Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

papildināts (11:41) - Dombrovskim otrdien, visticamāk, pēdējā valdības sēde premjera amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jenoti smird
j
Mans kaķis arī pēc "lielo vajadzību" izdarīšanas no kastītes izkāpj ar labi padarīta darba sajūtu..... Viņu, tāpat kā Dombrovski, neinteresē un neuztrauc - kurš tos mēslus pēc tam savāks un kastīti iztīrīs....
Ieva
I
Rējējiem par kreņķi, man tāpat kā daudziem Latviju cienošiem cilvēkiem mūsu Valdis DOMBROVSKIS ir un paliks vislabākais premjers! To saprot ne tikai šeit, bet arī Eiropā!
rere
r
Latvijas postītājs beidzot ir prom,paldies Dieviņam, ka viņa ģīmis vairs nerēgosies acu priekšā,tik neinteresants, tik cinisks,tik neko nevarošs /izņemot paklausību svešiem kungiem un savām 2 dāmām un svešas naudas vardarbīgu uzspiešanu / Latvijā nav bijis un, ceru, ka arī nebūs,vienīgi laimdota vēl paliek kā tā lāča suņa aste, kas jāpārkāpj ,tautai izturību vēl 9 mēnešus
Pupu mizas
P
Kā es iztikšu bez tā plastmasas portreta, kas cauri vien visos portālos rēgojās... Tiešām nezinu.
Latvijas Biete
L
Vai Tu jau atvadījies no Dombrovska? Skaties tūlīt www.vimeo.com/84525599
Smaida
S
Es sodien redzu,ka mes pat nebijam pelnijusi tadu cilveku ka Valdis Dombrovskis.Latvijai vajag oligarhu vadibu,lai atkal butu par ko sudzeties.Nu,ko,visi celi vala!!!
nu,nu...
n
Pēc kā Tu to izspriedi? Par tiem dažiem indivīdiem, kuri te nepārtraukti spazmo un paši ar sevi sarunājas? Tie taču ir garlaicības mākti muļķīši vai uzpirkti rējēji! Normāls Latviju cienošs cilvēks novērtē un saka paldies visu laiku labākajam premjeram Dombrovskim!
  • 2
  • 0
ja-smīns
j
Brīvs kā putnis debess plašumos ...biezie un gājputni dodas uz Nīlu, kā attiecīgajā melodijā ;)
Tālis
T
Būt līderim tā nav tiesības, bet tā ir privilēģija. Klasiskā izpratnē vadītājs darbojas īslaicīgi – te un tagad - risinot tuvākos uzdevumus, konfliktus, problēmas, ieslīgst sīkumos un nespēj redzēt situāciju plašāk. Viņš darbojas noteiktā laukā, lai labi vadītu. Bet darbojoties šāda veidā, viņš zināmā mērā noslēdz ceļu uz radošumu un nespēs darboties strauji mainīgā vide. Kas atšķir klasisko vadītāju no līdera? Pēc būtības abi jēdzieni ir līdzīgi, abi vada, vai kā saka ”tur roku uz pulsa”. Vadītājs ir cilvēks, kas pastāvīgi cenšas saglabāt situāciju stabilu. Līderis darbojas proaktīvi, apzina un virza citu ieceres, pastāvīgi atrodot jauninājumus. Ir specifisks jēdziens - „transformējošais līderis”. Tas ir savdabīgs līdera stils, kad vadītājs aicināts palīdzēt tiem cilvēkiem, kurus viņš virza mainīties, apgūt zināšanas un augt. Tā ir prasme atklāt to cilvēku iespējas ar kuriem jāsadarbojas. Dažkārt saka, ka līderis kalpo! Ja tā, tad būt līderim nav tikai tiesības vest sev līdzi cilvēkus, bet tā jau ir privilēģija. Transformējošam līderim jābūt arī radošam. Pat ja līderis sevi neuzskata par transfomējošo līderi, tad tā domā citi, jo viņi saskata līdera atšķirības. Transformējošam līderim ir jābūt radošam. Uzkata, ka būt par transformējošo līderi var būt ne visi, jo tāds veidojas ilgstošā laikā, to ietekmē gan iekšējie faktori - cilvēka īpašības, gan ārējie faktori, piemēram, izglītība. Ne katrā organizācijā rodas šāda tipa līderis, pamatā tādā, kurā cilvēki gatavi doties kopā ar šādu līderi un otrādi - līderis gatavs vest aiz sevis cilvēkus, tātad abpusēja saistība un mijiedarbība. Panākumus gūst līderis, kas ievieš izglītojošās organizācijas modeli, proti, veic pasākumus, lai ieviestu jaunas vēsmas, kad katrs darbinieks izjūt vietu savām idejām, katram ir sava atbildības zona, katrs izjūt savu noderību un neaizstājamību, un saņem savas komandas atbalstu. Transformējošā līdera darbības ir sekmīgākas vidē, kurā ir kooperatīvās kultūras klimats, kurā ir noteikts mērķis un uzdevumi, kuros cilvēki orientēti uz rezultātu un spēj tam mobilizēt savus spēkus un resursus. Kāds bija un kāds būs?
Pēteris
P
Ir iespēja pēdējo reizi atjaunot Potapovu amatā...
jā!
j
To viņa ir pelnījusi!
  • 1
  • 0
Veiksmi un pan
V
Žēl, ka liela daļa tautas nesaprot - Dombrovskis valsti izglāba no bankrota, kurā to bija iedzinuši tādi kalvīši, slakteri, šķēles, godmaņi un vēl vesela varza kampēju. Bet vajadzētu tomēr padomāt - ko nozīmē valsts bankrots? Pavisam īsi - tērējam tikai tik, cik naudas ienāk valsts kasē, t.i., pensionāriem, skolotājiem policistiem, ugunsdzēsējiem un citiem budžetniekiem, kā arī pabalstu saņēmējiem valsts var izmaksāt vien daļu no iepriekš paredzētā, un arī to pašu daļu neregulāri un mazā apmērā. Reizēm šķiet, žēl, ka to nepiedzīvojām. Varbūt tad cilvēki spētu Dombrovski novērtēt, jo tas, ko izdarīja viņš, faktiski ir varoņdarbs. Tāpēc, PALDIES, premjer!
ūja
ū
Vai tu esi pie pilna prāta, Valsti izglāba no kā? No bankrota? Uz kā rēķina? Kur ir ekonomiskās reformas valsts interešu aizstāvēšanai? Kur ir banku uzraudzība? Kur ir būvniecības sakārtošana? Kāpēc Latvijas lauksaimniekiem vismazākās subsīdijas? Kāpēc Grieķija spēja panākt labvēlīgākus noteikumus, bet "glābējs" Dombrovskis spēj tikai aklus Briseles norādījumu izpildījumus? Ak tad tavs "glābējs" tagad paņems lētākus kredītus, lai nosegtu iepriekšējos kredītus, un to sauks par ekonomisko veiksmi? Tikai neaizmirsti, ka tagad plus būs vēl jāņem kredīti eiro stabilizācijas fonda iemaksām. Kurš 'sacepis" absurdo līgumu ar Eiro Komisiju par līdzekļu sadali, kur reģionālām slimnīcām iedalīts 6x mazāk, kā Rīgai. Kurš uzsāka valsts centralizācijas procesu? Kurš ieklausījās Briseles ieteikumos samazināt bezdarbu ar emigrācijas stimulēšanu? Ja Kangars ir tavs elks, tad tev Dombrovskis ir tieši pa prātam.
  • 3
  • 2
Bambaks
B
Paldies Dievam, ka no šī @#$%^ būsim tikuši vaļā! Ļoti ceru nekad un nekur viņa feisu neredzēt. izņemot uz apsūdzēto sola!
aaa>redz!
a
Mums tad iedos kaulu,bet tavējais kā vienmēr tevi apjās,un tava gaudošana izrādīsies velta.Ja prāta nav,tad nenopirksi.
Pilsone
P
Kaut kā nemaz nav žēl. Skumji par apkrāpto tautu.
  • 5
  • 5
tauta
t
paldies Dieviņam ka vairs neredzēsim šo lāci-postītāju
ahha
a
kāmi-par pelavām tautu apmuļķotāju
  • 2
  • 2
Aivars G.
A
Nezākā, kabanoviet, tautu! Latviešu tauta tādus kā Tevi nīst, jo necieni šo valsti, kurā gribi ieviet Krievijas tikumus!
  • 10
  • 6
Tas
T
Dombrovskis - labākais premjers atjaunotās Latvijas vēsturē. Tie, kas lamājas internetā, vai nu ir aizmirsuši divus Godmaņlaikus, kad Latvijas nacionālais īpašums tika izzagts, izplenderēts ne pajokam, vai arī ir nopirkti citu partiju klimperētāji, resp., virtuālās telpas piemēslotāji. Gan pienāks laiks, kad Dombrovski Latvijas sabiedrība spēs novērtēt. Tikai jāpagaida.
Gatis
G
ja godīgi,tad Dombrovska vieta ir cietumā,vissliktākais premjers kāds ir bijis,jau tas vien ka valstij ir 8,5 miljardi latu parāds vien par to liecina un vēl paņēma 1,2 miljardi!!!
  • 3
  • 6
Gints
G
Tu, hinātāj, esi viens pats visu internetu pieķēzījis! Vai tiešām nekas cits kā pierīties, tupēt pie datora un riet Tevi neinteresē?! Vai tiešām kamerā sēdi?
  • 11
  • 5
jā, jā izsmēla, aplaupot tautu, bet
j
jā, jā izsmēla, aplaupot tautu, bet vainīgie dzīvo cepuri kuldami..... hi hi.... Neaizmirsti nekad, ka Dombrovskis izsmēla šo vīru sastrādātos mēslus. _________________________ jā, jā izsmēla, aplaupot tautu, bet vainīgie dzīvo cepuri kuldami..... hi hi....
  • 7
  • 9
Mērija
M
Ļoti žēl. Bija sakarīgs, gudrs premjers. Sabiedrība jau tikai pēc laika sapratīs. Vēl jau daudzi vēlas tikai lamāties.
redz!
r
Sabiedrība ļoti labi saprot! Te taču tikai daži rējēji psiho, jo saimnieks par to iedos kaulu!
  • 12
  • 3
Mērija (gudrāka)
M
Ļoti žēl. Bija sakarīgs, gudrs premjers. No tautas 1,2 miljonu Ls aizņēmās un vēl šodien neatdod. Gudrs.
  • 9
  • 11

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas