Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Sesks: Par distancēšanos no Lemberga ZZS vēl nav diskutēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pelēkais Vilks
P
Kazjola Nedienā viena politiskā līķa (drauga-investora) ikdienas bildi nomainījis nākošais..
VENTSPILS LILIPUYTS
V
SESKI,KO VAR PRASIITNO POLITISKA LIIKA,LAI PAARSTAAJ ZAGT UN VISU SAZAGTO ,LAI ATDOD TAUTAI.TEV ARII LAIKS PAARSTAAT ZAGT UN REBAS TAISIIT.BUUSI TURPAT,KUR LILIPUTS-ATEJAS BEDREE.
XXL
X
Politiķa kvalitātes kritērijs -ko deputāti spēj izdarīt Liepājas labā! Nevis visas valsts un sabiedrības, bet tieši Liepājas!
Vērotājs
V
No Lemberga var atbrīvojoties tikai veidojot zemnieki jaunu partiju, jo Brigmanis, Līdaka, Daudze,Bērziņš,Grigule un citi nekad neatteiksies no Lemberga.
Euu Seskinjsh!
E
Sakarto labaak sava Liepajaa nekaa sheit vaavuljot! Kaadreiz Liepaajaa biija Kultuuras Mekka - shodien grausti un bezdarbs vien´:(
Smieklīgi!
S
Beigās paliēk tikai sašnorētie Seskiņš un Lembis!
Aldonis
A
Vilciens aiziet ,Lembergs un arī frakcijas līdera laiks ir garām ,Distancēšanās nebūtu prāta darbs. Vienkārši ir jāveido mūsdienīgi moderna komanda ,jo zemnieki un zemniecība ,tāpat kā jūrniecība ir mūžīgi.
eg.
e
Kaut kā līdz šim nemana, ka vietējo zemnieku vajadzības kādam interesētu. Tirgus pilns ar paiku no Lietuvas un nezin no kurienes vēl. Kad bankrotē kāds no vietējiem pārtikas ražotājiem - ne čiku, ne grabu no tās modernās komandas.
  • 1
  • 0
onslavs
o
patika teksts par izdarīto... :) vai ministram gadījumā nav jārūpejas par visu valsts medīcīnu un slimnīcām nevis tikai Liepājas?
kažokmetējam
k
kam lai sēžu kamanās!?
borcinsh
b
sheit "diena" portalaa skan tikai komunistu "viedoklis" ! (lembergs, sesks, brigmanis, berzinsh .... kas vini tadi shodien ir ? - padomju latvijas komunistiskie liki !!! laikam "diena" patik organizet sava portalaa - sarkanu morgu !
Bruno
B
Beidz tak seski smirdēt citādi garāmejot es tev ne tik cigarešu dūmus purnā iepūtīšu!!! paliksi par aklo kurmi!
Frenks
F
Gan jau tas dānis Sesku izsvēpēs pa drusciņai .. aizsēdējies pie siles...
Mežmalis
M
kamēr lembergs bija pie naudas tikmēr bija labs, tagad kad visi konti apķīlāti vajadzētu distancēties!? varbūt ZZS atvesīs atpakaļ to naudiņu ko sliktais lembergs jums deva!!!
Mežmalis
M
nepavisam neesmu Lemberga fans, bet vēl vairāk man derdzās cilvēki, kas klanās un bučo roku, bet kad bučojamais ir pakritis ir pirmie kas iesper! Lembergs drīz redzēs kas ir īstie viņa draugi!
  • 6
  • 0
to Mežmalis
t
par tādu apmelošanu biedrs Lembergs Jūs nosauks par Sorosa aģentu Latvijā - nekādu naudiņu stipendiju veidā biedrs Lembergs nevienam nav devis! Vēl vairāk - lai knapi izdzīvotu un nenomirtu badā, bija spiests aizņemties pat no bērniem miljonus...
  • 10
  • 0
Tā redz ir
T
kad visa partija turās uz stipendijām un es tev tu man!
  • 7
  • 0
Seskim
S
Dariet to ātri un šodien. Rīt var būt par vēlu.
Distancēties
D
no biedra Lemberga nevajag nekādā gadījumā - viņš ir autoritāte pat Anglijas Karalienes tiesai. Kur vēl labākas rekomendācijas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas