Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Pauls Raudseps: Rotaļas ar sprāgstvielām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Rakstiņš ļoti trāpīgs. Zvirbulēnam pat aizmirsies zālītes ieņemt. Visu teikto gribas papildināt ar vēl vienu bīstamu apstākli: TP un atbalstītāji par Jauno Laiku spriež pēc sevis, valdības vadītāji, savukārt, ar koalīcijas partneriem rēķinas kā ar goda vīriem.
I.B.
I
Nē. To es par normālajiem, kaut nedaudzajiem, bet uz TIEM.
varbūt
v
kāds var paskaidrot, ko reāli nozīmē VALSTS BANKROTS?
RAUDSEP!
R
atkal tikai sekas. ja JL un valdība godīgi jau tagd runātu par plānotajiem cirpumiem un cērpjamajiem, viņi gūtu tautas atbalstu un TP tas nav nenozīmīgi. kā gan tagad var nosodīt TP tikai par to, ka tā PRASA ATKLĀTĪBU. es arī to gribu TAGAD. man nevajag, lai par manis un manas tautas iznīcināšanu paziņo TIKAI TAD, kad visi papīri jau parasktīti. mēs taču neviens nezinām, ko valdība atkal ir izdomājusi darīt. ja progresībvais nodoklis BŪS un no 1000 ls, - o.k. ja apturēs lielos un mazos projektus, kur aizplūst miljoni - o.k. ja samazinās ministru algas līdz skolotāju algu līmenim - o.k., ja samazinās nevajadzīgo birokrātisko aparātu - o.k. ja atbalsta izglītību, maksājot skolotājiem atbilstošas algas nevis šo izsmieklu - o.k., ja pārskata un sakārto veselības aprūpi, lai ikviens cilvēks , kas iedzīts valstsvīru dēļ nabadzībā, dabū iespējas ārstēties - o.k. , ja atdod pensionāriem viņiem nozagto naudu - o.k. BET KURŠ VAR PATEIKT, KA VALDĪBA TO VISU DARĪS? visdrīzāk notiks pretējais - aci nepamirkšķinot, budžetu nogriezīs uz to pašu rēķina, kas jau ir iedzīti nabadzībā. tas ir kā likts. valdība NAV pierādījusi pretējo. tāpēc nav jēgas iepriekš nosodīt TP, kā arī nav jēgas ATBALSTĪT. VISI VIŅI IR VIENĀDI.
tara
t
Vispirms jau nevajadzeetu baidiities. Bailes ir slikts padomdeveejs. Vnk. ir jaacenshas paskatiities uz sho probleemu no citas puses. Taa teikt, iziet aarpus ierastaas standarta domaashanas. Risinaajumi atnaaks.
DD1
D
"Jau kopš pagājušā gada rudens daži TP politiķi ir ļāvuši saprast, ka vēlētos panākt lata devalvāciju, par šādu soli arī skaidri iestājies partijas tēvs Andris Šķēle." Šķēles vaardos cilveeki ieklausiijaas, meegjinaaja saprast, kaa buutu valstij, tautai labaak, bet tagad skaidrs, ka motiivs bija tikai un vieniigi mantkaariibas dikteetais vecais princips,- peec manis kaut vai, lai zaale neaug.
DD1
D
Pareizi. Ar pashu nelabo labaak buut koaliicijaa kaa ar TP. "TP sen bija jāizmet no koalīcijas, vietā ņemot kauit SC, SCP. PCTVL, šīs partijas valstij nodarījušaas daudz mazāk ļaunuma."
Rolands
R
Mans minējums - mākoņtēvs ar nopietnām summām spēlējas Stoholmas biržā ar īsajām pozīcijām, tāpēc viņa sešiniekiem ik pa laikam jānāk klajā ar akcijas šūpojošiem paziņojumiem
smita kundze
s
To tu par sorsveidīgajiem, nekas viņiem drīz būs sava avīze, ceru, ka nosaukums tā arī būs "Afērista, miljardiera - oligarha, Sorosa avīze"
AD
A
Iespējams gan, ka pēc šīm pēdējām cūcībām aizvienu vairāk cilvēku sāk saskatīt TP patieso seju.
I.B.
I
Jāsaka, paldies dievam- arvien vairāk cilvēkiem atveras acis- ierauga ĪSTENĪBU. Tad, varbūt, arī tiks saukti pie atbildības tie daudzie šleserveidīgie, šķēļvveidīgir, lembergi . Ja, kas pasaulē , vispār, NOTIEK DABĪGI, tad tā būtu jābūt!
dzeris
d
Vazelīnam un nvirbulēnam - laikam,. esat izlaiduši sava prolonģŗeta neiroleptiķa devu?
ulmanītis
u
Latvijai ir viss-enerģija, pārtika, ūdens resursi, izglītots darbasspēks, tikai naudu drukā Amerikā. Ar ko Rotšildu un Baruchu dibinātās federālās razervju sistēmas nevērtīgie un ne ar ko nesegtie zaļie papīrīši tik ļoti pievelk Rimševicu, Repši un Raudsepu ? Ar viņiem piemītošo mazvērtības kompleksu un ar to saistīto pielīšanas refleksu.
Marsietis
M
JL ar diedelnieku Repši priekšgalā ir aizņemšanās meistari un turpina savu poltiku. Diena, diemžēl, turpina rūpēties par bijušo saimnieku zviedru labklājību, kuri lata devalvācijas gadijumā paliktu ar garu degunu. Ka devalvācija strauji atjauno saimniecisko rosību, rāda Polijas un Dienvidkorejas piemērs.
zvirbulēns
z
Ne tikai ielīst, bet visu valsti nolikt viņu kalpībai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas