Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Rīgas domnieki algās zaudētu 615 000 latu, ja Sprūdža ierobežojumi tiktu pieņemti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nluskam - "mikstajam" zen
n
Man sis bus svetku dienas , kuras svinesu visu muzu: 1- kad tev atnems visas tas tavas naudas slauksanas privilegijas visadas padomes uc. un pie viena ari konfisces tavu mantu ar tiesas lemumu; 2- kad tev naksies atkal stradat par zurnalugu kautkada tur nevertiga avizele "Telegraf" 3- kad tevi izsviedis no Rigas Domes ar sudainu koku - par zagsanu + kukulnemsanu 4- kad tu ar visiem saviem radiem nepilsoniem + saviem kakiem dosies uz savu rodinu 5- skatertju doroga "mjagenkij malcik" ..
re
r
sprudza darbiba apsveicama reformas pasvaldibas jau sen bija jaizdara lai nesuc valsts kasi-budzetu tukstosi nevajadzigi-deputati un citi ....
!
!
Ja valstī iedzīvotāju skaits samazinās, 100 deputāti Saeimā ir greznība. Kāpēc par to nerunā?
!
!
Naudas lietas netiks sakārtotas ne te, ne Vienotības ierosinātajā atjaunoto VAS valžu līmenī. Nabagu valsts.
vasja
v
Pareiz sprūdža kungs dara! Visu cieņu viņam!
lats
l
nabaga munkevica ģimene- šitā viņiem tiks atņemts itin viss, nemaz nerunājot par pārējiem JPD koalīcijas deputātiem.
Niknais ušaks
N
Ak tad tāpēc Ušaks ar drauģeļiem tik traki grib tikt vaļā no Sprūdža....vairs tik trekni nevarēs dzīvot, kā gadiem ilgi bija pieraduši. Ja vien Sprūdžam izdosies savas reformas īstenot dzīvē. Ceru, ka izdosies!
biedre Cvetkova
b
Nekas nav atriebīgāks par krievu nacistu, kurš ir gejs.
  • 2
  • 0
Vārds
V
Nekas jau nemainīsies, tie 615 000 tik un tā kādam būs jāsamaksā, ha, Sprūdžs tādā veidā ir iecerējis risināt bezdarba problēmu visā Latvijā . Skat cik daudz darba vietas uz papīra būs radītas un valdība varēs raportēt , ka bezdarba problēmu ir atrisinājusi.Bet, bet vai to sabiedrība gaida ? Nekas jau nemainās ja naudu pārliek no vienas kabatas otrā, izdevumi jau tāpēc nesamazinās un efektivitāte tāpēc nepieaug, tā lūk .
  • 1
  • 1
niedra
n
Nav , nav normāli, bet tiklīdz domē tiks "godīguma un taisnīguma koalīcija" un visi krēsli būs nomainīti, tā varēs reformu apgriezt otrādi (pamatojumu atradīs ātri) un viss būs normāli priekš "savējiem". To pašu jau mēs redzam ar atalgojumu pašvaldības un uzņēmumu valdēs, tad kad pie varas citi, tad viss slikti valžu un padomju atalgojums ir jāsamazina, tiklīdz kā vara pārņemta un jaunie ... "ŠOFERU dēli " sasēdināti valdēs un padomēs , tā treknie gadi var sākties, var celt atalgojumu, jo lūk pamatojums, par t ā ā d u algu jau neviens neies strādāt....no godīguma un taisnīguma partijām.
oi-oi
o
Oi-oi, kas nu būs, kas nu būs! Kas notiks, ja sile kļūs tukšāka! Cik daudzas zaudētās cerības un ilūzijas! Cik daudziem var zust dzīves galvenais mērķis un būtība – būt pēc iespējas tuvāk t.s. kormuškai! Nu kā tā drļkst, kā tā var! Te jau pat domes kaķiem vairs palikt negribēsies, kur nu vēl dažam labam t.s. tautas kalpam! Nez ko par to saka kalpotāju arodbiedrības vai kā viņu tur sauc “Gods kalpot utt.” pārstāvji?
dolārs
d
Nuuu,domāju,ka kukuļos viņi saņem krietni vairāk kā algās. Bet katra kapeiciņa jau tomēr noder,arī domnieka alga.
paps
p
nekas traks ,vajadzēja jau sen nogriezt tās algas,tiem kuiļiem,nekā nedara un saņem tādas algas. autobusa šoferis kurš atbild par cilvēku dzīvībām,katru dienu riskē ar savu,tas saņem uz pusi mazāk. man piemēram gada ienākums drusku vairāk par 2000 ls
Dr.xy
D
Vienigais pareizais priekslikums no Sprudza.Jau sen vajadzeja SC / Vienotas Launuma Imperijas zaglus izmest no Rigas brivostas,Rigas Satiksmes,Rigas namu parvaldnieks u.t.t. Ja,viniem atlaus tur vel ilgi zagt,un pienemt pretvalstiskus lemumus,tad no Rigai draud finansiala un politiska katastrofa. P.S. Netikai izmest vinus no sim vinu barotuvem,bet ari nodot tiesa par Rigas budzeta izlaupisanu,un pretvalstisku darbibu.Ta ir Valsts nodeviba.
e
e
Liepājā viens deputāts pat atļāvās publiski izteikties, ka " normāli" cilvēki nebalotēsies, ja būs jarušina tikai par deputāta aldziņu.http://www.irliepaja.lv/lv/raksti/dome/planotas-izmainas-varetu-skart-vairakus-deputatus/
:(
:
Kas padcilvēkam ir "normāls", tas veselīgā demokratijā ir nenormāls.
  • 0
  • 0
:)
:
Lai tie "normālie" nodarbojas ar SAVU biznesu, rada darbavietas!
  • 1
  • 0
Klementīne
K
Tagad kļūst skaidrs, kāpēc pret Sprūdžu tiek kurināta apmelošanas kampaņa: valsts izlaupīšana, kas notiek plašos apmēros, tiks apgrūtināta. Daudz skaidrāk iezīmējas iemesli, kāpēc "lielo pilsētu" mēri mēģināja no viņa atbrīvoties - tur līdzšinējo likumu nekontrolēti privātās kabatās aizplūda MILJONI nodokļu maksātāju naudas. Vēl nesen medijos bija minēts, cik tur tūkstošus latu mēnesī iebāž kabatā Miks Ūšakovs... Māti ceļas stāvus. Es uzskatu, ka Premjeram un Prezidentam ir jāizsaka atbalsts Sprūdža reformām, jo tās būs pirmais solis uz Oranžo Mērgļu atstātā mantojuma - valsts "legālās" izlaupīšanas shēmu likvidāciju.
Un
U
tas viņiem būtu ļoti veselīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas