Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

RD steidzamības kārtā atbalsta ieceri pirkt vietas privātajos bērnudārzos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Diāna Blūma
D
Vienīgie, kas parādīja to kā bija sēdē bija LTV ziņas 18:00 (16.02.). Tik klaju izņirgāšanos es sen nebiju (nē, nekad neesmu) piedzīvojusi.
Valdis
V
Urlas savējiem nopirks visu! Pie tam, par mūsu naudu!
Jonis
J
kārtējā sc naudas atmazgāšanas shēma, kā piekāst nodokļu maksātājus un piesavināties viņu naudu.
PRIHVATIZĀCIJA
P
LAI NAGLIS ATDOD VALSTIJ BIJUŠOS VALSTS BĒRNUDĀRZUS. TAD PRIHVATIZĒJA KĀ NEVAJADZĪGUS, BET TAGAD JĀATPĒRK ATPAKAĻ VIETAS, VAI NAV IDIOTISKI, JA NE VAIRĀK. JĀSAUC PIE KRIMINĀLATBILDĪBAS TĀS AMATPERSONAS, KURAS PIEĻĀVA BĒNUDĀRZU PRHVATIZĀCIJU.
PRIHVATIZĀCIJA
P
LAI NAGLIS ATDOD VALSTIJ BIJUŠOS VALSTS BĒRNUDĀRZUS. TAD PRIHVATIZĒJA KĀ NEVAJADZĪGUS, BET TAGAD JĀATPĒRK ATPAKAĻ VIETAS, VAI NAV IDIOTISKI, JA NE VAIRĀK.
zaļā iela
z
nevienam neinteresē vecāku viedoklis, kad jādala miljoni!!!! Patiesībā, nospļauties arī par pašiem bērniem! Tikai miljoni prātā!!!
GB
G
Kāpēc neviens medijs neraksta par notiekošo pašā sēdē? Ka neļauj izteikties vecākiem ne vakrdienas preses konferencē, ne šodienas sēdē? Ka nelaiž pie vārda un atklāti ignorē vecāku klātbūtni?
Bomzis Vamzis
B
Sociāli nevienlīdzīgs lēmums - par vieniem bērniem, kuri JAU IET privātos bērnu dārzos maksā 30 Ls, bet par tiem, kuri neiet Rīgas Dome gatavojas piemaksāt 125 Ls. Vispār zināms ir fakts, ka privātos bērnu dārzos ir jāmaksā vecākiem ne jau nu 125 Ls, bet gan vidēji 250-300 Ls mēnesī par bērnu - jautājumi, kas rodas ir 1. vai privātie bērnu dārzi PĀRDOS savu kapacitāti TIKAI par 125 Ls mēnesī, ja turpat blakus bērnudārzā ir bērni, kuri vecāki maksā 250-300 Ls mēnesī par bērnu? 2.jautājums - vai tie vecāki, kuru bērni iegūs iespēju par 125 Ls vietu privātā bērnu dārzā ir gatavi maksāt ik mēnesi privātam bērnu dārzam vēl papildus 125 Ls (kopā 250 Ls) - domāju, ka šādi vecāki (ar papildus maksājumiem) būs retums. Tāpēc, Rīgas dome vērtējot ar dažādu mērauklu bērna vietas cenu privātā bērnu darzā,pieļauj 2 būtiskas kļūdas: 1. savādā bērna vertību skalā - 125 Ls pret 30 Ls - atšķirība 4 reizes; 2. privātā bērnu dārza reālās bērna vietas nenovērtēšanā - 125 Ls pret 250 Ls - atšķirība 2 reizes. Mans skatījums - kārtējā Rīgas Dome labdarība komunistiskā garā ar kolchoznieku un padomju murga elementiem par sociālo taisnīgumu un darbaļaužu tiesībām.
Helena
H
Labāk makšatu katrai ģimenei to naudu un mamiņas varbūt paši atrastu veidu ka pieskatīt savu bērnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas