Laika ziņas
Šodien
Migla

Premjers studentu protestu priekšvakarā atgādina par piešķirto papildfinansējumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ērglis
Ē
Protams, un tauta neko...balsoja par TP vienreiz, otreiz....bet tie bija tikai pārpratumi, viņi jau nezināja. Beidz paštaisni kaut ko vāvuļot beidzot.
Ērglis
Ē
Tāpēc es vien katru reizi gaidu, ka protestētāji izvilks kaut kādus jēdzīgus ierosinājumus priekšā. Bet nē - visiem tikai sarkanās līnijas un šaurpierains spītīgums. Es saprotu, ka ir emocijas. Bet tikai uz plikām emocijām bāzētu griezt/negriezt - tas ir pilnīgs vāks un praktiski stulbuma un tuvredzības izrādīšana. Visi domā, ka valsts pārvaldē mega lielas rezerves, ka tur apgriežot visiem pietiks. Nu bullshit. Nebūs tā. Palasiet budžeta dokumentus, tie nav slepeni.
..
.
neskatoties uz papildfinansējumu, tik un tā praktiski zemākais Eiropā
Ērglis
Ē
"Tiesa, Latvijas Universitātes (LU) rektors Mārcis Auziņš atgādina, ka salīdzinājumā ar 2008. gadu, šogad finansējums augstskolām ir gandrīz uz pusi mazāks." Bet ekonomika un līdz ar to ienākumi ir kritušies krietni vairāk. Loģiku jau grūti aptver.
NPPIP Viesturs
N
Ko Dombrovskis lej? atņem un "nedaudz" pieliek, tāpēc domā, ka sabiedrība tagad nomierināsies? Nekā nebija!!! Atdod naudu!!
fiksais
f
Tikai izģērbjot un patriecot ar KAUNU šo ezīšu, kurmju un marsiešu varzu mēs iegūsim patiesu brīvību! Šī varza jāietriec kūdras purvā ar lāpstām lai atpelna bārdainā mēsla parādu 7,5 miljardu apmērā. Jārok bus vismaz 200 gadu! Lai citiem ir par biedēkli, kas notiek ja izvaro savu dzimto valsti!
nnn2
n
nost ar šo premjeru un valdību
Nu nu
N
Visi lielie protestētāji uzskata, ka budžets obligāti jāsamazina kaut kur citur, tikai ne viņu jomā. Problēma tikai tā, ka tā uzskata VISU jomu pārstāvji. Konkrētajā gadījumā, varbūt augstskolu rektori varētu publiskot savas algas un augstskolu administratīvos izdevumus?!
He he...
H
Dumrovskīts... varenais griezējs .... ir sācis raustīties.....
zvirbulēns
z
Nevis augstskolas jāfinansē, bet gan pamatskolas, kurām jārūpējās, lai topošie studenti vismaz māk lasīt 50 vārdus minūtē! :))) Mums viss kājām gaisā!
kate
k
Kāds papildu finansējums, vai viņš tēlo muļķi vai izliekas, tas viss ir kā piliens jūrā salīdzinot ar jau samazināto un vēl plānoto!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas