēl joprojām viss notiek.
jaa
j
Godmanis ir kā zvejnieks, kas atgriezies krastā ar pieticīgu lomu. Ko viņš dara . Liedagā sastaptiem ļaudīm izklāsta pāris stundu garu zvejniecības vēsturi. Pēc tam stāsta ,cik lietpratīgi un profesionāli licis tīklus, bet uz naivo jautājumu - kāpēc tik pieticīgi rezultāti, strupi atbild , Jūs neko nesaprotat! diezgan preciizi. Skumjākais, ka Godmanis nemācās, neklausās, lai gan viņam aizrāda un saka priekšā - viņš ir kā tups auns, maļ tikai savu garo , ciparoto penteri, no kura jau nelabi metas, bet mācīties vadīt valdību, pat nedomā. Viņam šķiet, ka ar aplamu rīcību, ja to daudzkārt pastiprina, ar nekvalitatīvu darbu, ja to dara 24 stundas diennaktī, nevis tikai 8-10, var panākt vēlamo - nekam nederīgie risinājumi paši no sevis pārvēršas gudros lēmumos, jo viņi taču tik čakli strādā! Galvu nepacēluši! Fiziķis, tfu! Kvantitātes pārvertība kvalitāte! Sapnis - Ja ļoti ātri skriesi, vari pacelties gaisā! Valsts pārvaldē tā nenotiek - jāpieņem pareizi lēmumi uzreiz!
A
A
man arī JD patīk.
līkais
l
hm, Domburam reti skaista bilde izdevusies, taisni prieks!
Jupis
J
Jā, starp sūdīgi un ļoti sūdīgi...
ABC
A
Es izlasīju to "The Economist" rakstu - Godmanis tiek vērtēts diezgan atzinīgi, taču norādīts, ka viņam trūkst kompetentas komandas, kas pilnībā atbilst patiesībai. Man visvairāk patika komentārs par misteru Ati Slakteri un viņa kompetencēm:) Latvian Minister of Finances, Mr. Atis Slakteris, has acquired a degree in mechanisation at the Agricultural University of Latvia in year 1980. His interview to Bloomberg TV chanel a couple of weeks ago clearly demonstrated his "enormous" competence in finances, as well as his "superb" English skills. There should be no illusions anymore about competence of Mr. Slakteris (and, actually, the same can be easily referred to a number of other members of the Government). It is questionable whether a bunch of totally uncompetent and uneducated ministers will be able to lead the country through the crisis successfully
Goffe
G
Vai Godmans nav masonu parstavis? Jo vina noziedzigas izdaribas pre latviesu tautu, aizdomiga uzvediba, meadekvata riciba nu memaz neliecina par to, ka sis radijums ir latviesu cilveks, tas tacu ir acom redzams.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas