Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Rajevskis: Lai sasniegtu rezultātus, Kustībai Par! jādomā par pārstāvniecību reģionos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viņkeles komunisms un Pavļuts
V
Viņkeles komunisms un Pavļuta labējais pasauluzskats vienā partijā - tas nav savienojami uz ilgu laiku.
Viņķeles dziļumbumba
V
Uzspridzinās no iekšpuses. Nemaz reģionus nevajadzēs.
Solīts makā nekrīt
S
Patiesi sasmīdināja frāze par partijas solījumu padarīšanu ticamākiem. Latvijā partijām ar solījumu pildīšanu vienmēr veicies pavāji, taču pat uz šī fona Vienotība bijusi īpaša ar konkrētu spļaušanu virsū priekšvēlēšanu solījumiem un programmām. Kā var nesolīt! Klasika! Nu un jas kas, tad Vienotības dižmaņi mums paskaidroja, ka priekšvēlēšanu solījumu pildīšana esot populisms un demagoģija. Un bija tur kāda politikāne vārdā Ilze Viņķele, vai tik nav tā pati, kas tagad tēlotā patosā atkal sola visiem visu. Tad lūk šī Ilze ciniskā atklātībā mums paskaidroja, kā pareizi jātur kabatā čuriki tad, kad kaut ko soli. Palasot šīs jaundibinātās partijas solījumus uzreiz redzams, ka nekā saturīga nav, kārtējā muldēšana par saulaino tāli, visiem visu, katram jebko. Turklāt ņemot vērā personālijas šajā partijā, pirmkārt to pašu I.Viņķeli, varam būt droši, savu solījumu pildīšana būs pēdējais, par ko rūpēsies jaundibinātā veco vēžu Kustība Par kaut ko.
Ceru u ticu,
C
Reģionos Čurikilženam un Lakatiņu Lollim, zilirozā praidistiem un karlīnkārļu/ kārļkarlīņu atbalsts gan būs tāds pašvaks! Lai pasarga Dievs no tās sērgas!
jautājums
j
Godāts politolog Rajevski ar fakultātes iesauku Dievs! Nav nekā piedauzīgāka par speciālistu, kas visu priekšā tēlo naivu nejēgu. Jūs lieliski zināt, ka tekstiem ar nosaukumu ''partiju solījumi'' nav absolūti nekāda sakara ar politisko dzīvi - izbeidziet taču tos piesaukt. Varbūt tomēr kaut reizi pastrādāsiet kā publisks politologs - sīki analizējot jaunās ''partijas'' personālijas un to iespējamo mijiedarbību un uz tā pamata prognozējot uz ko šī jaunā organizētās politnoziedzības banda var būt spējīga.
Ilze Viņ.
I
Ejam reģionos! Dajoš geju praidu katrā pagastā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas