Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Referenduma jautājumā visi bijušie prezidenti pret Bērziņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vesturnieks
v
Protams ka visiem latviesiem un gudriem krievurunatajiem so referendumu vajag pilnigi boikotet!
Modra
M
Ignorēt referendumu ir vienīgā iespēja pasargāt tautu no konfrontācijas, ko tik ļoti vēlas Lindermanis un kompānija. Lindermanisti cer, ka iedzinuši latviešus stūrī, jo mums nav kur atkāpties. Ignorējot referendumu, mēs nezaudēsim, tikai pierādīsim savu attieksmi pret šo absurdu un saglabāsim tautas mieru. Arī 13. janvārī neviens negaidīja, ka celsies augšā bruģakmeņi, bet Lindermanim to tik vajag, tāpat Urbanovičš jau solīja Biškeku. Arī divkaujās gudri cilvēki atteicās cīnīties, jo ir vērtības, kas augstākas par sakarsētu kašķi.
ritdienis
r
Nav DIVU DOMU:iesim visi ""kā viens"",kā dziesmā par Daugavas Vanagiem!
lasitaja
l
Latvijas prezidentam ir jaaparaada sava staaja kaa latvietim un Latvijas pilsonim. Laiposhana shinii vietaa neder. Sheit tauta sagaida piemeeru kaa atbildi, nevis izlikshanos, ka apzinaatu valsts shkjelshanu vajadzeetu ignoreet, jo tie jau nezina ko dara, taaapeec jaaizturaas ar lielu iecietiibu. Skaidrs nepaarprotami izteikts NEE ir iistaa atbilde.
viks
v
bla bla bla - man tomēr gribētos , lai arī mans prezidents ( pagaidām man viņa nav ) būtu ar šādu stāju : Atbildot uz žurnālista teikto, Ilvess paziņoja, ka krievi Igaunijā ilgu laiku bijuši privileģētā stāvoklī pret visiem citiem. "Tagad, kad viņiem šīs privilēģijas zudušas, daži cilvēki to uzskata par zaudējumu," teica prezidents.Igaunijas līderis arī komentēja jautājumu par to, kāpēc krievu valodai Igaunijā nav oficiāla statusa. "Un kāpēc būtu jābūt? Piemēram, mēs okupēsim jūsu valsti un pēc 50 gadiem sāksim runāt, ka igauņu valodai jākļūst par valsts valodu.Okupantu vara sagrābj valsti, deportē simtiem tūkstošus cilvēku uz Sibīriju un atsūta uz šejieni savus cilvēkus. Un tagad, kad mēs beidzot esam ieguvuši neatkarību, vai okupantu varas valodai jābūt otrajai valsts valodai? Neuzdodiet man smieklīgus jautājumus! Mans padoms: krievu izcelsmes cilvēkiem būtu jāuztraucas par Igaunijas pilsonības iegūšanu."
sirmais
s
Bērziņam skaidra un saprotama valoda, man liekas ka mē un bē un vēl mazliet, ko tad vēl lai saka.
!
!
Lieliski! Muļķa bubinātajs Bērziņš ar savu "Ka tik kaut kas nenotiek... Es nekur nejaucos...." penteri būs palicis mazākumā un varēs kaktā nokaunēties.
JA
J
Tiesi ta , taisnia ir Andrim Sprudam !!!! Nu ka var nesaprast eslemantaras lietas !!! Latviesi tiek atkal skelti ! Uz referendumu ir jaiiet un jabalso par latviesu valodu lai 1) paraditu latviesu tautas vienotibu saja jautajuma 2) skaidri noraditu, ka latviesu valoda ir un paliks vieniga valsts valoda 3) un nonemtu so jautajumu no dienasskartibas. Tam nederes tas, ka aizies 200 tkst latviesu un 450 tkts krievu. Ir japarada soriez musu nacionala staja un velreiz jaatgadina ikvienam kas dzivo saja zeme. Jums jamacas ir sis valsts valoda un jaciena si valsts ja velaties te dzivot. Es nesaprotu, vai Berzinam un citiem ''gudriniekiem'' tiesam nav sis te inteligences un sapratnes par procesu kopuma? Sados gadijumos vajaga KLUSET, nevis vel vairak musinat cilvekus !!!! Kauns , kauns , kauns !!!1
vairis
v
nu bakstit acīs tos 3 eXprezidentus:) ulmanis tukša vieta, vaira iekšpolitikā ne bū ne bē(ārpolitikā cepuri nost), dakteris pat tukša vieta nav, mantrausigs pašlabuma mekletājs ko izsvilpa no amata. ja no tādiem piemērs jāņem tad tiešām nekur uz priekšu nekad netiksim
demokratija
d
Tie visi bijusie prezidenti, kuri ir piedalijusies Latviajs valsts izlaupisana tiesi vai netiesi, kuri turpina uz Latviajs valsts un tautas rekina izsaimniekot Latviajs valsti ir jatiesa un jasoda. Kapec sie tris paraziti, kuru vadiba tika izlaupita Latviajs valsts un ta novesta bankrota, latviesu tauta apzagta un piesmieta, novesta nabadziba parazite us Latvijas valsts un latviesu tautas rekina? Lattvija cilveki dzivo neiedomajama nabadziba, mirst no bada, mirst no ta ka nesanemmediciniskos pakalpojumus, mirst cilveki uz ielam jo vinem nav majoklu, bet sie tris paraziti dzivo valsts dzivoklos Rigas centra, sanem Ls, 1500/menesi lielas pensijas, automasinas, soferus, sekretares, miesassargus un tas viss viniem tiek nodrosinats uz tautas rekina, kura pati dzivo nabadziba un kura iet mazum ar katru dienu..... Kapec mums latviesiem ir japiedals saja referenduma? Kapec? Referenduma tacu tik noskaidrots vai Latvijas pilsoni velas ka Latvija tiek legalizeta okupantu valoda- krievu valoda ka otra Latviajs valsst valoda un tas automatiski liek saprast to, ka uz so referendumu dosies tikai tie, kuri uzskata ka okupantu valodai ir jabut ka otrtai valsst valodai, bet kuriir pretim tie ignores un nepiedalisies saja apkaunojosaja ikvienam latvietim referenduma. Tas, ka sds referendums var notikt pec 20. gadiem Latvija, kad ir aptureta okupantu ieplisan aLatvija ir Latviajs slinko, bezatbildigo, noziedzigo prezoidentu Ulmana, Freibergas, Zatlera, ministri, ierednu darba rezultas, kuri nav bijusi spejigi, un profesionali sakartot Latviajs Izglitibas sistemu ta ka visiem Latvija dzivojosiajiem berniem, kuri macas valstst skolas macibas tik nodrosinats 100% Latvijas valsts valoda-latviesu valoda. No kura laika Latvija autoritate sir Ulmanis/Rumpitis, Kanadas pensionara Freiberga, kukulnemejs Zatleris? Visiem latviesiem, Latviajs patriotiem, kuriem ir ciena pret sevi un savu valodu nav japiedalas saja referenduma. Ir nozelojami, ka izlijusie prezidenti ir tik aprobezoti un lietas butibu nesaprotausu, bet parsteigums jau nav, jo tiesi vinu vadiba notika Latviajs valsst tautsaimniecibas iznicinasana, valsts un tautas aplaupisan un simtiem tuksto9su latviesu izdzisana emigracija, bet palikusie dzivo nabadziba un pazemojuma, lai gan sie tris neliesi dzivo particiba un bauda komunistiska rezima privlegijas un tas vini sanem apzogot lidzcilvekus Latvija.
Demokrātijai
D
Pirmkārt - referendumā nav jautājuma - vai Jums patīk mūsu valdība vai iepriekšējie valsts vadītāji. Un ir stulbi to saistīt kopā. Jautājums ir tikai viens - vai krievu valodu Latvijā vajag kā otru valodu. Neejot balsot Tu nevis parādi ka esi baigā Latviete, bet to ka esi par slinku lai pateiktu - krievu valoda šinī valstī nekad nebūs valsts valoda. Ja to pateiks miljons latviešu, tad tāda jautājuma vairs nebūs. Ja notiktu šāds scenārijs - visi kuri negrib krievu valodu neiet uz refernedumu, tad referenduma rezultāti būtu sekojoši - par krievu valdiu 250000 iedzīvotāju pret kādi 20000. Un Visas krievu avīzes tad bļautu - redziet vairākums grib krievu valodu, dodiet. Un tas jau būtu ļoti slikti Latvijas valstij. Tāpēc šobrīd vislielākie valsts ienaidnieki ir nevis tie, kuri balso par krievu valodu, bet kā reiz slinkie un gļēvie mājās sēdētāji.
  • 3
  • 0
Gatis
G
Ja mēs atceramies kā Bērziņu ievēlēja - ar Saskaņas centra palīdzību, tad skaidrs ka agri vai vēlu viņam bija jāsāk sevi atpelnīt un jāsāk laizīt krievu pakaļas. Krievu ideja jau skaidra - vajag lai uz referendumu atnāk tik daudz cilvēku lai tas notiek, bet ne tik daudz, lai Latviešiem būtu pārsvars. Tāpēc ir tāda cenšanās pierunāt nenākt.
Maijaa
M
Ja jau jautajums nonāk līdz referendumam, tad prezidentam nedrīkst būt viedoklis "ne mana cūka, ne druva". Kādas valsts prezidents tad Bēŗziņš ir ?
Nemuldi! - Stulbumsxxl
N
"Rejoši krievu fašistu suņi" tie bija līdz brīdim, kad savāca nepieciešamo parakstu skaitu. Tagad tā vairs ir nevis šo suņu riešana, bet tas ir TAVAS VALSTS organizēts un APMAKSĀTS pasākums par vienu no šīs valsts pastāvēšanas pamata vērtībām - valsts valodu. Tas ir REFERENDUMS PAR KONSTITŪCIJAS GROZĪŠANU!!!! Saproti jel, nelga! Tas ir vissvarīgākais, par ko jebkad tava mūža laikā var tikt taujāts tavs viedoklis!!! Un lai šādā brīdī paraustītu plecus un novērstos, tur jau ir jābūt, es atvainojos, riktīgam muļķim, lai neteiktu, ka valsts un tautas nodevējam!
  • 0
  • 0
Stulbumsxxl
S
Ja ejot pa ielu uz jums rej suns,tad nu noteikti jūs ar visu ģimeni apstāsieties un noteikti mēģināsiet viņam iestāstīt cik tas ir slikti!Un ziņosiet ar masu mediju palīdzību,cik suns ir slikts,un ka sabiedrībai tam jāpievērš liela uzmanība! Dariet to,bet lieciet mieru cilvēkiem,kuri mierīgi ,nepievēsdami tam uzmanību,iet tālāk uz darbu vai citās darīšanās! Un vēl,izlasiet takš Satversmi,tur par valodu valstī viss skaidri pateikts vienā teikumā!
  • 0
  • 0
Dr.xy
D
PAR latviesu valodu,ka vienigo Valsts valodu,rakstiski un mutiski,VISAS iestades un uznemumos. PAR soda likuma 69.punkta par Valsts nodevibu,pielietosanu pret pretvalstikiem grupejumiem,un atseviskam personam. PAR deokupaciju,ieskaitot kompensacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem. PAR BRIVU un NEATKARIGU LATVIJAS VALSTI!
Arturs M.
A
Kur tāds Sedlenieks ir audzis???! klusās šausmas viņu palasot,ne pirmo reiz!!!
PRET
P
Krievi taču ies uz referenduma. Bērzins viņus neietekmēs bet Bērziņa teiktā ietekmēs Latviešus lai NEBALSOTU PRET. BĒRZIŅS PATS IR PADOMJU LAIKMETA APARĀTČIKS Nav pierādijumi, vai pazīmes ka viņš būtu kaut kāds īpašs patriots
pakausis
p
Bērziņš vienkārši demonstrē zaļozemnieku "izpratni" par politiku - mūžīgie kompromisi, draudzēšanās un gatavība "strādāt" ar visiem, absolūta bezmugurkaulība un jebkādu principu vai viedokļa trūkums.. Dzīvo vecis aizpagājušajā nedēļā aizvien uzskatot ka politika esot "kompromisu māksla".. kamēr visi jau sen ir sapratuši, ka kompromiju māksla ir melošana, nevis politika :))
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas