Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

papildināts (16:39) - Dombrovskim - EK viceprezidenta amats

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Utes - klusējat! Valdis Dombrovskis paveica lielu darbu. Viņš Latviju ieveda ES un Eirozonā, izraujot mūsu valsti no atpalikuša eirāzijas ietekmes. Liel paldies viņam par to un veiksmi turpmākajā darbā. Visa progresīvā Latvija ir un būs vienmēr ar Jums Dombrovska kungs!
īstie latvieši
ī
No sirds sveicam Valdi Dombrovski ! Novēlam tikpat ražīgi strādat Latvijas labā !
Man patīk !
M
Suņi un kārklu vācieši rej, bet karavāna iet tālāk ! Uz priekšu Latvija pa uzņemto kursu! Mēs visi par! Troļiem jāatstāj mūsu valsts ....! Aiz Zilupes viņus gaida atgiežamies mājās ģerevņas un ne tikai ....!
pensionāre
p
Mēs, visi pensionāri, sveicam Valdi Dombrovski ar apstiprināšanu amatā un vēlam veiksmi viņam jaunajā darbā!
Irena
I
67 000.. pensionāru parādnieks, LR Satversme ir pārkāpis 67 000.. reizi - par šādiem nopelniem varētu dabūt amatus ES vadībā ??? Un tieši pa sociāliem jautājumiem?
Koļans
K
Uzzinās, ko nozīmē nokļūt čekas rokās. Izdarīs to pašu, ko izdarīja ar krievu dzejnieces Marinas Cvetajevas vīru Sergeju Efronu. Viņš nenodeva čeku, tikai izpildot ārzemēs čekas uzdevumu (nonāvēt krievu emigrantu, kurš atteicās braukt uz PSRS), neprata noslēpt pēdas un franču izmeklētajiem radās aizdomas, ka slepkavību izdarījis Sergejs Efrons. Viņš bēga uz PSRS un dzīvoja čekas vasarnīcā pie visa gatava (tāpat kā tagad Snoudens), kamēr no ārzemēm neatbrauca meita un sieva ar dēlu. Tad meitu arestēja un ielika lēģerī, bet viņu pašu arestēja un nošāva. Lai Snoudens padomā, kas notiks ar viņa tuviniekiem. Marina Cvetajeva izdarīja pašnāvību, dēlu jau kara beigās (1944. gadā, kad viņam palika 19), iesauca armijā un kā tautas ienaidnieka dēlu iesauca ne parastā armijā, bet "soda bataljonā". Pēc dažām nedēļām viņš krita kauj :-)
RUSS
R
Ušakovs ir dauz ko sliktu izdarījis, tagad bērni kuriem aizgāja vecāki bojā viņu pamatīgi nolād! Kopš Rīgā parādījās Ušakovs atnāca daudz nelaimes
Jurijs
J
Burunduks iepeld sava amata,ko te uz parastos cilvekus kaklus te nopelnij.
235
2
esmu tā sabiedrības daļa, kas ar nepacietību gaida eiro. Bravo, Valdi! Vaimanātāji - nu sāciet taču beidzot strādāt! (vai arī jūs jau strādājat SC birojos ;)
kjhcjhgcsj
k
Un pareizi darīs, ka iedos
peterits
p
LV pilsoni kurš zaga citu cilvēku naudu un nerunāja latviski
Kociņš
K
un čekas maisi?
Bibliotēka
B
vai tas kurš piestrada par prezidentu
s
s
Dombrovskis ir ielikts kā pretstats Ekonomikas, finanšu, nodokļu un muitas politikas komisāram Pjērs Moskovisī (Francija), kas nav taupīšanas, bet izaugsmes politikas piekritējs. Jauki arī, ka Dombrovskis uzzinās, ko domā par eiropieši par sociālajām tiesībām.
vējš
v
Ja Laimdota netiks galā ar tērēto streļčenoku, kurš par viņu ņirgājas un šantažē, tad viņa nav premjera amata cienīga :-)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas