Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

papildināts (18:27) - Kozlovskis atsakās no ministra amata par labu Rinkēvičam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kā tā var būt
k
Kā var rasties situācija, ka nedrīkst strādāt divi labi ministri?! Tādas aplamības atņems cilvēkiem pēdējo ticību, ka šīs varas pārmaiņas notiek Latvijas un Latvijas cilvēku labā.
Tautiete
T
Visu cieņu Kozlovskim, visu necieņu Āboltiņai - bet Straujumas kļūda - stāties partijā. Navajadzēja.
Mozaikas zeni
M
Loti pareizs solis ! Mes esam priecigi, ka Latvija valdiba turpinas stradat musu DRAUGS Rinkevica kungs. Mes ceram uz tik pat ciesu kontaktu ar arlietu ministru, ka taja neaizmirstamaja praida Vermandarza. Rinkevica kungs, bija pirmais Eiropas arlietu ministrs kurs nenobijas un metas praida virpuli. Skaidri paradot pasulei kadas ir galvenas prioritates neatkarigai Latvijas valstij.
Paklau, ''atbrīvotāj'' -
P
labāk raksti savas dzimtās sādžas franču valodā - būs mazāk pareizrakstības kļūdu!
  • 0
  • 0
Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovsk
I
Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis ticis pie miljona uz lētticīga pensionāra rēķina? 06. Janvāris 2014 "Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis 2005. un 2006.gadā, strādājot kā jurists, izmantojot klienta uzticēšanos un juridiskas viltības, iespējams, pārdodot pensionāra invalīda Ojāra Siliņa īpašumu par 2,2 miljoniem eiro, sievai un partnerim izkārtojis tikšanu pie 1,4 miljoniem, klientam atstājot vien 800 tūkstošus, liecina FOCUS.LV rīcībā esošu dokumentu kopijas."
Jāzeps Korens
J
Tagad būtu jāatkāpjas Ušakovam (ja viņam būtu goda kaut tik, cik melns aiz naga).
Ušakovs
U
no goda un nagu melnumiem 20% pienākas manam vicemērkaķim.
  • 3
  • 1
Buba
B
Žēl, izskatījās tiešām sakarīgs. Vai tiešām vietā pūslis un mutes bajārs Serž ... atvainojiet, Feldfēbelis? Bet VARAM trubas zemniekiem vajag kā ēst, - gan Sprūdža smakas un kadru iznīdēšanai, gan ES naudas pumpēšanai uz Ventspili ( protams , neapbižojot pašu Krusttēvu)
pamela
p
Es piedotu visu Kozlovskim jau vien par to,ka tas kūtspakaļas uzraugs Vējonis netiek pie ārlietām.Tur nu tiešām jāsaka cūkgans par valsts galvu.Un tad vēl kāds var melst,ka Straujuma ir patstāvīga>Lielāku humoru neesmu dzirdējusi,Atkal līdz ar Straujumu un b,Bērziņu uzrodas TV šovmens valsts izzadzējs - Pundurs !! UN SĀKAS VISS ! NO GALA !!Deviņu mēn.pirmais etaps,tad nāks vēl Š-2 ,Kalvis uttAtpūtušies,patērējušies ,atkal pie valsts izlaupīšanas.Redz kā jau 1-jā dienā vecie mērgļi no ZZS pie veciem niķiem - provokācijas,šantāžas.Bet to VAJAG realizēt b.Bērziņam,jo tā licis Hūte !!
ttp
t
Bija tāda veca gruzīņu anekdote padomju laikos- "Vai ēzelis var nobaroties resns dzīvojot uz plika asfalta. Atbilde- var, ja viņš strādā ceļu policijā!
zzz
z
Forši! Kozlovskis tagad būs sevišķi dārgs un vērtīgs advokāts, jo viņam ir visa dienasta informācija par Maksimas lietu. Tur no rudens varēs miljonu nopelnīt.
rekur
r
Kozlovskis ir racionāls cilvēks un briesmu brīdī pabēga malā tieši tāpat , kā Dombrovskis. Kozlovskis pēc profesijas ir advokāts un ja viņam būs jāsabāž aiz restēm visi Maksimas lietā vainīgie NAUDAS DŪŽI tad ar viņa advokāta karjeru ir cauri un viņš var iet ubagot.
Indra
I
Kāpēc vispār bija jāsāk viss šis bardaks? Jāmaina ministri lai nostrādātu nedaudz vairāk par pusgadu??? Kāpēc jau esošajiem ministriem neļaut pabeigt jau iesāktos darbus? Kaut kāds ārprāts! Kam to vajag?
stingrā mamma
s
Kozlovskis, ticamāk, upurējas savas mājas, ko dabūjis, izmetot pensionēto invalīdu Siliņu, dēļ, nevis Rinkēviča dēļ. Sacerējušies, ka Kozlovskim Rinkēvičs vajadzīgs vairāk nekā namiņš nakšņošanai.
mammai
m
Tav jocīgi uzbūvēts teikums. Vai gāji krievu skolā?
  • 4
  • 2
Cik dzirdēju, prezidents, to uzzino
C
laipni uzaicinājis uzmesto pensionāru dzīvot par Eiropas fonda naudu celtajās Kājiņās.
  • 2
  • 3
stingrā mamma
s
Nevis izmetot, bet Uzmetot.
  • 2
  • 2
vīlies
v
vienīgais normālais ministrs atsakās, lai varētu uzpeldēt sūd
drīzāk zaķu pastala
d
Kā bija ar 16. martu? Kā bija ar nāvējošām točkām Jelgavā?
  • 3
  • 2
man ir doma
m
priekšlikums - atstāt ZZS malā, kā ir. valdībā paturēt VISU, KĀ IR. Lai visi strādā tālāk! Vienīgā vakance - Zemkopības ministrs - lai to aizpilda DOMBROVSKIS VALDIS. Uz 9 mēn. Viņš tiks gala. TAS TIK BŪTU BATONS gan prezim, gan lembim!!!
prezim
p
labāk prezervatīvu, būs ko piepūst kā baloniņu...
  • 5
  • 0
Zolitūde
Z
ZZS pārņems Zolitūdes izmeklēšanu! Partija ar premjera kandidātu bez 1 min. kriminālo noziedznieku pārraudzīs citu noziedznieku - tobiš būvnieku nekvalitatīvo darbu. Vārna vārnai ... kā tur bija, kur neknāba? Un Roka roku mazgāja, līdz ABAS KĻUVA BALTAS!
atbilde
a
vārna vārnai makā neknābs. knābs valsts budžetā.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas