Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Sprūdžs: Teritoriālā reforma nav nodrošinājusi vienlīdzīgas iespējas visām pašvaldībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kārlis
K
Investīcijas, investīcijas.... Čuras spie\zas caur acīm. INOVĀCIJAS NEATCERĀS. ārzemniekus , dod Latvijas izpārdevējiem ārzemniekus. Vergu dvēsele esi Sprūdž! Inovācijas ir visdrošākais valsts attīstībai. Teikšu-- JAUNIE IR STULBI UN BŪS STULBI MANĀ SKATĪJUMĀ, KAMĒR VIŅI NEBŪS PANĀKUŠI VALSTS NORMĀLU, CILVĒK CIENĪGU DZĪVI. s t u l b i i e r a v e j i, ar pliku d....u!
kārtejās reformas reformu pēc
k
ko var taisit sev reklāmu par valsts naudu. nu nev jau vairs neviens tik stulbs lai ticētu RP
eksperts to jap
e
Jā,būtu daudz vētīgāk,efektīvāk,ja to novadiņu budžetu,cilvēku resursus un administratīvo saimniecību novirzītu praktiskām,cilvēku vajadzībām,pakalpojumiem,nevienam īsti nav vajadzīgi tie daudzie pagastu-novadiņu ierednīši,kas tikai atsēd dienu no dienas un neradoši patērē štrādājošo nodokļu naudu un atkal paliek daudzviet tukšums.
  • 0
  • 0
jap
j
Latvijā pāri 100 sīku pašvaldību, izdevīgi tikai šo mazo pašvaldībiņu algotajiem darbiniekiem. Šo pašvaldībiņu uzturēšanai izdodamie līdzekļi ir nesamērīgi milzīgi pret iedzīvotāju skaitu.
  • 2
  • 1
ha, ha, hei, hei hei...
h
Kā šis plebejs plāno nodrošināt vienlīdzību starp Ventspils un Bauskas pašvaldībām? Caur abu teritoriju iet krievu truba. Bet visu piķi savāc Lemberga bandīti. Bauskai paliek tikai nelegālie nosūcēji.
alberts
a
Atsaucība būs nulle - dabiski,kurš gan grib zaudēt siltus beņķus!
Club 21
C
Pašvaldību reforma bija vajadzīga TP, lai izveidotu savam stilam piemērota vēlēšanu apganbalus. Tautai vieni vienīgi zaudējumi.
eseses
e
pumpainais zaudēja cīņā ar Lemberga kungu. lai sēž un beidz sev biksēs tagad.
Senais
S
iespējas nenosaka novada lielums, bet indivīda spējas ko veikt; atbilstoši dotībām. Protams, mazākā ļaužu grupā to spējīgo proporcionāli ir mazāk, toties mazāk darāmā.
cony
c
Ļoti pareizi strādā ministrs Sprūdžs,kas sava darba prioritātēs liek to,lai cilvēkiem Latvijā būtu vienādas tiesības uz iespējam radoši,efektīvi dzīvei piemērot savu vidi,lai novados būtu labi ceļi,biznesa vide,darba vietas,ar savu specialitāti efektīva izglītība,veselības iestādes.Tās 30 pašvaldības-novadi ar saviem centriem būtu tas pamats,kas labāk izlīdzinātu pilsētu,lauku iedzīvotāju iespējas darboties aktīvāk uz rezultātu.
Zirgs
Z
kāds naivums , Sprūdžš nav no tiem, kurš kaut ko darīs par velti. Viens vienīgs salts SALTS aprēķinātājs!
  • 0
  • 0
o shit
o
Pareizi....atkal teereesim miljonus ,lai visu saliktu atpakalj,savaas vietaas,kaa bija...un neviens,par to bardaku,kas ir tagad,neatbildees.
J
Protams, ka pret iestaasies Kuchinskis un vinjam liidziigie..
  • 3
  • 0
daudziem cariņiem ir siltas vietas
d
Teritoriālā reforma nodrošināja iespējas daudziem cariņiem saglabāt siltas vietas.
  • 6
  • 0
eksperts to o shit
e
Sprūdža reforma vērsta uz to,lai sabiedrība savu enerģiju izmantotu vairāk savas vides,darbošanās,izglītības,veselības sakārtošanā un līdz minimumam samazināt administratīvi-saimniecisko kompleksu jeb muižnieciņu un viņu apkalpojošās saimniecības lielos tēriņus,kurus novirzīs kaut uz ceļiem.Miljoni tiks ietaupīti,nevis tērēti administrēšanai.
  • 4
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas