Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Politologi: Jaunu politisku spēku parādīšanās pirms nākamajām Saeimas vēlēšanām ir maz ticama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Politologi - beidziet nu PLURKSTET, vel neko pareizi neesat prognozejusi, jo tikai parstavat savu mercenatu intereses - kuras starp citu vairs nedomine demokratizeta un hipertrofeta BEZABRENES politika ! ... VP ZATLERAM nav izveles -- Vinam ir jasasauc NACIONALA BLOKA KONGRESS, Nacionali Liberalai Partijai, no kuras pec nakamajam velesanam varetu laicigi un politiski pareizi izveidot laba un kreisa sparna partijas, parstavot visus pilsonus Bezabrene.
Ījabam - "sīkpartijas" b
Ī
Jūsu izteikšanos, ka tā saucamās " sīkpartijas" īr dīvaiņu sabiedrības būtu atvainošanās vērta. Esmu viens no " sīkpartijas' biedriem. Ticat man, mūsu "sīkpartija" savās darbībās un centienos ir daudz tuvāk valstiski domājošai cilvēku kopai nekā valdošās partijas, kuras nesaukšu vārdā, bet ir vispārzināmas. Tādu kā jūs, Ījaba kungs, kurš, izskatās, ka pilnīgi noteikti strādā kāda " lielā" politiskā spēka interesēs, t.s. " sīkpartijas" nevar publiski paust savu viedokli, lai cik salīdzinoši kvalitatīvs arī nebūtu. Mediji pieder nezināmiem īpašniekiem, t.sk. TV. Ir tāds teiciens, " ja tevis nav TV, tevis nav vispār" . Tieši tas attiecīnāms uz t.s. mazajām partijām. Ticat man, daža laba no viņām ir daudz lielāka gan savā garā, gan rīcībā, gan mērķu skaidrībā nekā t.s. "lielās" partijas, kuru kongresus neapmeklē pašas partijas biedri, jo ir vīlušies savos vadoņos. Un kurus vada šauras interešu grupiņas, kuras savu varu izmanto savu un sev pietuvināto cilvēku interešu kārtošanai, nevis valsts un sabiedrības labumam. Ticu un ceru, ka drīz pienāks tas brīdis, kad latvijas masu mediji būs demokrātiski pieejami ikvienam, kurš politiskas partijas ietvaros startē piemēram saeimas vēlēšanas. Un tiks izskausts oligarhu finansētais mediju lobijs. Tai skaitā jūsu tik necienīgais viedoklis.
DIENA
D
Politologs ĪJABS: "Sniega izkrišana tuvākajos mēnešos ir maz ticama. Drīzāk sagaidāms, ka sniegs varētu atkal mūs pārsteigt gada nogalē."
Kārlis
K
Ja nemaldos Ījabs dienu pirms Zatlera paziņojuma par Saeimas atlaišanu gudri klāstīja, ka Saeimas atlaišana ir maz ticama. Dienai aicinu ekspertus drīzāk meklēt uz ielas. Tie pateiks ko vairāk patiesībai atbilstošu, nekā viens pelmeņus pārēdies balamute.
Reinis
R
Nu šī varētu būt tad otrā reize, kad Zatlers šitos gudriniekus par muļķiem pataisīs ;D
jaja
j
ījabam vajadzētu nodarboties ar zīlniecību nevis prognozēšanu
nu jā
n
Var ātvērt savu salonu Teo Ībelis
  • 1
  • 0
Bo
B
Inormācijai: tie ir tie paši politoloģi, kuri dienu pirms Zatlera uzrunas prognozēja, ka nekādas Saeimas atlaišanas ne tuvu nebūs.
PP
P
Pēdējā partija ir pietiekami gudru un labi domājošu cilvēku sanākšanas vieta, bet nelaime ir tā, ka viņi ir tipiska latviešu inteliģence, kurai raksturīgā pafilozofēšana pie alus glāzes, taču, lai startētu vēlēšanās, ir nepieciešams liels organizatoriskais darbs, finansējums un cilvēki, kuri ir gatavi veltīt daudz laika, enerģijas un reputācijas. Pēdējā partijā pašlaik neizskatās, ka kāds grasītos kaut ko darīt. ------------ vēl viens zēnu klubs, nevienas sievietes
Redz kā!
R
Vienotības triumfs! nozare.lv 2011. g. 13. jūnijā, 13:32 Vairāk nekā pusei jeb 52% Latvijas mājsaimniecību pēdējo 12 mēnešu laikā labklājība ir pasliktinājusies, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) veiktais mājsaimniecību labklājības apsekojums.
Lelle
L
Tāpēc ir pilnībā skaidrs, ka šī dullā Vienotības valdība ir jāpadzen un jāieceļ Sudraba par premjeru, lai tā sastāda profesionāļu Valdību, citādi tādi jenotu jociņi būs katru dienu un valsts zaudēs miljardus šajā vēlēšanu trakumā.
UZmanās
U
Tur jau tā lieta, ka GAN OLIGARHI, gan SOROSĪDI darbojas līdzīgi Notiek kaŗš starp vietējo un starptautisko mafiju! Bet tie var noslēgt pamieru, kad jāaptīra tauta kaut kas jāprihvatizē! Latvijas uzņēmumus ir nolemts šādā veidā prihvatizēt (sāks ar air Baltic - beigs ar Latvenergo). Līdzīgi kā bija ar Lattelecom.Un Parex - tāpat. Bet maksā muļķe tauta!!! V.Zatler - vai Tev ir drosme dibināt jaunu partiju, kas cīnītos pret abiem šiem ļaunumiem?!!!!!!??????????
  • 0
  • 0
iesaku >>Lelle
i
Iedzer zāles, nomierinies
  • 0
  • 0
botulīna bārbija
b
atslābsti, frizūra!
  • 0
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas