Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Silenieks piespiež saliedēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
Ušakovs ir iešāvis sev kājā, liekot deklarēties Rīgā tiem, kas Rīgā tikai strādā un "īslaicīgi" uzturas. Mērķis bija apsveicams, Rīgas budžeta palielināšana, bet stratēģisķi, tas ir garām, jo vienīgais Saskaņas elektorāts dzīvo Rīgā, pierīga (ap 200 km) nekad nebalsos par Saskaņu. Gaidāmajās vēlēšanās noteitkti uzvarēs "ne Saskaņas" elektorāts, bet vai tur būs kāda saskaņa savā starpā, to rādīs laiks un spēja sadalīt Rīgas kumosu. Parastajiem Rīgas iedzīvotājiem nekas labāks tāpat nebūs.
Alla Borisovna
A
Ko viņi no tās Saskaņas tā baidās? Skatoties reālistiski, ir ļoti iespējams, ka Rīgā vadību bez Saskaņas nemaz nebūs iespējams ievēlēt. Un tagad par šo tēmu sastādīt visādus memorandus ir stulbi - tik un tā no tiem nāksies vēlāk atkāpties. Izskatās, ka t.s. valdības partiju piedāvājums rīdziniekiem būs izteikts vienā vārdā - "ne-saskaņa". Nezin vai tāds var būt populārs.
KNAB ir dīvaina iestāde
K
Kaut kā ļoti jocīgi sanāk: kad Valmieras ugunsdzēsējs brīvajā laikā piepelnās vēl kādā uzņēmumā arī par šoferi vai sargu, tad ir interešu konflikts. Bet, kad Jūrmalas mēra Trukšņa persona un viņa privātās mantas bez īres maksāšanas (un īre tādā apartamentā ir vairāki tūkstoši mēnesī) atrodas Krūmiņa meitai piederošā īpašumā, par kuru Trukšņa vadībā ir pieņemti vairāki neticami labvēlīgi lēmumi (gan iespēja par sviestmaizi nopirkt starpgabalu, gan apbūves blīvums, gan tas, ka nebija jāizbūvē auto stāvvietas, gan lietošanas mērķa maiņa u.c.), nav nekāds interešu konflikts (vismaz par šādu lietu nekāda krimināllieta nav uzsākta).
  • 1
  • 0
matemātika
m
Vai nu Rīgas pašvaldības vēlēšanās vairākums būs S kopā ar GKR, vai viņiem balsu nepietiks, bet tad vairākums būs latviskajām partijām, kas tad arī sastādīs pilsētas vadību
  • 2
  • 0
Dzērājs, zaglis, izspiedējs
D
ZZS vēl stingrāk saliedēsies ap nepatiesi apsūdzēto Jūrmalas mēru Gati Truksni

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas