Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Premjera kandidāta meklējumi atklāj, ka Vienotībā nav vienotības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pm
p
Trakam jābūt, lai ietu par premjeru, jo nākošgad jātmaksā parāds 1/4 no budžeta. Šo amatu laikam pieņemtu Repše, Pabira,Galerte vai kāds cits no V bandas.
tantuks
t
Juta Strike bus jauna premjerministre. To nosauks.
'vienotība' bija staļinam
&
totāla
neputro>bzzz
n
Visu Latvijai ir tikai Vienotības satelītpartija,tāpat kā TB/LNNK bija TP satelītpartija.
Protams
P
Ne velti pirms apvienošanās "Vienotībā",divas no trim partijām iestājās par progresīvā iedzīvotāju ienākuma nodokļa ieviešanu! Tas taču nevarēja izgaist bez pēdām pēc apvienošanās!
vilks(ne jenotvilks)
v
Ja jau uzrunāta Straujuma, kas pat nezin(neskatās), ko paraksta, tad Vienotībā ir jābūt katastrofai ! Un šāds grupējums grib vadīt valsti ! Ārprāāāccc !!!!!!!!!!!!!!!!
Juris T.
J
Jo nereālāki mērķi tiek sprausti, jo lielāka vilšanās... Vai 21. gadsimts tiešām nav īstais brīdis lai saprastu, ka starp cilvēkiem NEVAR BŪT VIENOTĪBA? Ja nepiekrītat, tad parādiet vienu piemēru, kur tā ir bijusi!
Pietiek,ka vienotība ir SC.
P
Vienoti Krievijas RESTARTAM Latvijā. Un bāliņi (ar alus tītarmāti azotē) priecājas līdz.
tikai nevajag
t
šo CIRKU SARĪKOJA PREZIDENTS un tas turpināsies tik ilgi, kamēr tādi vecie komunisti ar sliktu reputāciju un miglainiem mērķiem tiks IEBĪDĪTI PREZIDENTA KRĒSLĀ AR OLIGARHU roķelēm.
Depīlie jurnālisti....
D
kur vispār valda vienprātība???? visus jurnālistus uz ziemeļkoreju.....
"strīdos dzimst patiesība&quot
&
bet tikai pie nosacījuma, ka visiem tā patiesība vajadzīga...Bet politiskajiem avantūristiem tā kļūst bīstama.
  • 2
  • 0
zuze
z
Es arī brīnos par par šiem spriedelējumiem! Tas taču normāli, ka nav vienprātības Vai tiešām alkstam pēc padomju "vienprātības" laikiem? Strīdos taču dzimst patiesība!
  • 4
  • 0
Arturs M-oskaram
A
Man jau sen VISAS PASAULES priekšā kauns par tevi,nu un ko...? Premjera amats nav firmas direktors,šis amats uzliek pienākumu ,paņem daudz laika,enerģijas un zināšanu,kuras nemitīgi jāpapildina.te laikam liekās jocīgi,ka kāds to nemaz negrib un atsaka,daži paši pielīmē sevi klāt šim sarakstam,lai gan 1001 gadu viņus neviens neaicinātu,piemēram tādu Magoni,kas te izskanēja,katrs kuram nav slinkums par šo tēmu muld.arī prezidents spēlē savu spēli,diemžēl ar tādiem ,kā SC un Andris Šķēle. Reirs būtu lielisks šai amatā,tiem,kas te tos - saspaida,iesaku viņu iepazīt personīgi,nevis tirgus līmenī.Un viņš tiešām skriet uz šo augsto amatu netaisās,bet pārdomā. Izmazgājat pirms Ziemassvētkiem paši savu veļu,pirma mazgājat citu!:D
!!!
!
Riekstiņš nekad nav piedalījies nevienās vēlēšanās. Un arī mīts par viņa labo menedzēra talantu ir stipri pārspīlēts. Bļāviens, ja Vienotība savās rindās nespēj atrast PM kandidātu, tad komentāri lieki. Un vispār: Vienotība jau izsenis sastāv no savstarpējās pretrunās plosītiem ļautiņiem, kurus apvieno varbūt tikai vēlme tikt pie varas. Kopīgas ideoloģijas tur nav. Ja var apsvērt Zaķi kā premjeru, tad kur vairs tālāk.
!!!
!
Jā, nu Zaķis ir kadrs. Viņa vietā es no kauna būtu ielīdis kādā alā un nerādītos cilvēkos. Tas, ka V viņu nepatrieca, bet tur kā frakcijas vadītāju, jau šo to nozīmē par partiju kā tādu.Īss soliņš vai stulbums, lai nu paši tiek galā.
  • 7
  • 2
j
Brīnos, ka Zaķis kā Vienotības seja joprojām lepni grozās Tv un laikrakstos. Ne kauna, ne goda.
  • 8
  • 2
ivars graudums
i
Taa tas ir demokraatijaa. Patiesa "vienotiiba" bija tikai pie Hitlera un Staljina. Bet kaa juusu negudrajam prezidentam, krievmiilim var buut taada teikshana?
???
?
Kam bija izdeviigs tas cirks ar atkaapshanos, ja oktobrii Saeimas veeleeshanas?
Vārds
V
ja Bērziņš nenosauks vajadzīgo kandidātu,kurš visus apmierinās līdz Soču laikam,tad arī pats netiks uz olimpiādi,kaut ir gatavojies un trenējies teikt uzrunas.
  • 4
  • 1
!!!
!
Šķēles pakalpiņš medībās Riekstiņš tagad būs V kandidāts premjeram. Prieks, kur Tu rodies. Mīļā Solvita, bet pēc šāda joka Jums manu balsi neredzēt kā savas ausis.
!!!
!
Un, ko tas maina? Ja gadījumā nezinājāt, tad sarkanmatainā ar Māri Riekstiņu ir skolasbiedri Rīgas 5.vsk.
  • 8
  • 0
Vārds
V
Āboltiņa jau nevirza BET BET BET tikai vērtē un atšifrē Riekstiņu,kā galveno Bērziņa kandidātu,kas tiks nosaukts 7.janvārī
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas