Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Sprūdžs: Esmu aizskāris apjomīgas saimnieciskas intereses

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Haris
H
Vēl iebildīšu. Sprūdžs pilda RP kopējo uzstādījumu- iznidēt vietējos uzņēmumus, pārdot visu ārzemniekiem, bet pec tam ar Jūdasa grašiem pazust Florīdā. Tāpat RP centās prihvatizēt ostas un atdot tās ārzemniekiem. Tāpat Ķīlis tagad cenšas iznīdēt Latvijas augstskolas, lai gādātu studentus ārzemju augstskolām. Nost ar RP!
Haris
H
Piebildīšu - lai pildītu savas kabatas.
kolabracionisti pie varas
k
Komunists Ravins rulle! Un komunists Berzins ari rulle!
@
@
Vairāk jau izskatās, ka kāds ir aizskāris ZR mazo, vārīgo pincīti.
Sprudz, turies !!!!
S
Sprudz, netere daudz energijas pieradot siem mudziem to,ka VINI IR KORUMPETI ZAGLI UN GRIB TURPINAT BEZGALIGI ILGI DZIVOT UN STRADAT PEC VECAJIEM NERAKSTITAJIEM LPSR LIKUMIEM (slegtas bufetes- to vieta tagad "otkati"; draugs draugam - ta vieta tagad daudzie sedekli visadas domes un padomes kur par neko nedarisanu viniem maksa; medibas gandriz vai "personigajos mezos" - toreiz pirmajiem sekretariem medibu ezera zem udens cilveks ar akvalangu tureja meza pili aiz kajam , lai ta neaizlidotu un alkoholikis= kristalskaidrais komunists varetu to nosaut .... utt.,utt.,utt ) sis ir tas par ko vini cinas ar zobiem un nagiem !!!!!!!!!! Sprudz, TURIES !!!! MES ESAM AR TEVI - MES NEPIELAUSIM TEVI IZNICINAT !!! Ko tu neteiksi Puzes Pundura "personigaja ipasuma " kads sacis raknaties Ha! Ha! Buldozera ;Skeles un mazaku ( "tauta ne tik popularu" un zinamu parazitu + parazitinu) naudas kastuves kads iedomajies kautko mainit un grozit ??? Sprudz - neatkapies ne par matu !!!! Dod tiem mudziem 2 dienas lai vini uzrakstitu un tev iesniegtu savas pretenzijas vai piedavajumus kuri butu apspriezami un ieviesami ja izraditos labaki par tavejiem. Dokumenti iesniegti nav - tatad viss kartiba. Tev cels vala bidit savus priekslikumus talak apstiprinasanai. Ar siem parazitiem var cinities tikai ar vinu pasu " socialisma celtniecibas laika" ieellotajam un labi stradajosajam metodem. PUSTOSA KOMUNISTU HIDRA PACELUSI SAVAS 1000 GALVAS ????? !!!!!
kaut ko jauc
k
tieši Sprūdzs strādā ar vecajām sociālisma metodēm-nozog valstij desmitus tūkstošu latu,pieņem veselu baru korišus-padomniekus,visur liek savus cilvēkus,kur tu redzi jaunas vēsmas,godīgu darbu valsts labā?
  • 1
  • 0
ekharts
e
Vai tiešām,Zatlera partijai nepietiek prāta šo cilvēciņu atsaukt no valdības?
Pensionars Pēteris
P
Pirms veikt šīs savādās ''reformas'' Jums,ministra kungs, ir stipri jāpadomā.Ja Jūs saīsināsit Jūrmalas mera ,,dārgo amata ķēdi'' šaubos par Jūrmalas augšupejošu attīstību.Uzdrošinos apgalvot; visā ES neatradīsiet meru,kurš būtu tik perfekti attīstījis savu dzimto pilsētu visaugstākajā Eiropas līmenī,kā to izdarīja Mers-Saimnieks A.Lembergs Ventspilī.Rokas nost no Ventspils Mera.
sim
s
Lai tikai pamēģina Ģņils, Lembes, Trukšnis, Caune aiztikt Sprūdžu, tad viņi redzēs vellu pašvaldības vēlēšanās. Lai arī Sprūdžs nav pieredzējis, tomēr viņam sirds deg par Latviju, bet vecie runči ir sen izslavēti ar savu alkatību. Ja jau iet pie preža sūdzēties, tad ir uguns pakulās. Laikam Škēļe šos visus aizdzinis stučīt.
Vilis
V
Drosmīgs.Nebiju gaidījis.Patīkami pārsteidz.Īsts valstsvīrs.Lai veicas!
Vārds
V
Paldies!
  • 2
  • 1
alberts
a
Tā viš i ! Kā tie veči ar Lembergu priekšgalā teiks tā būs. Parādijās viens jauns džeks ,gribēja izpurināt ,bet laikam jau neļaus - žēl!
P
P
>>>> sim ! Diemžēl tauta ir pakurla, un tos nepareizos soļus nedzird.
  • 1
  • 1
sim
s
Neiztraucies, vecajiem runčiem tūlīt vēlēšanas. Viens nepareizs solis, kas nāks tautas ausīs un karjerai gals.
  • 2
  • 0
Jānis
J
Jocīgs ministra apgalvojums, jo būtībā visi viņa lēmumi skar kaut kādas intereses. Tostarp viss, kas sadārdzina ikdienu iedzīvotājiem, arī tulkojams, kā milzīgu iedzīvotāju interešu aizskārums. Lai vai kā - manuprāt Sprūdžš ir nemākulīgākais ministrs šajā valdībā.
Janka
J
piekrītu,nu nevar kurš katrs viduskolēns vadīt ministriju.
  • 1
  • 0
Vārds
V
Steidzīgi kļūsti par ministru!
  • 1
  • 1
elefanta strutojošās olas vēl turas
e
Tā arī ir, oranžie komunisti un viņu bezjēdzīgais veidojums, ko sauc par pašvaldību savienību, sen pelnījis patriekšanu ratā!Un tas mērglis jauns-leinis, kas savā mūžā neko lietderīgu nav izdarījis.....un nemāk arī, smird visur.Un, ja jau tāds tracis tajā nometnē, tad sūdi ir ne pa jokam,Sprūdžam veiksmi!!!! Prom viņus!
anira
a
Piekritu,Sprudzam,to ko vins ir iesacis,saja lieta,bet nebus viegli cinities.
Pilsētnieks
P
Paskatieties, kas ir lielo pilsētu mēri : Sesks (par viņu visu pateiks Fontēns) , Truksnis (zelta ķēde), Caune (alko+mednieks), Valmieras mērs (Tautas partijas dzimtene), Lembergs (nav vajadzīgi komentāri). Ko citu no viņiem gaidīt...
cx
c
zini,tie visi ir cienījami cilvēki,no kuriem daži ir izcili pilsētu mēri ar izciliem sasniegumiem pilsētpārvaldē.darbs dara darītāju nevis pļukstēšana par augstām lietām.
  • 0
  • 1
ha=ha
h
Nu re – ar to dažu, tagad stipri satraukto pašvaldību ikdienu ir tāpat, kā ar balto un tīro tiesu reputāciju! Atnāca Bordāns un visu tiesu reputāciju “sasmērēja”, bet tagad viens cits ministru – puika, jeb kā saka “smalkajās aprindās” – čalis, kas pat pieklājīgu dzīvsvaru nav sev uzaudzējis, grib visu t.s. augsti attīstīto Latvijas pašvaldībās valdošo labklājību “sagraut” un sadomājis veikt “neracionālas reformas, kas tendētas uz valsts attīstības bremzēšanu” (ittais “gigantiskais domu grauds” ir no viena vakardienas raksta). Patiesi – ne dienu bez smiekliem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas