Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Reformu partiju varētu pārveidot par biedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Gandrīz visi komentāru akstītāji, sevi uzskata par kau kādiem liberastiem. Nē, jūs esat pederasti. Vinotībai jūs pat ūdeni nevarat pienest. PT pieriktu izveidot pulciņu, bet labāk likvidēties, un, nebojāt gaisu. Zatleram jāstrādā savā speciālitātē - Traumatoloģijas institūtā. Arī visiem pārējiem.
harijs
h
prekskam data biedriba vajadziga????lai zatlers no ta vel paris tukstosus sanemtu???
joj
j
Man RP bija simpātiska, bet viņus, iespējams, noknābāja konkurenti un no siles atstumtie! Daudz ko viņiem neizdevās īstenot dēļ tā, ka koalīcija neatbalstīja. Lai viņiem veicās! Labākos tiešām savāca Vienotība, tā kā būs vien jābalso par Vienotību, ar korekcijām.
??
?
Kurus tad ? - ārlietu ministru, kurš darba laikā skraidīja pa Rīgas praidu, vai kancelejas dāmīti, kura izmantoja Saeimas auto, lai brauktu uz tirgu iepirkties ?? :) Kur Tu redzi - tos RP "asus" Vienotībā?
  • 2
  • 0
jurs
j
6 deputāti aizgājuši uz Reģionu apvienību pārējie seši uz Vienotību - "olšteinieši" un to līdzinieki vēl citi "ierindnieki" - pie Sudrabas un Bordāna Tie, kuri palikuši, ir laikam kaut kā nozombēti, jo vai tad nav skaidrs, ka Zatlera kancelejas blice uztaisīja šo partiju, lai pēc Zatlera prezidēšanas beigām dabūtu jaunas darba vietas.. tagad tā pati spiedīgā situācija viņus dzen iestāties Vienotībā :) ŽĒL tautas, kas tā cerēja uz reformām!
Vārds
V
Muļķus dažās vietās nevis ķer uz plika āķa, bet zvejo tonnām ar ķeseli.
  • 3
  • 1
Domāju, ka
D
Jēdzīgākie aizgājuši uz REĢIONU APVIENĪBU! Bijušā prezidenta kancelejas spice ("kodols") - aizskrējuši uz Vienotību :) (it kā tur būtu maz vietējo liberastu :) Kas atliek palicējiem > :) !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas