Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Rīdzinieki varēs ziņot par ceļu stāvokli pilsētā

Rīdzinieki varēs ziņot Rīgas domes Satiksmes departamentam par vietām pilsētā, kur uz ielu braucamās daļas veidojas bedres, bet speciālisti problēmas sola novērst, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Iedzīvotāji varēs ziņot gan telefoniski, gan elektroniski par ceļu stāvokli Rīgā, un iegūtos datus apkopos kartē, kur ikviens varēs iepazīties ar aktuālo informāciju Rīgas domes mājaslapā www.riga.lv.

Lai uzsāktu sezonālo bedrīšu remontu, nepieciešama pastāvīga gaisa temperatūra virs nulles, tādēļ patlaban darbinieki likvidē tikai tās bedres, kas apdraud satiksmes drošību. “Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi atvēlētā finansējuma ietvaros ir gatavi nekavējoties sākt bedrīšu remontdarbus, līdzko iestāsies piemēroti laika apstākļi,” skaidroja U.Vidauskis.

Daudz bedru veidojas tieši martā un aprīļa sākumā - laikā, kad intensīvi kūst sniegs. Visstraujāk bedrītes veidojas tajās ielās, kur ir novecojis asfaltbetona segums un ir augsta satiksmes intensitāte. 2011.gadā no Rīgas pašvaldības budžeta ielu un tiltu bedrīšu remontam plānots finansējums 347 748 latu apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas