Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

SC: VL!/TB/LNNK jāsedz parakstu vākšanas izdevumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
SC ir pretvalstiska organizacija,kura par savu darbibu sanem lidzeklus no Launuma Imperijas. Sie SC darboni ir jasoda par Latvijas Valsts nodevibu no Valsts amatpersonu puses. Vai par to nav muza ieslodzijums ar mantas konfiskaciju?
Žeņa
Ž
Tak beidziet piesmirdināi Latvijas zemi un aizveraties smerdeļi no SC.
Maija
M
Būtu nu klusējuši. Ļoti cienījams pilsoņu skaits ir paudis savu nostāju. Un tie noteikti ir arī nodokļu maksātāji. Liecieties taču mierā ar to "mazākumtautību". Nevienam nav iebildumu ne pret igauņu, ne poļu, ne citām skolām. Bet okupantu valoda kā otrā gan neies cauri. Būs vien jāiemācās valsts valoda. Žēl, ka slinkums. Gribējām palīdzēt to pārvarēt jau bērnībā.
gribeet nav kaitiigi
g
Pat biedriem no SC vajadzeetu pietikt ar 20 gadiem, lai saprastu, ka parakstu vaaksana ir neatnjemama demokrraatijas sastaavdalja un nevienam nekas nav jaasedz. Biedri no SC kaa atver muti taa sarunaa dumjiibas!
nu tad
n
Tad būsim konsekventi. SC ir jāsedz visi oligarhu nodarītie zaudējumi kopā ar viņiem. Neviens nav aizmirsis,ka Latvijas slavenākais maratonists bija "tandēmā" ar Šleseru un abi kopā pūderēja rīdziniekiem smadzenes. Uz priekšu - uzņemieties atbildību par Minhauzena "darbiem"brīvostā un citās siltās vietiņās.
Niks
N
Kādas muļķības! Tie 100 000, kas piedalījās, arī ir nodokļu maksātāji. Izskatās, ka SC nav nekādas jēgas par demokrātiju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas