Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Staķis iesniedzis pieteikumu iestāties Progresīvajos

Bijušais Rīgas mērs Mārtiņš Staķis šodien iesniedzis pieteikumu, lai iestātos partijā Progresīvie.

Staķis ar šo partiju sastrādājas jau ilgāku laiku, bet pašlaik ir bezpartejisks. Uz Rīgas mēra amatu viņš kandidēja kā "Kustības Par" biedrs.

"Progresīvo" valde nākampirmdien, 8.janvārī, varētu lemt par Staķa uzņemšanu partijā, aģentūru LETA informēja partijas valdes locekle un līdzpriekšsēdētāja Justīne Panteļējeva.

Panteļējeva aģentūrai LETA atzina, ka Staķis ir plānots kā viens no "Progresīvo" saraksta līderiem Eiropas parlamenta vēlēšanās.

15.janvārī "Progresīvie" iecerējuši rīkot priekšvēlēšanu kampaņas atklāšanas preses konferenci, kurā iepazīstinās sabiedrību ne tikai ar saraksta līderiem, bet informēs par visiem sarakstā iekļautajiem biedriem.

Viņa augstu vērtējot Staķa darbu kopā ar "Progresīvajiem" pēdējo trīs gadu laikā Rīgas domē. Kopš Rīgas domes frakcijas "AP/"Progresīvie" sadalīšanās Staķis esot kļuvis par vienu no tās līderiem. Viņa darbi liecinot paši par sevi, klāstīja Panteļējeva.

Savukārt par iespēju bijušajam Rīgas mēram Staķim startēt nākamajās Rīgas domes vēlēšanās, Panteļējeva atteicās prognozēt, norādot, ka tik tālas prognozes politikā varot salīdzināt ar mēģinājumu vinnēt loterijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas