Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Saglabāt Saeimas darba kvalitāti

Ik pa laikam sabiedrībā un politiķu vidū tiek aktualizēts jautājums par iespējamo Saeimas deputātu skaita samazināšanu. Šonedēļ Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) parakstu vākšanai reģistrēja iniciatīvu par tautas kalpu skaita samazināšanu. Pirmajā parakstu vākšanas dienā iedzīvotāju aktivitāte bijusi samērā zema, un Sabiedriskās politikas centra Providus pētnieks Valts Kalniņš Dienai pauž cerību, ka šī iniciatīva arī turpmāk lielu atbalstu negūs. Viņš uzsver, ka samērā mazs iedzīvotāju skaits uzreiz nenozīmē, ka parlamentā izskatāmo likumprojektu apjoms ir ievērojami mazāks nekā valstī ar lielu iedzīvotāju skaitu.

Top komentāri

Dostojevskis
D
Ar Saeimu ir tā pati problēma, kas ar nevalstiskajām organizācijām. Gan vienā , gan otrā gadījumā lielu nozīmīgumu var iegūt gadījuma cilvēki, kuri spēj apdullināt publiku ar skaļiem lozungiem. Ja vajadzētu pierādīt savu kompetenci pa īstam, šos cilvēkus nepieņemtu darbā pat siltumnīcā, par modernu cūku fermu pat nerunājot.
Vai tur ir ko saglabāt?
V
Šī gada budžeta apstiprināšana, mediķu piesmiešana, invalīdu un zemo pensiju saņēmēju "apčakarēšana", pseidokreisi populistiskā diferencētā neapliekamā minimuma uzvaras gājiens un citi "varoņdarbi" nerada tādu priekšstatu, ka tur ir saglabātvērta kvalitāte.
bladāc
b
Latviju var glābt līdzšinējās valdošās koalilīcijas-karteļa aizslaucīšana miskastē. Domāsim, kā to izdarīt!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas