Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Sesks: Par distancēšanos no Lemberga ZZS vēl nav diskutēts

Liepājas partijai ir tikai sadarbības līgums Zaļo un zemnieku savienību (ZZS), un apvienības starts ārkārtas Saeimas vēlēšanās būtu jāizvērtē apvienības vadībai, šādu viedokli "Rietumu Radio" pauda Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas partija). Viņš atzina, ka ZZS vēl nav diskutēts par iespējamo distancēšanos no Ventspils mēra Aivara Lemberga, par to vēl esot pāragri spriest.

"ZZS starts vēlēšanās ir jāizvērtē, bet šis darbs būtu jāveic apvienības vadītājiem Raimondam Vējonim un Augustam Brigmanim. Liepājas partijai ir tikai sadarbības līgums ar ZZS, bet nopietnas analīzes un secinājumi ir jāizdara apvienības vadībai," uzskata Sesks.

Jau ziņots, ka politiķis Jānis Lagzdiņš iepriekš pauda viedokli, ka ZZS nākotne ir atkarīga no tā, vai partija spēs atbrīvoties no Lemberga ietekmes, jeb "smagā akmens, kas velk to bezdibenī".

Runājot par "Liepājas partijas" iespējamajām kļūdām, Sesks atzina, ka "varēja būt aktīvāka darbība tajās vietās, kur strādāja no Liepājas partijas izvirzītie pārstāvji Aija Barča, Oskars Zīds un Juris Bārzdiņš".

Vienlaikus viņš uzsver, ka iepriekšējās Saeimas un valdības laikā ir pieņemti Liepājai produktīvi lēmumi. "Veselības ministra Jura Bārzdiņa darbības rezultātā Liepājas medicīnas sfēra ir ieguvusi nopietnu atbalstu no Veselības ministrijas un tiek veikta vērienīga Liepājas reģionālās slimnīcas rekonstrukcija," piemēru min Sesks. Kā nepadarītu darbu viņš nosauc Liepājas koncertzāles būvniecību, kuru līdzšinējā valdība esot novilcinājusi, un jautājums par koncertzāles būvniecību būs aktuāls jaunajai valdībai.

"Lai arī nākamās valdības un no Liepājas ievēlētie deputāti pierāda, ka tie spēj ko pilsētas labā izdarīt," novēlēja Sesks. Viņš sarēķinājis, ka līdzšinējās valdības laikā ir parakstīti lēmumi par finansējuma piešķiršanu Liepājas projektiem par gandrīz 80 miljoniem latu.

"Tā, iespējams, ir sakritība, bet šogad Eiropas fondu nauda Liepājai bija pieejamāka," norāda Sesks. Kā lielākos projektus Liepājā viņš min Liepājas ostas padziļināšanu un uzņēmuma "Liepājas metalurgs" modernizāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas