Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Premjers: starptautiskā atbalsta izlietojums ir publiski pieejams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PETERIS
P
"paliksim pliki un nabagi " loti precizi PALIKSIM tas ir : nevis klusim nabadzigaki , bet paliksim tikpat nabagi , jo sakot so rinka danci viss jau ir pardots ...
Oga
O
Šī ir klasiska nākotnes maksātnespējīga uzņēmuma/privātpersonas rīcība, lai segtu esošus parādus, tiek ņemti jauni kredīti. Šī shēma ir iespējama līdz mirklim, kad esošo apmaksai neviens mums vairs neaizdos. Drīz tā arī būs! Varbūt vienkāršāk ir uzreiz paziņot par maksātnespēju un nepalielināt ārējo parādu, jo rezultāts tāpat būs tas pats, tikai ar lielākām saistībām pret SVF un EK. Un ko mēs esam devuši šiem aizdevējiem ķīlā? LVM, Lattelecom un LDz u.c. valsts uzņēmumu kapitāldaļas? Lūdzu parādiet līgumu!!!!!! Mēs paliksim pliki un nabagi un tas būs ne tikai katras mājsaimniecības līmenī, bet valsts kopumā.
Iuze
I
Man ar vajadzētu drusku finasiālajai stabilizēšanai...daudz nē - tik dažus tūkstošus...Kas tas ir uz to miljonu fona?????
PETERIS
P
Nu bet vai tad tas nebija labi zinams , kura cauruma ta nauda pazudis ...
depo
d
Tagad man viss skaidrs, pilnīgi. Esmu pārliecināts, ka valdība kredītu izlietojusi atbilstoši mērķim. B..n!
beta
b
Nu cik var sausu muti stāstīt, ka vienošanās ar SVF ir tāds kā ramis, kura ietvaros Latvijai jādarbojas. Galvenais un nemainīgais parametrs jeb mērķis - samazināt budžeta izdevumus vēl par 500 miljoniem 2010. gadā. Visi pārējie - reformas, nodokļu izmaiņas, sociālā joma ir mainīgās pozīcijas jeb instrumenti, ar kuru palīdzību mērķis sasniedzams. Un tikai Latvijas pašas izvēle, kuru instrumentu pielietot. Ja nespēsim veikt strukturālās feorms, būs jāķeras pie nodokļu izmaiņām. Ja arī tas nelīdzēs, jāķeras pie sociālās jomas. Patreiz kā redzam, nekādas strukturālās reformas nenotiek, jo katrs ministrs, tā vietā, lai meklētu rezerves savā ministrijā to sakārtojot, mēgina taisīt histeriju... Sabiedrībai būtu uz visstingrāko javēršas pret katru šādu ministru, līdz pat demisijas pieprasījumam. Tas jau ir tas, ko Zanete minēja attiecībā uz Igauniju, tur strādā un optimizē, mums katrs ierēdnis un ministrs ar zobiem iekodies sev tuvākajā stenderē turas ar izmisuma spēkiem...:))) Jo darīt neko ta lāga neprot, vien prasīt un tērēt... P.S. Tiešam apbrīnoju Dombrovski un viņa mieru, viņš veic gigantisku darbu Latvijas labā! Paldies viņam par to!
Udo
U
Vai pensiju samazināšana ir tas finansējuma palielinājums sociālajai jomai,lai aizsargātu maznodrošinātos iedzīvotājus,ko starptautiskie aizdevēji sarunās ir īpaši uzsvēruši?
Uldis
U
Kad publiski sabiedrībai pieejami būs SVF noteikumi progresīvā nodokļa ieviešanai? Ar"progresīvais nodoklis no 500 latiem" vien nepietiek,jo ieviests tas tiek visai sabiedrībai,nevis tikai valdībai un Saeimai!
Lelle
L
Labrīt, Muļķu zeme! Tikko " kameras Žanete" stāstīja par igauņu ierēdņu darbību-secinajums, ka tur ierēdņi un uzņēmēji dzīvo uz vienas plnētas, bet Latvijā uzņēmēji uz vienas, bet ierēdņi pavisam uz citas. Tāpēc te uzņēmēji faktiski jau ir iznīcināti, īpaši laukos, kur tās ierēdņu duras pazīst tos uzņēmējus un nereti tos tapo pēc principa-patīk, nepatīk.. .
Svētais vakarēdiens
S
Labs aizņēmuma mēŗkis - Parāda atmaksai. Ir taču demokrātija. Sanāk, ka komercbankām ar likumu jāuzliek kreditēšana parādu atmaksai. Visiem jādara ta, ka dara valsts. Valsts - paraugs pilsoņiem kā jādara.
ŠMONS
Š
Interesnti , cik Lembergs tev maksā par muļķa dzīšanu internetā? Ja vien tu pats neesi Lembergs.
amis
a
Kolosāli lielajam demagogam, lemberga apoloģētam, bet varbūt supermuļķim zvirbulēnam... "Repše tak pirmais pacēla algas sev, bet to jau sie aizmirsuši! " Tu ceri gan ka aizmirsuši, bet pats labi zini ka Repše to darīdams aizliedza ministriem un premjeram papildus 'valsts līgumus' , tādejādi samazinot to algas. Laikam pats aizmirsi ka ar ekstrā valsts līgumu/iem bijušais Kalvīša biroja vadītājs saņēma vairākas reizes lielāku algu par pašu premjeru. Droši šodien ĀM tā mazāka. Nezinu vai pat TPJO Tavai muldēšanai tic.
tā ja
t
tātad - NEKAS uzņēmējdarbībai, attistībai. mēs maksājam TIKAI bankai. šis aiņēmums ir nepieciešams tikai BANKĀM, otru pusi izmanto - parāda segšanai. UN TĀ TAS BŪS VĒL TRĪS VISMAZ GADUS!
tā ja
t
FONAŠU SEKTORA STABILIZĒŠANAI - tas ir iegrūts bankās , manuprāt.
Lelle
L
Dombrovskis: skaidrība par izdevumu samazinājumu būs septembrī" Baidos, ka septembri tai beņķī nesagaidīsi...Naudu esi dabūjis, bet dalīs to oranžie kretīni...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Tabula par atbalsta izlietojumu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas