Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Šķēle apgalvo, ka nav saistīts ar vēja parkiem jūrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oome
o
KAD VINAM VIENREIZ BUUS GANA????? Tak baudi dzivi, Makonteev!! bez naudas uz pasaules ir veel milzum daudz jauku lietu, ko Tu vari atlauties! Bet nav laika. Jo jakaaš piķis. no citiem. attopies!
kaats
k
bet varbut vins joprojam tikai audzee tulpes? :)))))))
AD
A
Ir tāds teiciens - tīram viss tīrs. Ja jau šis kungs patiešām nav ieinteresēts, tad kāpēc bija vajadzīgs tāds paziņojums?
Y
Y
Es gan pērku ''Valmieras piena'' produkciju, jo pārējie krējumi galīgi nav baudāmi. Vieni līdzīgi želejveida jogurtiem, citiem piena pulvera kunkuļi klāt. Ko tur slēpt, riebjas arī man tas ''šķēle'', bet neko labāku, kā ,piemēram, par viņa 20% krējumu neesmu manījusi. Laikam slikta konkurence.
bels
b
Uz getliņiem šo mērgli.
newer
n
Vispirms iemācies rakstīt.
Dita
D
Ir krievim labs teiciens,pārtulkošu.Nevaino spoguli,ja purns ir šķībs!Bet šitais,rēgojas,kur vien nav slinkums,un ņirdz un ņirdz.Tādi un viņam līdzīgi-sarainie,jātur no valdīšanas pēc iespējas tālāk.
Čiko
Č
Lai nu Dieviņš nogrābstās.Cik ilgi mums vēl būs jāskatās uz šo pretīgo,melīgo,saraino purnu?Nez,vai viņa bērniem nemaz nav kauns par savu tētuku?Domāju,ka ne īpaši,ja nauda lien laukā no visiem caurumiem.Un Valmieras piena produkciju nepirku un nepirkšu nekad!
Lelle
L
Šodien veikalā pacilāju iebiezinātā piena bundžiņu un izlasīju, ka ražota Holandē. Vēl 90-to sākumā Rēzeknes piena kombināts ražoja ne tikai iebiezināto pienu, bet plaša mēroga produkcijui eksportam. Šķēle, sēžot Lauksministrijā, noveda kombinātu līdz bankrotam un aizklopēja ciet, bez darba palika vairāk kā 200 cilvēku. Gribēja to pašu izdarīt ar Tukuma piena kombinātu, bet tie izturēja spiedienu. Viss tas tika darīts, lai sev pievāktu Valmieru un kļūtu par absolūtu monopolistu. Īsti nesanāca. Nepērciet Valmieras piena produktus, nav ko barot šito mērgli!
no malas
n
Domā, ka banāns bet izrādās p****s, Lai arī sens, bet prasts kā jau komunists.
lno
l
Protams, ka vienalga, kurš būvē vēja parku, bet nav vienalga, ka par saražoto el. enerģiju būs jamaksā 2x dārgāk:)
salīgā
s
Vai nav vienalga, kas taisa vēja parku jūrā? Ta ir apsveicama ideja un ir labi, ka kāds redz iespēju to īstenot. Un ja kas, katram ir savas gaišās un tumšās puses, arī mums pārējiem...vai ne?
lno
l
Šķēle apgalvo, ka nav saistīts ar vēja parkiem jūrā _______________________________________ Kādreiz Domburšovā Šķēle apgalvoja, ka ne tikai viņš, bet absolūti neviens latvju bāleliņš nav iesaistīts digitalizācijā:)
Matemātiķis
M
Kādu nu dubulto, finanšu pamatojumā minēti 0,7 eiro par kWh tā vismaz rakstīja Diena.
Tā nu tas ir...
T
Vēja parku lietderībi apšaubīja pat latvenergo priekšnieks Miķelsons.Bet par to saražoto enerģiju mēs visi maksāsim dubultu cenu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas