Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Smiltenes orķestra vadītājs: bērnus politiskajā reklāmā neizmantojām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:))
:
Ak un vai:)))Vienotas formas jau svētkos nebija pat virsdirigentiem! Par ko satraukums? Balsos tauta par "Vienotību"? Gājiena laikā Smiltenes pūtējiem bija balti krekli!!Svētku organizētāji- izsniedziet pret parakstu kolektīvu vadītājiem -NEDRĪKST VILKT NEVIENAS PARTIJAS KREKLUS!!!Nemeklējiet vainīgos!!Kā Gogoļa darbos-bez vain as vainīgie? Nesabojājiet prieku par iegūto 3. vietu!!Meklējiet krāsas dabā!!! Smiltenieši -malači:)))
Matiss
M
Haha:D Lai piedod man laikraksts bet nu reiz jus esat iebraukushi dzilaas auzas. Es speleju Smiltes Muzikas skolas orkjestri un pirmkart liella kluda jau ir vecuma zina, jo spele netikai vai nu pilngadigi vai pavisam mazi berni, man pasham ir 17 tatad? Otrkart, ja mes spelejam pie biroja, bet mums visiem bija iespeja izveleties, vai gibam vai ne, un pats svarigakais, ludzu noskatieties gajiena video, jo tur mes visi esam melnas un sviniga apgjerba melns/balts. Taka, Pamatiga kluda jums.
Dīzels
D
Labi kad vel nepateica : kad T krekliņi nejauši no karstuma mainīja krāsu :) . Tas ir baigi nesmuki , izmantot bērnus.
@-@
@
Ja krekliņi nav reklāma un ja uz tiem neko nevarot salasīt, tad sanāk, ka uz tiem var droši uzrakstīt jebko, un tas nebūs nekas. Piemēram, Nāvi okupantiem, Slava CCCP vai Kapu vienotībai? Vai tad tomēr ieslēgsies redze un uztvere? :) Neesmu redzējis krekliņu, kura materiāls un apdruka kaut ko nemaksātu. Tagad par to lasu! :) IR! Beidzot tādi ir izgudroti.
:)
:
Toties kā JL leca pa gaisu, ka skolas autobusus oranžus gribēja :D
Juris
J
Vienotība = latvju baltā nākotne...gan jau pats Valdis Ģirts vai Čepāņu Ilma tos krekliņus arī dalīja...atrada tādus pamuļķus, kas tos kreklus vilks un iedeva!
Juhans
J
Paradoksu valsts! Pašvaldībai nauda bērnu krekliņiem neatrodas, bet te pēkšņi - atrodas politiskā partija, kurai naudas gana - lūdzu jums krekliņi. Kādā sakarā? Protams, lai balsotu par šo partiju, ne jau lai nebalsotu. Un mums vēl papildus grib iestāstīt, ka kādas jebkādas politiskās partijas krekliņi nav šīs partijas reklāma!
lauvēns
l
Smiltenes novada mērs taču ir no LPP/LC, tātad - apvienības Par labu Latviju!
SĒ atkal kaļ nelietīgus pl
S
slēptā reklāma slēptā reklāma slēptā reklāma kauns Vienotībai kauns Vienotībai kauns Vienotībai izmantot bērnus savas partiju apvienības r Vienotība eklamēšanai
ingus
i
un bija super skaiti. stilīgi krekliņi, starp citu!
Muša
M
Ai, nu kas tas par sviestu. Vai tiešam neviens nesaprot, ka labāk spēlēt T kreklos, neatkarīgi no tā, kas virsū rakstīts, nekā noģībt tādā karstumā kreklos ar garām rokām. Kad Daņiļevičam 33 grādu karstumā ir sietiņkrekls mugurā, tad arī nav labi, kad bērniem ir Tkrekli mugurā, tad ir vēl sliktāk. Un tas, kas šo ziņu no LETAS ir uzrakstījis sēž droši vien PLL kreklā, un tas, kas šo ziņu pārpublicējis DIENĀ - sēž ZZS kreklā.
Next
N
Skumji jau ir tas, ka orķestrim nav naudas vienotām formām un tas jau ir jautājums skolai, pašvaldībai un sabiedrībai kopumā. Biju ceturdien uz pūtēju orķestru koncertu Ķīpsalā, fantastiski labs koncis (jā šo lasa orķestrantu vecāki, tad pasakiet saviem bērniem, ka viņi ir malači), taču nedaudz skumīgi izskatījās daži orķestri no laukiem, kuriem tiešām bija dažādi T-krekli un kuri iespējams tāpēc kopējo dziesmu laikā atradās tālākajos stūros, tā teikt, tālāk no acīm. Ne jau aiz savas nevēlēšanās vilkt mugurā smukas formas viņi spēlēja T-kreklos. Bet tik un tā malači! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas