Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

Pauls Raudseps: Satrauktās balsis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lapsene
l
Kara kūrēji avju ādās jeb bijušie un viņu ambīcijas!
q
q
Piekrītu Janim, Raudsepam nav taisnība... Caurbirušu politiķu vēstule Obamam neko nemainīs.
:-)
:
Raudseps atkal par politiku. Pieeja laba :-) :-) :-)
Janis
J
Tipisks dienas limeņa komentārs. Mūsdienu pasaules viena no sliktajām pusēm ir tā, ka vājas valstis, kuras nav vajadzīgas par pašu pilsoņiem tomēr velk savu eksistenci un pasaule lielā mērā nosodītu, ja kāda stiprākā valsts mēgināt pārņemt vājāku valsti. Līdz šim šeit daudz zaglīgi politiķi varēja zagt un tēlot, ka aizstāv 'liberālo demokrātiju' un līdz ar to saņemt atbalstu no ASV un citam rietumvalstīm. Ir ļoti saprātīgi, kad tas laiks nu iet uz beigām. Ja zaglīgi politiķi un buržuji nebūs gatavi valsts attīstībai (bet gribēs tikai spiest tautu un izmantot to primitīvos darbos), tad valsts pastāvēšana vienkārši izbeigsies un zaglīgie politiķi un buržuji diezin vai spēs saglabat savu statusu, vēl vairāk - ir iespējama nežēlīga, bet taisnīga tiesa. Obamas novēršanās no Baltijas mums var nākt tikai par labu - būsim spiesti paskatīties realitātē un redzēt, ka, ja Latvija grib pastāvēt, tad tai ir jābūs stiprai valsij. Un stipru valsti nevar uzcelt bezdarbniekiem uztaisīties sociālie darbi par 100LVL mēnesī, kuros bezdarbniekiem jāviet vākt konciki ap Zatlera un Kargina villām, stipru valsti nevar uzcelt arī ļaužu nosēdināšana pie ārzemju panīkušo uzņēmumu (kuri nav spējīgi ieviest automatizāciju) konveijeriem, kā valdīta to tagad grib. Bet stipru valsti var uzcelt tikai izglītoti pilsoņi, kas strādā efektīvi un rada pietiekoši lielu pievienoto vērtību, lai pietiktu gan attīstībai, gan arī drošībai. Paldies Obama, ka zagļu saudzēšanas laiks ir beidzies. Kas mūs nenogalina, tas dara stiprākus. Būtu bijis labi, ja diena un vēstules parakstītāji būs spējuši saredzēt šo apsektu. Bet viņiem tas nav izdevīgi - vieglāk ir turpināt kā līdz šim.
otra puse
o
ASV jau vairākas reizes ir pierādījusi, ka tai primārais ir izdevīgums, nevis kaut kādi tur principi. Neoliberāļi nevēlas atcerēties Helsinku vienošanos 1975. gadā un Kisindžera glaimīgās vizītes pie Brežņeva. Rūzvelts Teherānā un Jaltā (nemaz nerunājot par Trūmenu Potsdamā) par Baltijas valstīm nepakustināja ne pirkstu.
NN
N
Varbūt Ozoliņš ir atvaļinājumā? Un Raudsepa stiprā puse ir tieši starptautiskās lietas.
zvirbulēns
z
Jā, cik primitīva pieeja :(((
hosa
h
Cik uzmanīgi kļuvuši Dienas komentētāji,un Ozoliņš pavisam pazudis no arēnas(nejaukt ar Sandi,lūdzu,kurš atradies)Visi rakstiņi pārsvarā par ārlietām,nevainīgām iekšlietām-tādi lādzīgi un samiernieciski.Bet,piemēram,to,kā darbu uzsākusi jaunā Rīgas domes vadība-apiet ar līkumu pa pašu tālāko apkārtceļu.Aizdomīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas