Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Prognozē Ušakova un Urbanoviča lomas samazināšanos SC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ES
E
Tie, kam gribas kampt, veiksmīgi visu pretīstāvēšanu atkal ir novirzījuši latvieši/nelatvieši un okupācija/atbrīvošana plaknē. Vai kādu vairs interesē jautājumi par valsts nozagšanu, darba pazaudēšanu vai apcirptajiem pabalstiem? Visus uztrauca, būs vai nebūs SC valdībā, tagad galvenais, tagad galvenais, kā sadalīs portfeļus. Ko darīs, kāda ir nākotnes vīzija? Kaut ko jau darīs, štrunts par vīzijām. Dienu nolauzām un labi! Un tiem "varoņiem", kas stāsta, ka radikalizācija neesot nekas slikts un Izraēla, re, ar to veiksmīgi tiekot galā, iesaku parēķināt, cik izmaksā somu apskate un metāla detektori KATRĀ stacijā, pastā, bankā, slimnīcā, lielveikalā un pat lielākā kafejnīcā. Un atcelti braucieni, jo kāda grupa ir radikalizējusies un kārtējais rajons kļuvis bīstams. Un nedrošība, iekāpjot autobusā, jo tas pa ceļam var uzsprāgt. Tā ir ikdiena. Par laimi ne Latvijā. Pagaidām. Bet pie teikšanas ir bravūrīgi sev un šodienai dzīvojoši jefiņi, un izredzes ir sliktas.
yyy
y
Tas tikai liecina, ka politologi neko enzina no partijām. Nekādfas zimaiņas tutr nebūs, jo visās partijās visu nosaka sponsori un Ušakovs var kaut ko piedāvāt/ Partijas beidri un pat vadonīši ir pilnīgi nulles, kuri aiz dusmām var tikia grauz savu sekciju stūrus vai dauzīt TV. Nekādas radikalizācijas nebūs, jo SC ir visu krievu apvienība, kuru cementējusi nauda un Krievijas TV. Pat, ja izstasies visi biedri, izņemot deput'āti, nekas nemainīsies.
:o)
:
Krievmīli un kremlinu Muižnieku ir jāizraida atpakaļ uz viņa dzimteni, lai smirdina gaisu un skalo smadzenes tur.
Arturs-pensionārs
A
Agresīvāk ,neagresīvāk , krievu Latvijā ir 27,3 % ,365000 ir pilsoņi plus 31 tūkstotis pilsoņi baltkrievi un 18000 ukraiņu ,pēdējie divi nebūt visi nekrīt par tikai krievisko un mūsu kaimiņvalsti.Ir jādomā par precīzu ideoloģisko pozīciju fiksāciju,jo beidzot ir jāzin kas un kuri ir orientēti uz rietumu vērtībām un ES ,kuri neko citu kā krievzemi neredz. Ir jāveido situācija kurā šī orientācijas fiksācija vismaz vieniem pilnīgi reāli ļaus darboties Latvijas politikā. Un nevajag jaukt darbošanos Latvijas iekšpolitikā ar mistisku krievu apspiešanu un citām fobijām turklāt tam pievienojot lielkrievijas dažu aprindu koloniāllaiku iedomas.Kas notiks SC iekšienē , protams , interesanti ,jo Urbanovičam pārstāvēt šo kopienu vienkārši nepienākas ,bet uzņemties teiksim ,jaunajai paaudzei galīgi nezināmā Kusinena lomu vienkārši nav ne pa spēkam ne arī tā vieta.
Klara
K
Piedodiet SC partija. Jūs paši visu esat sačakarējuši, un atbildēt jums pašiem. Tā retorika ko piekopāt nebija tā veiksmīgā. Draudēt ar Biškeku, zombētie latvieši, izvedīsim krievus ielās. Latvijas okupācija atzīšanas bija tikai vārdu spēle, bez partijas kongresa akcepta. Rubika partijas norobežošana nav tika vienkārša. To var izdarīt tikai kongress. Tas, ko Ušakovs un Urbanovičs saruna bija tukšas runas bez partejiskas juridiska seguma. Pirmām kārtām jums pašiem sava partijā ir jāiztīra no "drazām". Jāpieņem stabīla partijas ideoloģija, kuras šodien SC partijai nav. PAtreizējā partijas nostādnes ir sagrābsitas no Vienotas Krievijas partijas un neatbilst Latvijai, kā ES un NATO valstij.
Maksis un Morics
M
Varbūt Pūķins var iecelt vienu par Omskas un otru par Tomskas mēru? Zolīdi kadri.
borcinsh
b
nu pat mirskis tiko teic ka: urbanovichu apmulkoja ka skolnieku ! tagad gribetos vel uzprasit : ko tad shis stulbs ar komjauniesha-skolena smadzenem var darit LV VALDIBAa ?????
:o)
:
"viņu ceļš – iet uz kompromisu vēstures...jautājumos" - kompromisi vēstures jautājumos nav iespējami, jo okupācija ir bijusi, deokupācija nav notikusi un vidusceļš te nav iespējams!
Janka
J
kompromisi no SC puses?kur ir bijuši tie kompromisi?nav gan redzēti!!!! SCti pieprasa mīlet krievu fašistus,ja ne,tad Biškeka...
visu cieņu krievu tauatai
v
un visām citām, tiem , kas godīgi pelna savu maizi, nevis parazitē ņemot aploksnes, vedot kontrabandu.................dzīvnieki, kuri mums jāuztur. KĀPĒC?.
'maķ tvju maķ' un čangals
&
lai beidz apkaunot krievu tautu. Krievijā sen nav staļina kgb sociālisms!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! un arī avinam tur vietas nebūs.
Losa
L
Tapec jau sie sakali Urbanovics un Usaks, kuri slavina okupaciju 9. maija par visu varu lauzas Latvijas valsts parvalde, valdiba Sakumam lai labi pastrada Latvijas valsts un tautas laba opozicija tad jau ari var ceret uz to ka nakosaja reize tiks pie varas groziem, ja bus lojali Latvijas valstij un latviesu sabiedribai. N.Mui9znieks ir glupjs, glums, divkosigs "ekspeerts" kurs ir tipisksi rietumu parstavis, kurs paglies pakalu kurs to dupse...tiesi tapat ir rikojusies daudzi Latviasj politki, prezidenti Ulmanis, Freiberga, Zatleris un tapec Latvijas valsts tika izvarota, tauta apzagta un nabadziba iegrusts. Kaut vai tikai sis viens piemers, latvija iestajas ES, bet eiropas politkiu mauj katru dienu par taisnigu un godigu konkurenci, tai pat laiak Latviasj zemniekiem tiek maksatas 4, 5 reizes mazakas subsidijas. Kas tad ta ior par taisnigu konkurenti, ta ir vistiesaka, brutalaka diskriminacija kuru ir pielavusi Ulmanis, freiberga, Godmanis, Skele, Kalvisis un citi banditi kuri ie piedalijusies valsts parvalde.
vairis
v
kāds optimisms. un ja nu viņi kā reiz ceļ savu prestižu ierosinot atkal atkārtotas velešanas? tur gan ir problema jo tad sanāks valdibā tikt tikai uz 2 gadiem, varbut ka ir verts pagaidit kārtejās, bet no otras puses- atkal paraksti, referendums, velešanas- dziva reklāma par valsts naudu. ne jau tikai dakterim naudu šķerdet
kas vainīgs
k
Kam neatrada cita līders kā vien salagu žurnālistu Nilu, tagad ar gorbunova smaidu par maz, un Urbanoviča bārstītās stikla pērlītes par okupantiem bižutērija vien ir, nevis gudra cilvēka spriedums.
drīzāk
d
saprātīgā SC daļa, kā arī to vēlētāji,ka ar georga lentītēm un 9 maija svinībām nekur tālu netiks ,un vai tas vispar vajadzīgs.Protams būs arī kādas daļas radikalizēšanās .Bet tas jau mums bija ,PCTVL. Protams SC sponsori kuri ir virzīti lai partija tiek valdībā ,redzot ka tas nenotiek var mainīt savas finanšu plūsmas ,paliks tie kuriem viss vienalga ,lai tikai būtu sliktāk. Protams slikti ka tas var kļūt vairāk slēptāks ,piemēram kā Zatlera partijas izgājiens. Bet jebkurā gadījumā šinī prokrieviskaja flanga gaidāmas parmaiņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas