Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Saeimā nākamnedēļ notiks vairākas diskusijas par demogrāfijas jautājumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis J.Dimants,Jr.,M.D.
J
Katrā ziņa ir jāapskata un jādiskutē par šo sekojošo jautājumu: zemā dzimstība Latvijā un kā to labot. Plānošanas laiki ir cauri. Tagad jārod risinājumi. Katrā ziņā ir jāieklausās ko I.Mežs teiks un ieteiks. Ir jāsāk neauglības ārstēšanau ar valsts atbalstu. Pretējaā gadījumā viss var būt tikai tukša runāšana.
vesture
v
Kad sis zaglis, Latvijas valsts izlaupitajs, Latvijas iedzivotaju apzadzejs, pensionaru (stradajoso) 5 gadu pensiju nozadzejs, Godmana uzsakta holokausta pret latviesu tautu, turpinatajs Skele tiks tiesats un sodis ar publisku naves sodu, par noziegumiem pret Latvijas valsti un latviesu tautu? Ka tas ir iespejams, ka Latvija cilveki kuri ir par kriminalajiem noziegumiem jatiesa, vini ienem vietu Latviajs saeima ?
Runcis
R
Vecajam zenam ir ilgtspejigs plans: Visos uznemumos un kantoros - Demografijas sturisi ( DS ) ( bija tacu sarkanie sturisi ); Pats galvenais demografs regulari vadis demografiskas nodarbibas DS; Pasi demografiskie procesi norites paatrinati; Kalvitis nesis pirmrindas pieredzi pasaule - auros MEES ESAM REKRODISTI! Latvija strauji uzplauks.
hm
h
drausmīgi sakarīgi komentāri...ar šādām ideju apmaiņām ātri tiksim uz priekšu...:(
KLM
K
Pilnīga taisnība, nelietīgais lācis ne tikai to izdarīja - viņš notrallināja 7,5 miljardus .................................................. .................................... Tas bezcerīgi, sekos atbilde - jo VECĀKIEM BIJA JĀDODAS SVEŠUMĀ MAIZI PELNĪT, lai bērni Latvijā nenomirtu badā (jo Lācis notrallināja 7,5 miljardus, kurus Stabilitātes Garants un Co bija iekrājuši, lai nevajadzētu doties svešumā un bērni Latvijā nenomirtu badā) Ir tāds labs teiciens - kā ar zirņiem pret sienu !
to Lāča sausais atlikums
t
Pilnīga taisnība, nelietīgais lācis ne tikai to izdarīja - viņš notrallināja arī 7,5 miljardus
Lāča sausais atlikums
L
--Lielākus par vemjotības lāča kretīniem neatrast uz visas planētas! tikai vemjotiba spēja atņemt darbu, atņemt maizi, atņemt bērniem vecākus, jo VECĀKIEM BIJA JāDODAS SVEŠUMĀ MAIZI PELNĪT,lai bērni Latvijā nenomirtu badā.
KLM
K
piemirsu - arī Kalvīša un Slaktera garīgais tēvs, kurš nu cīnās par demogrāfijas uzplaukumu vēl labākā Latvijā, arī lāča iedzīts galīgā postā - ja tagad daudzi spiesiti mitināties teltīs, tad šim kungam vispār šausminoša bezizeja - spiests dzīvot mākoņos, sniegu un lietus kapāts, bet nepadevies - cīnoties par labāku Latviju, ar mērķi - katram, kas tagad uz zemes dziļā bedrē, pilnīgi katram savi personīgie mākoņi un laimīgu bērnu pulciņš piedevām
KLM
K
Pilnīga taisnība, nelietīgais lācis ne tikai to izdarīja - viņš notrallināja arī 7,5 miljardus, ko tautas tēvs, Stabilitātes garants, protams, kopā ar Slakteri, poliglotu, angļu valodas speciālistu, bija iekrājuši valsts budžetā, lai 7 treknus gadus tauta dzīvotu pārticībā un laimē, oranžas saules sildīta. Bet nē, nez no kurienes uzradās lācis un momentā iztērēja Stabilitātes garanta iekrātos 7,5 miljardus...Un tagad ir tik švaki, ka pat Stabilitātes garants kaut kur pazudis, iespējams, aizdzīts uz ārzemēm pēc maizes bērniem ! Arī Slakteris vairs nav redzams, noteikti padzīts no savām mājām, svešumā tagad mitinādamies bez vecākiem..
tas ir lāča NOPELNS
t
Vienotības valdība darīja visu, lai iznīcinātu ,izardītu,izjauktu jaunās ģimenes ,lai tām nebūtu bernu,jo,vienotības valdība atņēma darbu,atņēma maizi ,padzina no savām mājam svešumā pusi jauniešu,izšķīra vecākus,atņēma iespēju bērniem augt pie saviem vecākiem /aizdzenot tos pēc maizes uz ārzemēm/
studenti
s
Viņš jau daudz ko ir sponsor,ējis, tikai neplātās ar to
I.Gr.
I
Pievienojos bezceres teiktajam! Bet ja jau Shkjeele ir bagaats, tad vinjsh vareetu sponsoreet kaadu beernudaarzu. Buutu laba priekshziime!
a morda cik pretīga
a
ar ļembi kā brāļi izskatās
lecināsim lielzagļus
l
vai tāda būs demogrāfija šakaļa izpratnē???????????? un barosim kā lopus aizgaldos pie darba neliekot
NORAMALIE NEMAKSĀS NODOKĻUS
N
slinķu zagļu idiotu pavairošanai!!!!!!!!!!!!!!!!!! un kurieni ejam??????????????????krīze ir Japānā, mums ir zagļu sliņķu idiotu čangaļu čekistu sektantu tirānija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas