Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

SC atkārtoti lūdz Bērziņu Saeimas sēdē lemt par pensiju indeksāciju

Saskaņas centra Saeimas frakcija piektdien vērsusies pie Valsts prezidenta Andra Bērziņa ar lūgumu iekļaut parlamenta sēdes darba kārtībā jautājumu par grozījumiem likumā Par valsts pensijām, kuri ir pieņemti Saeimas Sociālo un darba lietu komisijā. 

Kā Dienai norādīja SC Saeimas frakcijas vadītāja biedrs Andrejs Klementjevs, "starp šiem grozījumiem ir Latvijas sabiedrībai ārkārtīgi svarīgs jautājums – par pensiju indeksāciju no nākamā gada".

"Es saprotu Jūsu ieturēto pauzi attiecībā uz šo likumu. Tas sniedz iespēju nepiegružot svarīgus likumprojektus ar neizpildāmiem priekšvēlēšanu solījumiem. Bet tagad, kad priekšvēlēšanu kampaņa jau ir pagātnē, vēlos vērst Jūsu uzmanību, cik svarīgi ir, lai grozījumus likumā Par valsts pensijām pieņemtu tie, kuri uzsāka šo diskusiju – pašreizējā parlamenta sastāvs, 10.Saeimas deputāti," tā vēstulē Valsts prezidentam raksta A.Klementjevs.

SC Saeimas frakcijas deputāti konsekventi atbalstot savu pozīciju - pensiju indeksācija jau 2012.gadā, iespēja pensionēties pirms termiņa un atvieglojumi strādājošajiem kaitīgajās ražošanas nozarēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas