Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Smags konflikts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
kur šis raksts dzīvojis, KA NAV NEVIENA KOMENTĀRU VĒRTĒJUMA, tikai tie, ko es saliku...
koko
k
Citi biznesmeņi tagad ir sen jau bankrotējuši... tikai Dombrovskinm nav banka uzlikusi ķepu uz sievas īpašumiem. Parādu taču neviens neatdod bankai... ienākumu jau tām rindu mājām nav...
mm
m
Nu un kas te tāds? Viņš ir izsaimniekojis šo naudu vai bēguļo? Tās ir viņa privatas problēmas un ne jau viņs savu dienesta stāvokli izmantojis lai tiktu pie kredīta...
līdzdalībnieks
l
Ne gluži par galveno tēmu, bet pašizglītošnās nolūkos. Vai kāds nezin, kā beidzās SAB-a (Kažociņa u.c.) pārbaude par to franču "Monde" minēto nepareizo finansējumu SC un PCTVL no Krievijas? Ko tad Kažociņa birojs secināja? Es kaut kur lasīju, ka "Monde" kompromats nav apstiprinājies. Jeb vai es prāta aptumsumā būtu lasījis kādu prokremlisku izdevumu vai žurnālista rakstu? Ja kāds ir zinātājs, padalieties, lūdzu, no pirmavotiem, bet ne vairs no "Monde" (ko esmu jau lasījis)! No kompetentu Latvijas iestāžu avotiem, ja varētu, lūdzu!
hopsā
h
kaut kāds gļuks ir iepriekšējais copy/paste pats jau Valdis situāciju izveidoja, ieturot ilgāku pauzi nāks jauni notikumi un nebūšana ieguldīt NĪ nebūs galvenais notikums, tā kā politiķa karjeru neveidos, tad nākotnei - ierēdnim minētie notikumi nekaitēs jautājums: vai 2 cilvēku ģimene - Ā & V - šobrīd ir pašpietieķama, vai pieņem notikumus kā mazāko ļaunumu?
hopsā
h
zirnekliene Šeloba » sk8 27.04.2011 13:38 . "Padomdevēju izvēle nav mazsvarīga. Šepat tu tā nevainīgi pameti padomu "pieteikt to maksātnespēju un likties mierā". Labrīt! Ja ažiotāžu var sacelt vien pastarpināti piederošas SIA parādsaistības pret valstij piederošu komercbanku, tad šīs SIA bankrots tiktu dēvēts ne vairāk un ne mazāk par valsts sabotāžu. Ir citas versijas?" Cik garš tik plats - parāds ir bezcerīgs esošajā situācijā, bet ja oficiāli tiek atzīts bankrots, tad kā jau noskaidrojām, SIA dibinātāji zaudē savas ieguldījuma daļas, kas parādu bankai tāpat nesedz, līdz ar to bankai zaudējumi tā vai tā. Bet laikam jau negribas zaudēt tos savus ieguldījumus.... Kas zin, ja Vienotība neuzvarētu vēlēšanās, vai tikai nesanāktu, ka D. sieva darītu to pašu, ko tagad Plaude un Ķirsons. "Ne mazāk ticams iemesls par "sievas ietekmi' varētu pieredze, cik maz drīkst uzticēties cilvēkiem pat no savas partijas vidus. Ja grib, piesieties var arī stabam, un sacelt brēku par interešu konfliktu varētu arī tad, ja Bukane būtu ārštata padomniece vai vienkārši ģimenes draugs." Lūk šī nu ir demagoģija, jo Bukāne ir nevis partijas biedre un ne vien ģimenes draugs, bet premjēra sievas (grimstošā) biznesa partnere. Neizliecies, ka neuztver starpību. Turklāt pavisam aizdomīgu lietu padara Krapānes atlaišana tikai par to vien, ka viņa atzina presei, ka iepriekšminētajai padomniecei nav pielaides valsts noslēpumam. Šis jau ir klajš protekcionisms.
Pūpols
P
Sirdsšķīstais Pīļknābis!
zirnekliene Šeloba
z
Nu bet es jau arī par D. sievas biznesu runāju saistībā ar D. kā premjēru. Lai gan nav patīkami apzināties, ka arī D. piedalījies tā nolāpītā "NĪ burbuļa" pūšanā.
H
H
Cerams ka vins atkapsies pats !
Rolands
R
Dombrovskim,Kamparam no valdības jāizvācas,arī Vilkam!V isi apzog tautu.Latvenergo peļņa 40 miiljoni,kāpēc japaceļ tarifi?Plus vēl valdība no katra Latvenergo darbinieka un paša Latvenergo par darbinieku nodokļos saņem 300-600Ls ik mēnesi!!!
atradu
a
Atradu - paldies par informāciju. Franču laikraksta "Le Monde" minētās publikācijas tulkojums: Raksts: "Le contre-espionnage dénonce les moyens de l'influence russe" Autors: Piotr Smolar "Latvijas pretizlūkošanas dienests ir nopietni norūpējies par Krievijas pieaugošo ietekmi Latvijā, slepeni finansējot promaskaviskās partijas un veicinot separātiskas tendences reģionos. Laikraksta “Le Monde” rīcībā nonākuši kāda Latvijas pretizlūkošanas dienesta slepeni ziņojumi par politisko partiju SC un PCTLV saiknēm ar Krievijas valdību. "Le Monde" atklāj, ka dienesta ziņojumi ir drūmi. Lai arī oficiālā Maskava turpina atbalstīt krievus Latvijā ar mazāku pompu, tomēr pietiekoši efektīvi. Krievijas vēstniecība veicina separātiskas tendences Latvijas austrumu reģionā Latgalē, "attīstot sociālo un ekonomisko vidi" un "finansējot kultūras projektus un krieviski runājošu skolotāju apmaiņas programmas". Šādas aktivitātes it kā neliecina neko ļaunu. Tomēr viens no šo darbību arhitektiem bija GRU (Krievijas militārā pretizlūkošanas pārvalde jeb Главное Разведывательное Управление) pārstāvis Aleksandrs Hapilovs1. Līdz pat 2009.gada martam, kad viņš bija spiests pamest Latviju, Hapilova amats Krievijas vēstniecībā saucās “padomnieks”. Krievija veicina un atbalsta tādu kā Trojas zirgu Latvijā, maldinot ekonomiskās krīzes nomocīto sabiedrības daļu. Slēptais mērķis esot Latvijā radīt VDK republiku, līdzīgu tai, kas jau pastāv Krievijā. Šim darbam norīkoti desmits Krievijas vēstniecības darbinieku, savukārt finansējums nāk no lielajiem uzņēmumiem. Kremļa 2.2 miljoni eiro promaskaviskajām partijām Pirms 9. Saeimas vēlēšanām 2005.gadā 2.2 miljoni eiro tika “investēti” promaskavisko Saeimas partiju atbalstam. Saskaņas centra (SC) līderi noliedz jebkādu ārvalstu finansējumu, tomēr norādes eksistē. Jau vēlāk 2009.gada novembrī minētais "Saskaņas centrs" parakstīja sadarbības līgumu ar "Vienoto Krieviju" (Putina partija). Savukārt šā gada 9.septembrī, īsi pirms pēdējām vēlēšanām, SC premjera kandidāts Jānis Urbanovičs bija redzēts pusdienojam restorānā kopā ar Krievijas vēstnieku Latvijā Vešņakovu un kādu Mihailu Margelovu (Krievijas parlamenta augšpalātas Federācijas padomes ārlietu komisijas priekšsēdētājs). Savukārt otrai – radikālākai promaskaviskajai partijai PCTLV tika piešķirti 500 000 dolāru pirms 2009.gada pašvaldības un Eiropas Parlamenta vēlēšanām kā “tiešs Krievijas premjera Vladimira Putina atbalsts”. Viens no PCTLV līderes Tatjanas Ždanokas uzdevumiem bija iekustināt krieviski runājošos Eiropā, lai izveidotu "Eiropas krievu savienību". Abas partijas nedzīvoja gluži saticīgi, jo Krievijas vēstnieks Aleksandrs Vešņakovs pat bija spiests iejaukties, lai atrisinātu SC un PCTLV strīdus. Vēstnieks pirms pēdējām Saeimas vēlēšanām katrai partijai noteicis ietekmes sfēras – "Saskaņas centrs" Rīgā, bet PCTLV aktivitātes var izvērst pārējā valsts daļā."
vairāk !!!
v
Un vēl... Es lieliski saprotu, ka Sandris Točs te ņemas ar kompromātiem tāpēc, lai viņa darba devēji, t.i. "Je....naja Rossija" Latvijas filiāle (iespējams aliansē ar PLL un ZZS), tiktu "doļā", jo šiem jāatstrādā "Le Monde" pieminētie 2 mlj., protams, neizmirstot pašiem sevi personiski, bet tāpēc jau nav jācenšas visiem spēkiem uzturēt ilūzija, ka Vienotība ir labāka par šiem. Šobrīd ir tā - liec uz kuru zirgu gribi, zaudējums būs jebkurā gadījumā. ---------------------------------- Ludzu vairāk un sīkāk par šo tēmu! Interesanti palika
vairāk !!!
v
Un vēl... Es lieliski saprotu, ka Sandris Točs te ņemas ar kompromātiem tāpēc, lai viņa darba devēji, t.i. "Je....naja Rossija" Latvijas filiāle (iespējams aliansē ar PLL un ZZS), tiktu "doļā", jo šiem jāatstrādā "Le Monde" pieminētie 2 mlj., protams, neizmirstot pašiem sevi personiski, bet tāpēc jau nav jācenšas visiem spēkiem uzturēt ilūzija, ka Vienotība ir labāka par šiem. Šobrīd ir tā - liec uz kuru zirgu gribi, zaudējums būs jebkurā gadījumā. ---------------------------------- Ludzu vairāk un sīkāk par šo tēmu!!!!
zaķītis
z
jā. aivars arī boksterē Lielbritānijas tiesas materiālus pats. Kāds varonis. Nenodarbina savu advokātu kantori. šis jefiņš tāpat. un neko nezina par sievas gaitām. vien maksā kā muļķis. pamēģiniet to iestāstīt kādam, kas nav duraks.
zaķītis
z
akcents ir ne jau uz neveiksmīgo biznesu, kas ir privāta lieta, bet gan uz amatpersonas darbības ierobežojumiem, kurus pašreizējā koalīcija savējiem tulko visai amizanti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas