Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +29 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Referendumu par eiro vēlas tikai saskaņieši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sets
s
saskana laikam rubli grib latvijaa ieviest
Drahma>Jā
D
Grieķi seko Zviedrijas un Dānijas piemēram!
Jānis>Aigars
J
Kāpēc koka rubli no Krievijas? 6% PVN pārtikai no Briseles!!
Ūdens!>Dens
Ū
Tavuprāt normālas valstis nav Zviedrija,Dānija un Lielbritānija,kuras atļāvās rīkot referendumus par eiro ieviešanu un līdz pat šodienai eiro tā arī neieviest? Un Čehija,kura arī nolēmusi eiro neieviest???! Varbūt izskaidrosi arī mums šo fenomenu?
Pilsonis
P
Referendums jārīko!
Nē>Jā
N
Tad paskaidro,kā varēja rīkot referendumus par eiro ieviešanu Anglija,Īrija,Zviedrija un Dānija? Mēs sliktāki par viņiem?
Ezis
E
Ja pie varas ir valdība ,bet nevis saujiņa kontrolējamu liekuļu,kuriem savi amati ir svarīgāki par valsti,pašlaik tādus neredzu!Tagad par nozīmīgiem pasākumiek ir jārīko referendums.
Pilsone
P
Pilnīgi nepareizi, ka tikai Saskaņas Centrs vēlas referendumu par eiro ieviešanu Latvijā. Esmu pret eiro situācijā,kad tauta slīgst nabadzībā un interesanti, kāpēc gan tāda lielvalsts kā britu zeme nevēlas šo naudiņu?! Un briti nav vienīgie.
Neirons
N
Krievijā,Ukrainā,Rumānijā,Uzbekijā,Latvijā........nav Eiro un tauta totālā nabadzībā. Vācijā,Francijā,Skandināvijā,Igaunijā....ir Eiro tautas nebūt nav nabadzībā. Vai pat tagad nepietiek smadzeņu nabadzībai saskatīt iemeslus citur.Nu ja patiešām to kā amēbai tad lūgums nepiepūlēties;nepalīdzēs !!!
  • 0
  • 0
Smiekli nāk
S
Ja Iesalnieks būtu nācis klajā ar saukli "Latvieti nepadodies - neatdosim nacionālo valūtu!", komentētāji ar putām uz lūpām aizstāvētu šo ideju un latu. Bet ja ierosinājums nāk no SC, protams tas ir nozākājams, bez ierunām un iedziļināšanās. Ksenofobisks bērnudarzs!
Paligskola
P
Iekasies ar to politmafijas kontrolēto nacionālo valūtu,kura ir novedusi Latviju un tās ekonomiku līdz......un tad iedziļinies līdz pašam galam.
  • 0
  • 0
Valdis
V
Ne jau padomju okupanti Latvija rīkos referendumus.
Urrrāāā
U
Boļševiku kontrolētās valstīs tieši padomju okupanti ir rīkojuši un rikos referendumus. Vai iebrauci bauri.
  • 0
  • 0
Dzintars
D
Gan tautai, gan specialistiem butu vienkarsi jaanalize lidzsineja citu valstu pieredze. Tas nekas, ja kads nesaprot smalko finansu terminologiju, bet katrs saprot, ka nemitiga parada palielinasana un ta savlaiciga neatmaksasana rada problemas...Nav runa par padomju/pec-padomju publiku. Runa ir par neseno ''azesanos'' nemot kriitus. Starp citu, arpus LV ir ne viens vien uz ielas dzivojoss latvietis ar krietnu paradu nastu.... Te paris web lapas tiem, kuri var lasit anglu val. un velas padomat vai eiro vajadzigs:
Urrrāāā
U
Ah tad uzreiz pēc vēlēšanām saprotot elektorāta ārprāta debīlumu bīda LR atšūšanu no civilizētās Eiropas ar pašas vien TAUTAS GRIBU.Pēc tā protams uzreiz neizbēgamais Ls krahs un paliek tikai glābējrublis ar miljardiem bagātās bandītkrievijas podačkām. Smalki un gludi maitas izštukojuši. ______________________________________________ Nu laikam 20 g. raktais LR kaps ir tautas izrakts līdz galam. Šo 3 g. domājams pietiks gan kapa pielīdzināšanai gan zārka izpušķošanai gan tā slimieka Latvija agonijas beigām. Latvietim ar normālām smadzenēm balsot par kangariem&izrijējiem vai pamuļķīšiem, kuri pārvērtuši šo skaisto zemi par izčakarētāko,kretīniskāko un boļševistiskāko ES valsti, necēlās roka un nebija jau arī jēgas Tās īsatās Latvijas 1918.-1940.g. de fakto.kopš 1940.g. nav bijis un nebūs. Agonēs tikai ilūzija. A to agoniju jutīsat sāpīgi,jo daudziem jādzīvo būs blakus nevis ušakoviem vai urbanovičiem kuri ausē lies sīrupu par Latvijas uzplaukumu un latviešu glābšanu,bet to krievvalodīgo daļai kuri dvēselē ir okupantu zaraza un kuru paliks arvien vairāk arvien skaļāk visvareni ņirgājoties: Nu čto jebannije fašisti,rodzinu prosraļi un viņiem TAISNĪBA. Idiotijā kā jau Idiotijā,uztaisa referendumu un pēc tam savēl to pašu vai tādu pašu šļuru atpakaļ. Brauciet vien ļauži kuri grib dzivot cilvēkcienīgu dzīvi cilvēkcienošā valstī prom no šīs Idiotijas kamēr vēl var.
ddt
d
Eiro ir nolemta neveiksmei. Līdz ar to ir muļķīgi turpināt sapņot par pievienošanos un tiekties uz t.s. Māstrihtas kritērijiem, kas neļauj efektīvi stimulēt ekonomiku. Latvijā ir jāuzbūvē spēcīga ražošana, un tam nepieciešama atbilstīga fiskālā un monetārā politika!
Росмашугольхимпромгаз
Р
Правильно глоголиш попуас
  • 0
  • 1
Jumors
J
Jauki ir tas, ka visi, kas "tautu" noliek, paši it kā pie tās nemaz nepieder? Nu, nu, vispār jau ar tiem pantiņiem ir apmēram kā ar "četras kājas - labi, divas kājas - slikti", bet patiesībā taču sarežģītāk. Kurš nezina, ka eirozona patlaban šūpojas ne pa jokam? Un kāpēc tieši tagad vajadzētu tai pievienoties? Un uz kādiem noteikumiem tiks izpildīti Māstrihtas kritēriji? Vai ne tā, ka atkal visi portāli būs pilni ar vaimanām par dzīves līmeņa krišanos? Bet par savu kreklu taču cilvēkam ir jābūt tiesībām lemt! Un ja atkal būs stulbā ietiepība- ja opozīcija iesaka , tad nu noteikti nē un nē, tad kārtējo reizi politika pierādīs, ka vēl joprojām tup smilšu kastē.
kapeika > neierobezhoti neaprobe
k
Njaaaa .... - Tas bija uz to "Njapirms 34 minutēm, 2011.09.20 09:42Atbildēt+1-1 Palasot komentārus - aprobežoti, ļoti daudz izsakamies. Nebalsoju par SC, bet atbalstu ideju par referendumu....."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas